×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ALOE+ COLORS Promo Shape Your Body με Slimming Gel 100ml & Slimming Scrub 100ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Aloe+ Colors, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω50611 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5213006608346
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
16,32 € 12,24 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 4.08€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Promo Shape Your Body με Slimming Gel 100ml & Slimming Scrub 100ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Aloe+ Colors, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

1. Slimming Gel 100ml

Το αδυνατιστικό Shape Your Body Anticellulite Slimming Gel της Aloe+Colors κατά της κυτταρίτιδας, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και τη λιπόλυση, σμιλεύοντας το σώμα σας.

Η μοναδικά σχεδιασμένη φόρμουλα του Aloe+Colors Shape Your Body Anti-cellulite Sliming Gel περιέχει υψηλής ποιότητας φυτικά δραστικά συστατικά που βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Δράσεις:

  • Δρα στοχευμένα κατά της κυτταρίτιδας.
  • Μειώνει το συσσωρευμένο λίπος.
  • Προσφέρει σύσφιξη και τόνωση του δέρματος συμβάλλοντας στην απόκτηση ενός όμορφου, σμιλευμένου σώματος.

Κύρια συστατικά & οφέλη:

  • Aγριοκαστανία:αυξάνει την μικροκυκλοφορία, έχει αντιοιδηματικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα αγγεία.
  • Νεραντζιά:η δραστική ουσία από τα πέταλα της νεραντζιάς είναι  πλούσια σε βιοφλαβονοειδή, που αυξάνουν τη λιπόλυση, τη μικροκυκλοφορία και μειώνουν το τοπικό οίδημα.
  • Κόλιανδρος και πορτοκάλι:ο κόλιανδρος διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε ραμνογαλακτουρονάνες και το πορτοκάλι είναι εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες. Ο συνδυασμός τους αυξάνει τη λιπόλυση και μειώνει τη μεταφορά και αποθήκευση λιπαρών οξέων μέσα στα λιπόκυτταρα.
  • Ινδικός λωτός:πλούσιος σε φλαβονόλες, ενεργοποιεί τη λιπόλυση, μειώνει τη φλεγμονή και προστατεύει την αρχιτεκτονική του δέρματος.
  • Longan fruit:πλούσιο σε πολυφαινόλες, είναι  γνωστό στη Κίνα ως “long Yan”, που σημαίνει το μάτι του δράκου, μειώνει τη λιπογένεση, δηλαδή τη δημιουργία νέων λιποκυττάρων, προστατεύει και αποκαθιστά τη δομή του δέρματος.
  • Σπόροι κινόας:η δραστική ουσία από σπόρους κινόα, αποκλειστικά από οργανικές καλλιέργειες, εμποδίζει τη μετατροπή των προλιποκυττάρων σε λιποκύτταρα και την ωρίμανση τους. Επίσης, εμποδίζει τη θρέψη των προ-λιποκυττάρων.
  • Μάκα:το δραστικό συστατικό από μάκα ή αλλιώς Περουβιανό ginseng, πλούσιο σε πολυφαινόλες, αυξάνει τη λιπόλυση, μειώνει τη λιπογένεση, ενισχύει τη δομή του δέρματος και αυξάνει τη μικροκυκλοφορία.
  • Οργανική αλόη σε υψηλή περιεκτικότητα:συμβάλει στην επούλωση της επιδερμίδας και στην παραγωγή κολλαγόνου. Παράλληλα, ενυδατώνει, τονώνει και καταπραΰνει ερεθισμούς του δέρματος.

Πείτε αντίο στο τοπικό πάχος και την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού με το Aloe+Colors Shape Your Body Anticellulite Slimming Gel

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Με λεπτόρρευστη, ευχάριστη υφή.
  • Με απολαυστικό άρωμα.

Οδηγίες χρήσης:

  • Εφαρμόστε το Aloe+Colors Shape Your Body Anticellulite Slimming Gel πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά και χέρια, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

2. Slimming Scrub 100ml

Το Shape your Body anti-cellulite sorbet scrub, αποτελεί τη νέα πρόταση της Aloe Plus Colors,για μία ολοκληρωμένη εμπειρία αδυνατίσματος.Λειτουργεί συνεργικά με το anti-cellulite slimming gel ή το intensive anti-cellulite slimming cream,προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για την καλύτερη δυνατή απορρόφηση των δραστικών.Περιέχει δραστικά πουμειώνουν την κυτταρίτιδα και ενισχύουν τη λιπόλυση,καθώς και εκχυλίσματα Guarana, Centella Asiatica, κισσού και πράσινου τσαγιού.

Κύρια συστατικά & οφέλη: 

  • Βιολογική Αλόη:ενυδατώνει, μειώνει τους ερεθισμούς και βελτιώνει την ελαστικότητα.
  • Anticellulite δραστικό, βιοφλαβονοειδές από άνθη νεραντζιάς:μειώνει την όψη φλοιού του πορτοκαλιού και καταπολεμά την κυτταρίτιδα.
  • Εκχύλισμα γκουαρανά:υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη.
  • Εκχύλισμα centela asiatica:βοηθάει στη σύνθεση του κολλαγόνου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα των αγγείων.
  • Εκχύλισμα κισσού:μειώνει την κατακράτηση υγρών.
  • Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού:το βασικό του αντιοξειδωτικό EGCG (γαλλική επιγαλλοκατεχίνη), συμβάλλει στην καύση του λίπους.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Απλώστε το πρωί και βράδυ σε στεγνό και καθαρό δέρμα, με απαλές κυκλικές κινήσεις, αφήστε το να απορροφηθεί και αφαιρέστε τους υπόλοιπους κόκκους με μία πετσέτα.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω50611
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τζελ για μείωση της κυτταρίτιδας και του όγκου των λιποαποθηκών, εντατικό αδυνάτισμα, σύσφιγξη και αναδιαμόρφωση γραμμών σώματος σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα και κοιλιά.
ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
My Coach! Πακέτο σε ειδική τιμή με αντικυτταριτιδική κρέμα για την επίμονη κυτταρίτιδα και αφρόλουτρο για τόνωση και σφριγηλό δέρμα.
LIERAC Promo Body-Slim με Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml & Δώρο Slimming Roller 1τμχ LIERAC Promo Body-Slim με Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml & Δώρο Slimming Roller 1τμχ
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ενεργή υφή ροζ γέλης με άμεσο αποτέλεσμα κρυολιπόλισης που διαρκεί, διεισδύει στην επιδερμίδα ενώ διευκολύνει το μασάζ για σίγουρο αποτέλεσμα.
LIERAC Body-Slim Slimming Concentrate Sculpting & Beautifying 200ml LIERAC Body-Slim Slimming Concentrate Sculpting & Beautifying 200ml
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το συμπύκνωμα αδυνατίσματος, ομορφιάς και σύσφιγξης με τριπλή δράση αδυνατίσματος και ενισχυμένη αποδοτικότητα Body Slim Concentre Amincissant Embellisseur & Regalbant της Lierac, βελτιώνει ορατά τη σιλουέτα,...
LIERAC Body-Slim Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml LIERAC Body-Slim Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Εμπνευσμένο από την τεχνική της κρυολιπόλυσης, μειώνει την εγκατεστημένη κυτταρίτιδα, λειαίνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και τονώνει την επιδερμίδα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος