×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

NATURE WAY N-8 Spray For Pets Αντισηπτικό, Αποσμητικό Σπρέι για Κατοικίδια 250ml

To Nature Way Spray N-8 for Pet 250ml δρα ως συνεργιστικό σπρέι καθαρισμού και απόσμησης για την υγιεινή των μικρών μας φίλων.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω24077 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200445846546
Κατασκευαστής:
12,00 €
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

N-8 Spray For Pets Αντισηπτικό, Αποσμητικό Σπρέι για Κατοικίδια 250ml

To Nature Way Spray N-8 for Pet 250ml δρα ως συνεργιστικό σπρέι καθαρισμού και απόσμησης για την υγιεινή των μικρών μας φίλων.Είναι ενισχυμένο με κολλοειδή άργυρο και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Η πρόσφατη περιπέτεια με τα υγειονομικά μέτρα και τους αυστηρούς περιορισμούς, προκάλεσε ανησυχία σε αρκετό κόσμο. Δηλαδή, η ανάγκη για αυξημένη καθαριότητα, είχε δυσάρεστες επιπτώσεις στους μικρούς τετράποδους φίλους μας. Συγκεκριμένα, τα τηλεφωνήματα στη Γραμμή Βοήθειας “Pet Poison” των ΗΠΑ από πανικόβλητους ιδιοκτήτες κατοικίδιωναυξήθηκαν σε μεγάλο ποσοστό λόγω εισπνοής, επαφής με το δέρμα και κατάποσης καθαριστικών που χρησιμοποιούσαν.

Τα κατοικίδια, σε αντίθεση με εμάς, είναι πολύ πιο ευάλωτα σε χημικά προϊόντα.Τα αισθητήριά τους είναι πολύ πιο ευαίσθητα από τα δικά μας. Γι’ αυτό οι τοξικολόγοι και οι κτηνίατροι συνιστούν μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ στη χρήση κοινών καθαριστικών και συνιστούν σαν ιδανική επιλογή τη χρήση φυσικών προϊόντων.

Το N-8 for Pet είναι ένα πλήρως φυσικό προϊόν, ασφαλές για την υγεία των κατοικίδιων μας που απαλλάσσει το χώρο και τα ζώα από παθογόνους οργανισμούς.Επιπλέον, έχει αντισηπτική δράση καθώς απολυμαίνει τα κρεβάτια κατοικίδιων αλλά και τους χώρους που χρησιμοποιούν (τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο).

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω24077
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος