×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

NEOSTRATA Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum Ορός Προσώπου Αντιγήρανσης & Σύσφιξης 30ml

Ορός προσώπου που βοηθά στην αύξηση του όγκου και τη γλυπτική του προσώπου, στο γέμισμα της όψης των έντονων ρυτίδων και στη μείωση της χαλάρωσης.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω13270 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 3574661762296
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
110,76 € 94,15 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 16.61€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum Ορός Προσώπου Αντιγήρανσης & Σύσφιξης 30ml

Ορός αντιγήρανσης-σύσφιξης,ειδικά σχεδιασμένος με ένα μοναδικό Τριπλό Σύμπλεγμα πουβοηθά στην αύξηση του όγκουκαι τη γλυπτική του προσώπου, στογέμισμα της όψης των έντονων ρυτίδων και στη μείωση της χαλάρωσης.

Οφέλη:

  • Προσφέρει όγκο στο δέρμα με Αminofil. Συστατικό τεχνολογίας NEOSTRATA®, παράγωγο αμινοξέος σε υψηλή συγκέντρωση 1.25% που βοηθά στην ενίσχυση του skin matrix και στοχεύει στο υαλουρονικό οξύ του δέρματος αυξάνοντας τον όγκο, γεμίζοντας το δέρμα και προσφέροντας σύσφιξη για πιο νεανική και ανορθωμένη όψη. 
  • Ανανεώνει την όψη με Gluconolactone 8%. Polyhydroxy Acid που ταυτόχρονα δρα και ως παράγων χηλίωσης των μετάλλων. Μειώνει τις οξειδωτικές βλάβες και αυξάνει σε φυσιολογικό επίπεδο τον ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων για πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. 
  • Προσφέρει λείο δέρμα με Ηyaluronic Acid LMW 0.5%. Υαλουρονικό χαμηλού μοριακού βάρους που χάρη στο μοναδικά μικρό μέγεθός του διεισδύει στην επιφάνεια του δέρματος, προσελκύοντας υγρασία και ενυδατώνοντας για την ορατή βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος.

Κλινικά αποτελέσματα:

Ποσοστό συμμετεχόντων με κλινική βελτίωση την εβδομάδα 12:

  • 79% βελτίωση των ρυτίδων.
  • 90% φωτεινότητα της επιδερμίδας και βελτιωμένη διαύγεια.
  • 97% μειωμένη εμφάνιση των λεπτών γραμμών.

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόστε 3-5 σταγόνες του ορού στο πρόσωπο μετά τον καθαρισμό (πρωί και βράδυ). Συνεχίστε με ένα ενυδατικό προϊόν NEOSTRATA®.

Συστατικά:

Aqua/Water/Eau, PEG-8, Gluconolactone, 1,2-Hexanediol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Pentylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Acetyl Tyrosinamide, Cyclohexasiloxane, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Dimethiconol, Biosaccharide Gum-1, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Isopropyl Myristate, Polysorbate 20, Sodium Sulfite, BHT, Ammonium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Methyldihydrojasmonate, 2,6-Dimethyl-7-Octen-2-ol, Ethyl Aceto- acetate, Methyl Benzodioxepinone, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, CI 17200 (Red 33), CI 42090 (Blue 1).

*Στοιχεία αρχείου ΝeoStrata Co., Inc

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω13270
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
BIODERMA Hydrabio Hyalu+ Serum Self-Rehydrating Replumping Concentrate 30ml BIODERMA Hydrabio Hyalu+ Serum Self-Rehydrating Replumping Concentrate 30ml
-39.3%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Serum Hydrabio Hyalu+ της Bioderma ενυδατώνει και αναζωογονεί άμεσα, μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, ενισχύει τον φραγμό του δέρματος και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες.
AG PHARM Eye Serum 10ml AG PHARM Eye Serum 10ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,57 € 13,19 €
Oρός κατάλληλος για κουρασμένα μάτια, περιέχει καινοτόμα συστατικά που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και την εμφάνιση των γραμμών έκφρασης.
AG PHARM Retinol Serum 10ml AG PHARM Retinol Serum 10ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,57 € 13,19 €
Ορός προσώπου με ρετινόλη υψηλής συγκέντρωσης και ταχείας δράσης πολυρετινοειδές σύμπλεγμα, με ενισχυτική τεχνολογία που βοηθά στην μείωση των σημαδιών γήρανσης και στην εξομάλυνση του χρωματικού τόνου.
AG PHARM Snake Serum 10ml AG PHARM Snake Serum 10ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,57 € 13,19 €
Ορός που αποτελείται από ένα τριπεπτίδιο το οποίο έχει ανάλογη δράση με εκείνη του δηλητηρίου του φιδιού χαρίζοντας ένα φυσικό “botox effect” και βοηθώντας στην αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος