NATURE WAY Κανάτα Νεφέλη Αλκαλοποιεί-Ενεργοποιεί το Νερό

 1. Αρχική
 2. NATURE WAY
 3. Κανάτα Νεφέλη
 4. NATURE WAY Κανάτα Νεφέλη Αλκαλοποιεί-Ενεργοποιεί το Νερό
-17% NATURE WAY Κανάτα Νεφέλη Αλκαλοποιεί-Ενεργοποιεί το Νερό
 • Κατασκευαστής: NATURE WAY
 • Κωδικός Προϊόντος: 25339 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
 • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
 • Barcode: 5203306140004
 • Δωρεάν Μεταφορικά
 • 90,00€
 • 75,00€
 • ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 15,00€

 • Χωρίς ΦΠΑ: 60,48€
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετεreward-points 375Omegas

Αλκαλικό νερό

Κανάτα Νεφέλη Αλκαλοποιεί-Ενεργοποιεί το Νερό​

Λειτουργία:

 • Χωρίς χρήση φίλτρων
 • Χωρίς επαφή με ορυκτά
 • Χωρίς μπαταρίες

Χαρακτηριστικά:

 • Χωρητικότητα 1.6 lt
 • Ήπια αλκακοποίηση του νερού (δηλαδή στα όρια αλκαλικότητας των φυσικών πηγών)
 • Αλκαλοποιεί ρυθμίζοντας τον αυτοϊνισμό του νερού

Η σύγχρονη διατροφή κάνει το σώμα μας όξινο και αυτό είναι η αιτία να είμαστε ευάλωτοι σε περιοδικές ή χρόνιες ασθένειες. Τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνoυμε  καθημερινά έχουν άμεσο αντίκτυπο στο pH των υγρών και των ιστών του σώματος μας καθορίζοντας την ισορροπία ανάμεσα στην όξινη και αλκαλική διαβάθμιση.

Τα πρώτα συμπτώματα μη ισορροπημένου pH μπορεί να είναι μία ήπια καταρροή ή μια μικρή ενόχληση από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Ωστόσο, αυτά τα ελαφριά προβλήματα υγείας είναι στην πραγματικότητα οι πρώτες προειδοποιήσεις ότι το σώμα μας μπορεί να είναι όξινο και πρέπει να ισορροπήσει. Το όξινο σώμα είναι πολύ πιο ευάλωτο σε ιούς και μολύνσεις βακτηριδίων, κρυολογήματα και λοιμώξεις.

Η διατήρηση αλκαλικής κατάστασης του σώματος, μας βοηθά σε ένα υγιή κύκλο λειτουργιών του, ο οποίος είναι καθοριστικός για την ανάπτυξη υγιών κυττάρων του οργανισμού. Τα φρούτα και τα λαχανικά κάνουν το σώμα σας περισσότερο αλκαλικό ενώ τα επεξεργασμένα τρόφιμα, ζάχαρη, ραφιναρισμένοι υδατάνθρακες και το αλκοόλ κάνουν το σώμα μας πιο όξινο και δημιουργούν πρόβλημα στο βάρος του σώματος. Η εξισορρόπηση μέσω κατανάλωσης αλκαλικών τροφίμων και κυρίως αλκαλικού νερού αυξάνει την δυνατότητα μας για ένα υγιές βάρος.

Με την χρήση αλκαλικού νερού λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης βελτιώνουμε την υγεία μας, δυναμώνουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και αναστέλλουμε την διαδικασία γήρανσης.

Πως ορίζουμε το αλκαλικό ή το όξινο νερό

Το νερό είναι η χημική ένωση με τα μεγαλύτερα μυστήρια αγνοώντας όχι μόνο τους νόμους της κλασσικής Φυσικής αλλά προβληματίζοντας με την συμπεριφορά του ακόμα και τους κανόνες της κβαντικής Μηχανικής. Αυτή η παραξενιά στην συμπεριφορά του νερού είναι η αιτία των ειδικών ζωοποιών ιδιοτήτων του. Μια από τις παράξενες ζωοποιές ιδιότητές του είναι ότι ένα πολύ μικρό μέρος τις μάζας του αυτοϊονίζεται με αντίδραση 2H2Ο <===> H3Ο+ + OH- .Όταν η συγκέντρωση των υδροξωνίων (H3Ο+) είναι μεγαλύτερη, το νερό είναι όξινο. Όταν η συγκέντρωση των υδροξυλίων (OH-) είναι μεγαλύτερη, το νερό είναι αλκαλικό ενώ όταν οι συγκεντρώσεις των υδροξωνίων και υδροξυλίων είναι ισορροπημένες το νερό είναι ουδέτερο. Για την μέτρηση της κατάστασης αυτοϊονισμού του νερού χρησιμοποιούμε την λογαριθμική κλίμακα μέτρησης του pH 0-14 στην οποία όσο μικρότερος είναι ο αριθμός τόσο πιο όξινο είναι κι όσο μεγαλύτερος, τόσο πιο αλκαλικό είναι με ουδέτερο pH την τιμή 7. Ο αυτοϊονισμός εξαρτάται από ενεργειακές επιδράσεις του περιβάλλοντος και τη θεροκρασία. Μέσω ενεργειακής φόρτισης, είναι δυνατόν να δημιουργήσουμε συνθήκες αυτοϊονισμού του νερού ώστε να γίνει εναλλαγή υδροξωνίων σε υδροξύλια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πιο αλκαλικό νερό με φυσική μέθοδο χωρίς την χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και χωρίς να έρθει σε επαφή με ορυκτά για να εμπλουτισθεί με πρόσθετα υδροξύλια.

Η ενεργοποίηση του αυτοϊονισμού του νερού γίνεται με καθαρά φυσική ενεργειακή φόρτιση.

Η Νεφέλη δημιουργεί ενεργειακή επίδραση στο νερό ώστε αυτό να έχει με απολύτως φυσικό τρόπο το μεγαλύτερο pH χωρίς την προσθήκη ιόντων χωρίς την προσθήκη αλκαλοποιητικών συστατικών, χωρίς  την  χρήση φίλτρων ή ηλεκτρικής ενέργειας κλπ.

Η ενεργειακή επίδραση της Νεφέλης είναι απολύτως φυσική και ως εκ τούτου είναι ήπια εντός των φυσιολογικών ορίων αυτοϊονισμού του νερού. Αυτό οφείλεται στο περιεχόμενο του φιαλιδίου, το οποίο είναι διάλυμα φυσικού ορυκτού πετρώματος σε νερό, ενεργοποιημένο σε νανοεπιστρωμένες με υπεραγωγιμότητα επιφάνειες. Η κανάτα Νεφέλη δίνει μοναδικά την δυνατότητα απόλαυσης φυσικού αλκαλικού νερού.

Εξακολουθεί να περιέχει χλώριο, νερό δικτύου που έχει ενεργοποιηθεί-αλκαλοποιηθεί από την ΝΕΦΕΛΗ; 
Από επανειλημμένες μετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί έχει διαπιστωθεί ότι το περιεχόμενο χλώριο που βρίσκεται σε νερό δικτύου παύει να είναι ανιχνεύσιμο όταν αυτό ενεργοποιηθεί από την ΝΕΦΕΛΗ.
Πώς εξηγείται αυτό; 
Είναι πολλές οι δημοσιεύσεις ερευνητών που αναφέρουν ότι η μοριακή κατάσταση το νερού έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από την χημική του σύσταση.  
Ενώ λοιπόν είναι αληθές ότι η ασύμμετρη και ανισσόροπη ηλεκτρικά δομή μοριακών συστάδων του νερού δημιουργούν εντός τους θετικά πεδία που είναι εστίες επικόλλησης αρνητικών ιόντων πχ.χλωρίου ή φθορίου
αντιθέτως η ορθομοριακή - ισορροπημένη ηλεκτρικά δομή των συστάδων του νερού δεν επιτρέπει την επικόλληση αρνητικών ιόντων όπως δείχνει το πιο κάτω σχήμα.

Ενώ τα ανωτέρω θα μπορούσαν να αποτελούν απάντηση στην αρχική ερώτηση, ωστόσο το θέμα είναι πολύ πιο πολύπλοκο. Για να το προσεγγίσουμε, ας δούμε δύο βίντεο: 

Σε αυτό το βίντεο οι επιστήμονες - ερευνητές ουσιαστικά πιστοποιούν ότι το νερό, παρά την απομάκρυνση του χλωρίου ή οποιασδήποτε άλλης επιβλαβούς ουσίας, παραμένει προβληματικό επειδή εξακολουθεί να περιέχει  και ως εκ τούτου εξακολουθεί να μεταφέρει την συχνότητα της επιβλαβούς ουσίας μέσω της  μνήμης που διαθέτει.
  
Έχει μεγαλύτερη σημασία λοιπόν η διαγραφή από την μνήμη του νερού της συχνότητας κάθε ουσίας που το επιμολύνει και η οποία μεταφέρεται στο υδαρές του οργανισμού μας απευθείας δεδομένου τα οργανικά μας φίλτρα  κατακρατούν ως τοξίνες υλικές ουσίες που δεν μεταβολίζονται και όχι ενεργειακές τοξίνες.  

RUSTAM ROY: Η μοριακή δομή - ενεργειακή του κατάσταση πολύ μεγαλύτερης σημασίας από τις ουσίες που έχει (χημική του κατάσταση).

Πως ανιχνεύεται η ποιότητα - καταλληλότητα  του νερού;

Επειδή δεν υπάρχουν προσιτά μηχανήματα ή όργανα ενεργειακής εξέτασης του νερού για κοινή  χρήση είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε σε εναλλακτικές μεθόδους διαπίστωσης ιδιαίτερα όμως αξιόπιστες. Με την πρώτη ενεργοποιούμε το μηχανισμό εξέτασης που φέρουμε στο σώμα μας. 

TEST No.1 με την βοήθεια της Κινησιολογίας:

Για να έχεις το σωστό αποτέλεσμα στο test:

 • Διάβασε προσεκτικά το άρθρο που ακουλουθεί
 • Κάνε μερικές δοκιμές και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το σώμα σου και να συντονίσεις την σκέψη σου

​Δίαβασε το άρθρο ΕΔΩ (η ιστιοσελίδα είναι στα γερμανικά πατήστε μετάφραση για να διαβάσετε στα ελληνικά)

TEST No.2 με την βοήθεια ενός πολύ ικανού μας φίλου, του σκύλου του οποίου η όσφρηση είναι 100.000 φορές μεγαλύτερη από αυτή του ανθρώπου 

Τρόπος χρήσης του Αλκαλοποιητή:

 • Πλένετε καλά την κανάτα και την γεμίζετε με νερό δικτύου ύδρευσης αν είναι κατάλληλο για πόση ή εμφιαλωμένο.
 • Αφήνετε να επιδράσει ο ενεργοποιητής που είναι ενσωματωμένος στο καπάκι της κανάτας για 48 ώρες τουλάχιστον. 
 • Κατόπιν μπορείτε αδειάστε την κανάτα αφήνοντας πάντα ένα ποτήρι νερό μέσα.
 • Ξαναγεμίστε την κανάτα με το πόσιμο νερό που χρησιμοποιείτε και αφήστε την για 24 τουλάχιστον ώρες για να ενεργοποιηθεί εκ νέου.
 • Το ένα ποτήρι περίπου νερό που αφήνουμε μέσα είναι για να βοηθά στην γρήγορη ενεργοποίηση του φρέσκου νερού που βάζουμε στην κανάτα.
 • Σε δύο εβδομάδες χρήσης θα πίνουμε αλκαλικό νερό με την μέγιστη φυσική αλκαλικότητα.
 • Η τοποθέτηση της κανάτας-αλκαλοποιητή  εντός ψυγείου δεν επηρεάζει την λειτουργία του, έτσι μπορείτε να απολαύσετε δροσερό νερό αλκαλοποιημένο.
 • Η αλκαλοποίηση του νερού είναι φυσική, για τον λόγο αυτό είναι ήπια και βρίσκεται μέσα στα όρια που απαντώνται στην φύση. 

Και μην ξεχνάμε ότι:

Το νερό με 7,9pH είναι 5 φορές πιο αλκαλικό από το νερό με 7,4pH.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Για παραγγελίες αξίας από 39€ ευρώ και άνω μέχρι και 2 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.


 

Το κόστος των μεταφορικών εξόδων για παραγγελίες αξίας κάτω των 39€ ευρώ και μέχρι και 2 κιλά, διαμορφώνεται ως εξής:

 • Για αποστολές εντός νομού Αττικής: 2,25€ ευρώ μέχρι και 2 κιλά.

 • Για αποστολές εκτός νομού Αττικής: 2,50€ ευρώ μέχρι και 2 κιλά.


 

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών η χρέωση διαμορφώνεται ως εξής: 0,90 € ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 1,50 € ευρώ σε όλες τις παραγγελίες.


 

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται με την ΕΛΤΑ Courier.

Αξία παραγγελίας Κόστος αποστολής μέχρι και 2 κιλά για αποστολές εντός νομού Αττικής Κόστος αποστολής για κάθε επιπλέον κιλό μετά τα 2 κιλά Κόστος Αντικαταβολής
Για παραγγελίες αξίας κάτω των 39€ ευρώ 2,25€ ευρώ 0,90 € ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό Υπηρεσία αντικαταβολής 1,50 € ευρώ
Για παραγγελίες αξίας από 39€ ευρώ και άνω ΔΩΡΕΑΝ 0,90 € ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό Υπηρεσία αντικαταβολής 1,50 € ευρώ

 

Αξία παραγγελίας  Κόστος αποστολής μέχρι και 2 κιλά για αποστολές εκτός νομού Αττικής Κόστος αποστολής για κάθε επιπλέον κιλό μετά τα 2 κιλά Κόστος Αντικαταβολής
Για παραγγελίες αξίας κάτω των 39€ ευρώ 2,50 € ευρώ 0,90 € ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό Υπηρεσία αντικαταβολής 1,50 € ευρώ
Για παραγγελίες  αξίας από 39€ ευρώ και άνω ΔΩΡΕΑΝ 0,90 € ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό Υπηρεσία αντικαταβολής 1,50 € ευρώ
 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

Το κόστος των μεταφορικών εξόδων για παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο και μέχρι και 2 κιλά, διαμορφώνεται στα 17,40€

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών η χρέωση διαμορφώνεται ως εξής: 2,75 € ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται με την ΕΛΤΑ Courier

 
 

ΤΡΟΠΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

 Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

1. Αντικαταβολή:

 Εξοφλείτε με μετρητά την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της από την εταιρία courier στο χώρο σας.

*Η εξόφληση της παραγγελίας μέσω αντικαταβολής δεν ισχύει για αποστολές εξωτερικού.


2.Έμβασμα μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της στην τράπεζα σας μέσω web banking, mobile apps, καθώς και σε φυσικό κατάστημα.

Ως αιτιολογία θα συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας που θα λάβετε μέσω email και το ονοματεπώνυμό σας. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, επισυνάπτετε το καταθετήριο στο επιβεβαιωτικό email ώστε να επεξεργασθεί η παραγγελία.

*Απαιτούμενη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση της αιτιολογίας.

*Ισχύει σε όλες τις ελληνικές τράπεζες.

 

Οδηγίες Τραπεζικής Κατάθεσης
Παρακαλώ καταθέστε το συνολικό ποσό πληρωμής στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό.

 

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR49 0172 0920 0050 9202 5092 112
Όνομα δικαιούχου:
Συστεγασμένα Φαρμακεία Γεώργιου Σπανόπουλου & Μιχαήλ Σπανόπουλου 0.Ε

Eurobank
IBAN: GR64 0260 1070 0002 8020 0931 082
Όνομα δικαιούχου:
Φαρμακείο Γεώργιου Σπανόπουλου και Σία ΟΜ

Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR05 0110 1050 0000 1050 0933 279
Όνομα δικαιούχου:
Συστεγασμένα Φαρμακεία Γεωρ Σπανοπο
Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

 

3. Πιστωτική Κάρτα:

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω χρέωσης πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Για την απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας οι πληρωμές διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας winbank της τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Στην ασφαλή φόρμα συμπλήρωσης της τράπεζας Πειραιώς μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

Προτείνουμε, για τη δική σας ασφάλεια, να είστε παρών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας.


 

4. PayPal:

Εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω της υπηρεσίας online πληρωμών PayPal *( Η υπηρεσία επιβαρύνεται με χρεώσεις που προκύπτουν από την ίδια την PayPal )


 

5. Παραλαβή και εξόφληση της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Έπειτα από δική μας επικοινωνία ο πελάτης θα μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του από το κατάστημα μας.

Για να εξασφαλίσετε τις προσφορές και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, απαιτείται να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή online παραγγελία. Ο χρόνος διεκπεραίωσης της παραγγελίας είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, ενώ σε περιόδους μεγάλων προσφορών και αυξημένου όγκου παραγγελιών είναι 3 έως 5 ημέρες. Η παραγγελία σας θα κρατηθεί στο φαρμακείο μας μέχρι 30 ημερολογιακές ημέρες. Όταν εκπνεύσει το χρονικό περιθώριο ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημά μας. Η εξόφληση πραγματοποιείται στο ταμείο του καταστήματος μετρητοίς ή μέσω POS.

Οι ώρες λειτουργίας του φαρμακείου για τις παραλαβές είναι οι εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 π.μ. - 8:30 μ.μ.

Σάββατο: 8:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.

Το ωράριο ενδέχεται να διαφέρει σε εορτές και αργίες

Οι τιμές των προϊόντων για παραλαβή από το κατάστημα ισχύουν εφόσον έχει τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία.


 

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε άμεσα με ενημερωτικό e-mail (υπάρχει το ενδεχόμενο το ενημερωτικό e-mail να αποστάλθηκε στα Spam/Junk του e-mail σας). Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται το αργότερο μετά από 1-3 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3-4 ημέρες. Τα μη άμεσα διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες. 

 

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑΣ

1. Μέσω του ιστότοπού μας:

Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας online από την ιστοσελίδα μας. Συγκεντρώνετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω της πλατφόρμας αναζήτησης, και έπειτα επιλέγετε «Προσθήκη στο καλάθι». Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε «Αγορά». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τον τρόπο πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας σας, που επιθυμείτε. Όταν καταχωρηθεί η παραγγελία επιτυχώς θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Επιπλέον θα λάβετε ξεχωριστή ενημέρωση όταν αποσταλλεί από το κατάστημά μας με τον αριθμό αποστολής της συνεργαζόμενης εταιρίας courier.

Είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση όλων των πεδίων.

Παρακαλούμε εάν δεν έχετε λάβει το email της επιβεβαίωσης της παραγγελίας, ελέγξτε την κατηγορία «Προσφορές (Promotions)» ή τον φάκελο Ανεπιθύμητα email (Spam) /Κάδος Απορριμμάτων (Junk)

 

 

2. Μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο “2105690340” τις εργάσιμες ώρες και ημέρες δίνοντάς μας τον κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε, ο οποίος βρίσκεται δεξιά από την φωτογραφία του.

*Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι υποχρεωτική προκειμένου να μπορέσουμε να καταχωρήσουμε τηλεφωνικά την παραγγελία σας.

Ακύρωση Παραγγελίας: γίνεται δεκτή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω e-mail με την πρϋπόθεση ότι η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλλεί από το κατάστημά μας. Αν η ακύρωση γίνει αφού ξεκινήσει η αποστολή της, τότε επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας, μετά την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του δικού σας τραπεζικού λογαριασμού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τα τραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών.

Ετικέτες: Αλκαλικό νερό, γυναικα