×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

NEOSTRATA Skin Active Triple Firming Neck Cream Aντιγηραντική Κρέμα Σύσφιξης για Λαιμό & Ντεκολτέ 80gr

Κρέμα που βοηθά στην ανατροπή των σημείων γήρανσης στον λαιμό και το ντεκολτέ.Με μοναδική σύνθεση SynerG 12.0 που περιλαμβάνει 3 συστατικά με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα για το χτίσιμο του όγκου και τη σύσφιξη του δέρματος.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω13269 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 3574661762289
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
79,34 € 67,44 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 11.9€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Skin Active Triple Firming Neck Cream Aντιγηραντική Κρέμα Σύσφιξης για Λαιμό & Ντεκολτέ 80gr

Aντιγηραντική κρέμα λαιμούειδικά σχεδιασμένη για να λειτουργεί συνεργιστικάβοηθώντας στην ανατροπή των ορατών σημείων γήρανσηςγια δέρμα πιο σφιχτό, πιο ανορθωμένο και ορατά πιο νεανικό στις δύσκολες περιοχές του λαιμού και του ντεκολτέ.  

Η μοναδική της σύνθεση, SynerG Formula 12.0, στηρίζεται σε τρία κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά πουσυντελούν στο χτίσιμο της υποστηρικτικής δομής του δέρματος (skin matrix),το καθένα με μοναδική δράση, για τημεγιστοποίηση του αποτελέσματος της ανόρθωσης και σύσφιξης του δέρματος.

Τα Αμινοξέα -ProAmino Acids- που περιέχει,βοηθούν στη διέγερση της παραγωγής προ-κολλαγόνου στις βαθιές στιβάδες του δέρματος,ενώ το NeoCitriate συμβάλλει στηνπαραγωγή νέου κολλαγόνουκαι η NeoGlucosamine χτίζει το skin matrix που περιβάλλει το κολλαγόνο. Αυτά τα τρία αποτελεσματικά συστατικά τελευταίας γενιάς συν-εργάζονται μεταξύ τους κάνοντας το δέρμαπιο σφριγηλό, χτίζοντας όγκο και προσφέροντας σύσφιξη στο χαλαρό δέρμα.Η NeoGlucosamine λειτουργεί επίσης ως απαλό απολεπιστικό που βοηθά στημείωση της όψης των δυσχρωμιών και των σκούρων κηλίδων στην περιοχή του ντεκολτέ*.

Η ισχυρή της δράση ενισχύεται ακόμη περισσότερο με Αpple Stem Cell Extract (εκχύλισμα βλαστοκυττάρων μήλου) που συντελεί στη διατήρηση της μακροβιότητας των βασικών κυττάρων του δέρματος, βοηθώντας το δέρμα σας να συμπεριφέρεται όπως ένα δέρμα νεότερης ηλικίας.

Οδηγίες χρήσης:

Απλώστε απαλά σε λαιμό και ντεκολτέ δύο φορές την ημέρα.

Συστατικά:

Aqua (Water), Acetyl Glucosamine, Cyclopentasiloxane, Triethyl Citrate, Cetearyl Alcohol, C1215 Alkyl Benzoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Glycerin, lsocetyl Stearoyl Stearate, Ethoxydiglycol Oleate, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Ethoxydiglycol, PEG100 Stearate, Polymethylsilsesquioxane, Nylon12, lsostearic Acid, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Palmitoyl Glycine, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Hydrogenated Palm Kernel Clycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Dimethiconol, lsopropyl Myristate, Caprylyl Glycol, Lecithin, PEG40 Stearate, Cetearth -20, Carbomer, Xanthan Gum, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Bisulfite, Disodium EDTA, Ammonium Hydroxide, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Ethylene Brassylate, Methyldihydrojasmonate, lsobutyl Methyl Tetrahydropyranol, Methyl Decenol, Caramel, CI 19140 (Yellow 5).

*Journal of Drugs in Dermatology, January 2016 (αποτελέσματα σε 12 εβδομάδες).

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω13269
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
VERSION Retinol Elixir Cellular Night Repair Treatment 50ml
VERSION Retinol Elixir Cellular Night Repair Treatment 50ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κυτταρική αφύπνιση και ανανέωση. Λαμπερή, νεανική επιδερμίδα σε 7 ημέρες! Η κρέμα Retinol Elixir είναι μια εντατική θεραπεία νύχτας, κυτταρικής αποκατάστασης, χωρίς ερεθισμούς για το προσώπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. 
VERSION Age Control Anti-Age 24Hour Cream 50ml
VERSION Age Control Anti-Age 24Hour Cream 50ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Aναπλαστική 24ωρη κρέμα λάμψης προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ με ισχυρή ενυδατική και αντιρυτιδική δράση. Μειώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης και αναδομεί το δέρμα. 

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος