×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BECALM Elderflu for Kids με Γεύση Κεράσι 250ml

Το Elderflu αποτελεί ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής για παιδιά σε σιρόπι που προλαμβάνει και προστατεύει από τους ιούς της γρίπης και του κρυολογήματος.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω15799 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200124761015
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
14,41 € 11,53 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 2.88€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Elderflu for Kids με Γεύση Κεράσι 250ml

Θέλετε να ενισχύσετε την άμυνα των παιδιών σας από τις ιώσεις;Το Elderflu Kidsμπορεί να δώσει τη λύση και τηνιδανική πρόληψη από τους ιούς της γρίπης και του κρυολογήματος.

To Elderflu Kidsείναι συμπλήρωμα διατροφής, με εκχύλισμα Black Elderberry (Σαμπούκος Μελανός), ένα φυτό γνωστό, από την αρχαιότητα και σε όλο τον κόσμο, για την ιδιότητα του ναενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημακαι να αποτελεί ασπίδα προστασίας από τις ιώσεις.Περιέχει επίσης ψευδάργυρο ο οποίος μπορεί να μειώσει την ένταση των συμπτωμάτων (καταρροή, βήχας και πονόλαιμος) αλλά ακόμη και τη διάρκεια του κρυολογήματος και Βιταμίνη C η οποία βοηθά στην παραγωγή αντισωμάτων στον οργανισμό.

Το Elderflu Kids έχει ευχάριστη γεύση κεράσι που αρέσει στα μικρά παιδιά.

Που απευθύνεται:

  • Το Elderflu Kids απευθύνεται σε παιδιά από την ηλικία των 2 ετών, που χρειάζονται ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος ή σε παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και είναι ευάλωτα σε ιούς, όπως:
  • Μικρά παιδιά με αδύναμο ανοσοποιητικό ή και μειωμένα αντισώματα
  • Μικρά παιδιά που περνούν αρκετές ώρες σε πολυσύχναστους χώρους όπως σχολικές αίθουσες, παιδικοί σταθμοί κτλ. όπου η μετάδοση των ιώσεων είναι ευκολότερη
  • Παιδιά ή έφηβοι επιρρεπείς στις ιώσεις
  • Παιδιά με μειωμένη ενέργεια και έλλειψη θρεπτικών συστατικών
  • Παιδιά ή έφηβοι που χρειάζονται ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος, μετά από καταπόνηση του οργανισμού ή έντονη άσκηση
  • Έφηβοι που βρίσκονται σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωση ατόμων 

Οφέλη: 

  • Ενισχύει στο μέγιστο την άμυνα του οργανισμού στο  κρύωμα  και την γρίπη.
  • Μειώνει τα συμπτώματα της ίωσης.
  • Μειώνει τον χρόνο διάρκειας της ασθένειας – επιταχύνει την ανάρρωση.

Ενεργά συστατικά:​​

  • Black Elderberry:To Black Elderberry ή αλλιώς Σαμπούκος Μελανός, είναι φυτό με ιδιότητα να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ετσι, προστατεύει τον οργανισμό προληπτικά από το κρυολόγημα ή την γρίπη, ενώ στην περίπτωση νόσου, μειώνει τα συμπτώματα και την χρονική διάρκεια της. Πλούσιο σε φλαβονοειδή (κυρίως ανθοκυανίνες), είναι ένα από τα πλέον ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά που υπάρχουν.
  • Ψευδάργυρος:Μία από τις πιο κοινές χρήσεις του ψευδαργύρου είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και η αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος. Η λήψη ψευδαργύρου μπορεί να μειώσει την ένταση των συμπτωμάτων (καταρροή, βήχας και πονόλαιμος) αλλά ακόμη και τη διάρκεια του κρυολογήματος. Υπάρχουν ενδείξεις πως η επαρκής πρόσληψη ψευδαργύρου μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης κρυολογήματος ή ίωσης, ιδιαίτερα σε ευπαθείς ομάδες όπως είναι τα μικρά παιδιά.
  • Βιταμίνη C:Η βιταμίνη C, γνωστή και ως ασκορβικό οξύ, είναι μια υδροδιαλυτή βιταμίνη. Πρόκειται για έναν ισχυρό υποστηρικτή της υγιούς λειτουργίας του ανοσοποιητικού. Υποστηρίζει την παραγωγή και τη δραστηριότητα των αντισωμάτων, βελτιώνει τη δραστηριότητα των φυσικών φονικών κυττάρων και ευνοεί το σχηματισμό των προσταγλανδινών.

Οδηγίες χρήσης:

  • Για παιδιά 2-8 ετών συνίσταται η λήψη 5ml ημερησίως, με χρήση δοσομετρητή
  • Για παιδιά 8 ετών και άνω συνίσταται η λήψη 5ml 2 φορές την ημέρα, με χρήση δοσομετρητή
  • Σε περίοδο ασθένειας ή έξαρσης επιδημίας διπλασιάστε την ποσότητα.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω15799
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
GENECOM Terra Tosse Kids Παιδικό Σιρόπι 3 Δράσεων για Πονόλαιμο, Ξηρό & Παραγωγικό Βήχα 150ml GENECOM Terra Tosse Kids Παιδικό Σιρόπι 3 Δράσεων για Πονόλαιμο, Ξηρό & Παραγωγικό Βήχα 150ml
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Παιδικό σιρόπι με βάση το μέλι από άνθη πορτοκαλιάς, εκχύλισμα μολόχας και Phytoclad Repair. Γεύση από φρούτα του δάσους.
ESI Propolaid Balsamic Syrup Σιρόπι για Ανακούφιση του Βήχα & του Κρυολογήματος, 180ml ESI Propolaid Balsamic Syrup Σιρόπι για Ανακούφιση του Βήχα & του Κρυολογήματος, 180ml
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Με πρόπολη, echinacea, μέλι καστανιάς, αλθαία, τίλιο, red poppy, verbascum, helichrysum, αιθέρια έλαια των mugopine, redthyme & fennel και συνιστάται για την ανακούφιση του λαιμού.
VICKS VUL575E4 Sweet Dreams Υγραντήρας Υπερήχων 1τμχ
VICKS VUL575E4 Sweet Dreams Υγραντήρας Υπερήχων 1τμχ
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Ο υγραντήρας Vicks Mini Cool Mist Sweet Dreams προσθέτει την απαραίτητη υγρασία στον αέρα και βοηθά στη διασφάλιση των κατάλληλων επιπέδων υγρασίας στο σπίτι σας.
VICKS VUL525E4 Υγραντήρας Υπερήχων 1τμχ
VICKS VUL525E4 Υγραντήρας Υπερήχων 1τμχ
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Mini υγραντήρας υπερήχων cool mist βοηθά στη διασφάλιση των κατάλληλων επιπέδων υγρασίας στο σπίτι και κατ' επέκταση στην ανακούφιση από τον βήχα και τη συμφόρηση.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος