×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

STYX Aroma Derm Cello Gel Medium Θερμαντικό Gel για την Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας 150ml

Θερμαντικό gel για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Χάρη στα ενεργά συστατικά που περιέχει (κανέλα, κυπαρίσσι, αγριοκυπαρίσσι, μέντα, πορτοκάλι, δεντρολίβανο και νικοτίνη) δημιουργεί θερμότητα και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος. 

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω12706 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 9004432000257
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
22,05 € 16,54 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 5.51€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Aroma Derm Cello Gel Medium Θερμαντικό Gel για την Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας 150ml

Θερμαντικό gel για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, με συστατικά σε υψηλή συμπύκνωσηόπως κανέλα, κυπαρίσσι, αγριοκυπαρίσσι, μέντα, πορτοκάλι, δεντρολίβανο και νικοτίνη.Διατίθεται σε 3 τύπους, ανάλογα με τη συμπύκνωση των συστατικών του και κατ' επέκταση την θερμότητα που δημιουργείται από την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος medium (μεσαίο), strong (δυνατό), extra (πολύ δυνατό).

Σας συστήνουμε να ξεκινήσετε με  τοmediumκαι σταδιακά να προχωρήσετε στοstrongκαι τοextra.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιοχές του σώματος όπως η μέση, τα μπράτσα, το στομάχι, οι γοφοίμε σκοπό την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους,τη σύσφιξη και την τόνωση του χαλαρού δέρματος, την ενδυνάμωση του συνδετικού ιστού και την μείωση των σημαδιών και των ραγάδων.

Η θεραπεία με Cello Gel έχει σαν σκοπό:

  • Την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
  • Την μείωση του συσσωρευμένου λίπους
  • Την σύσφιξη και την τόνωση του χαλαρού δέρματος
  • Την ενδυνάμωση του αδύναμου συνδετικού ιστού
  • Την μείωση των σημαδιών μετά από εγκυμοσύνη ή δίαιτα
  • Την ανακούφιση των κιρσών και του φλεβίτη.

Επίσης η θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα σημεία του σώματος όπως είναι η μέση, τα μπράτσα, το στομάχι, οι γοφοί και τα γόνατα.

Οδηγίες χρήσης:

Απλώνουμε 30-40ml Cello Gel στα επίμαχα σημεία 3 ή 4 φορές την εβδομάδα κάνοντας απαλό μασάζ. Έτσι οι συσσωρευμένες τοξίνες μεταφέρονται μέσω του λεμφικού συστήματος στο κυκλοφορικό σύστημα και μετά αποβάλλονται από το σώμα μέσω των φυσικών οδών. Με την διέγερση που προκαλείται στον μεταβολισμό αποβάλλονται και οι τοξίνες που συσσωρεύονται στους υποδόριους λιπώδεις ιστούς μειώνοντας τα αντιαισθητικά λακκάκια. Το Cello Gel είναι τόσο εύχρηστο που αφού το αλείψουμε πάνω στο σώμα και περιμένουμε 5 λεπτά να απορροφηθεί, μπορούμε να φορέσουμε τα ρούχα μας και να φύγουμε χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε μπάνιο για τις επόμενες 8 ώρες. Για γρηγορότερα αποτελέσματα, τυλιγόμαστε με διάφανη μεμβράνη και ξαπλώνουμε για 1 ώρα σκεπάζοντας το σώμα με μία κουβέρτα. Έτσι δημιουργείται εφίδρωση, αυξάνεται ο μεταβολισμός και γίνεται γρηγορότερα η απορρόφηση των αιθέριων ελαίων. Η κοκκινίλα που προκαλεί το Cello Gel είναι λόγω της αύξησης την κυκλοφορίας του αίματος και φεύγει λίγο αργότερα. Σε άτομα με προβλήματα υγείας θα πρέπει να χρησιμοποιείται με την συμβουλή γιατρού.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω12706
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τζελ για μείωση της κυτταρίτιδας και του όγκου των λιποαποθηκών, εντατικό αδυνάτισμα, σύσφιγξη και αναδιαμόρφωση γραμμών σώματος σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα και κοιλιά.
ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
My Coach! Πακέτο σε ειδική τιμή με αντικυτταριτιδική κρέμα για την επίμονη κυτταρίτιδα και αφρόλουτρο για τόνωση και σφριγηλό δέρμα.
LIERAC Promo Body-Slim με Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml & Δώρο Slimming Roller 1τμχ LIERAC Promo Body-Slim με Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml & Δώρο Slimming Roller 1τμχ
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ενεργή υφή ροζ γέλης με άμεσο αποτέλεσμα κρυολιπόλισης που διαρκεί, διεισδύει στην επιδερμίδα ενώ διευκολύνει το μασάζ για σίγουρο αποτέλεσμα.
LIERAC Body-Slim Slimming Concentrate Sculpting & Beautifying 200ml LIERAC Body-Slim Slimming Concentrate Sculpting & Beautifying 200ml
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το συμπύκνωμα αδυνατίσματος, ομορφιάς και σύσφιγξης με τριπλή δράση αδυνατίσματος και ενισχυμένη αποδοτικότητα Body Slim Concentre Amincissant Embellisseur & Regalbant της Lierac, βελτιώνει ορατά τη σιλουέτα,...
LIERAC Body-Slim Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml LIERAC Body-Slim Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Εμπνευσμένο από την τεχνική της κρυολιπόλυσης, μειώνει την εγκατεστημένη κυτταρίτιδα, λειαίνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και τονώνει την επιδερμίδα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος