×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

KLORANE Color Enhancing Conditioner with Pomegranate Μαλακτική Κρέμα με Εκχύλισμα Ροδιού για Βαμμένα Μαλλιά 200ml

Κωδικός:
25490 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 3282770143522
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
13,09 € 9,16 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 3.93€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Color Enhancing Conditioner with Pomegranate Μαλακτική Κρέμα με Εκχύλισμα Ροδιού για Βαμμένα Μαλλιά 200ml

Μαλακτική κρέμα για βαμμένα μαλλιά με εκχύλισμα ροδιού, που επανορθώνει και αναζωογονεί την ίνα της τρίχας σε βάθος για να δώσει ελαστικότητα και απαλότητα στα μαλλιά σας.

Με Αποτέλεσματα μαλλιά σας να είναι προστατευμένα από την αφυδάτωση και το χρώμα να διατηρεί την ένταση και τη λάμψη της πρώτης μέρας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υποαλλεργικό. Ειδικά σχεδιασμένο για να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης.
  • Χωρίς paraben και σιλικόνη.

Βασικό συστατικό: Ρόδι 

Το ρόδι χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τις γυναίκες του Μαρόκου για τις χρωστικές του ιδιότητες. Στην Klorane καλλιεργούν ένα μοναδικό είδος, Punica granatum L., του οποίου ο φλοιός είναι πολύ πλούσιος σε τανίνες που σταθεροποιούν το χρώμα στην κερατίνη και προλαμβάνουν τη θαμπή όψη της τρίχας. Η μεγάλη της περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες τονίζει επίσης τη λάμψη της τρίχας.

Η καλλιέργεια του ροδιού γίνεται με κάθε σεβασμό στο οικοσύστημα και η ποιότητα κάθε φρούτου που συλλέγεται ελέγχετε ακολουθώντας το συμβόλαιο καλλιέργειας της Phytofilière® Διαδικασίας Καθαρής Εκχύλισης KLORANE. Από τον φλοιό, συγκεντρώνεται ένα εκχύλισμα του οποίου η αποτελεσματικότητα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη και κατοχυρωμένη: παρατείνει το χρώμα στα μαλλιά έως και 2 φορές. Αυτό το εκχύλισμα εισάγεται στο σαμπουάν και την μαλακτική κρέμα με ρόδι της KLORANE, που σταθεροποιούν το χρώμα στα μαλλιά.

Συμβουλές Εφαρμογής:

Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα σε όλα τα μαλλιά, αφού πρώτα τα έχετε ξεβγάλει και σκουπίσει καλά μετά το λούσιμο. Αφήστε να δράσει για 5-10' και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. 

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
25490
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
DR.ORGANIC Organic Guava Nourish & Shine Colour Protect Hair Mask 150ml DR.ORGANIC Organic Guava Nourish & Shine Colour Protect Hair Mask 150ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Εντατική θεραπεία μαλλιών που θρέφει σε βάθος και αποκαθιστά τα ξηρά και θαμπά μαλλιά προσδίδοντάς τους λάμψη. Προσφέρει ενυδάτωση και διεισδύει βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας για να ενισχύσει και να προστατεύσει τα...
HERBAL ESSENCES Argan Oil of Morocco Repair Σαμπουάν Αναδόμησης 250ml HERBAL ESSENCES Argan Oil of Morocco Repair Σαμπουάν Αναδόμησης 250ml
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το Herbal Essences Pure Argan Oil of Morocco είναι ένα σαμπουάν 90% φυσικής προέλευσης* με φυσικά συστατικά και ενεργά αντιοξειδωτικά, που βοηθά στον καθαρισμό και την προστασία των μαλλιών σας.
ELLIPS Vitamin Hair Mask Silky Black Μάσκα Μαλλιών για Αναζωογόνηση 18gr ELLIPS Vitamin Hair Mask Silky Black Μάσκα Μαλλιών για Αναζωογόνηση 18gr
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Μάσκα μαλλιών με σύμπλεγμα εμπλουτισμένων βιταμινών κερατίνης για περιποίηση και θρέψη του στελέχους της τρίχας.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος