×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

POWER HEALTH Winter Balm Βάλσαμο με Αιθέρια Έλαια για Εντριβή & Εισπνοή 50gr

Για την άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και άνω.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω10486 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200321007251
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
13,99 € 6,99 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 7€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Winter Balm Βάλσαμο με Αιθέρια Έλαια για Εντριβή & Εισπνοή 50gr

Αν το κρυολόγημα κάνει το σώμα σας να πονάει, Winter Balm.Με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου, κέδρου, μοσχοκάρυδου και άλλων φυσικών συστατικών για εντριβή ή εισπνοή. Συμβάλλει καθοριστικά στην αποσυμφόρηση του αναπνευστικού συστήματος,ανακουφίζει από τους μυϊκούς πόνους του κρυολογήματος,καταπραΰνει το βήχα και μειώνει το αίσθημα δυσφορίας στο στήθος.

Προτείνεται για επάλειψη ή εισπνοή.

Δοσολογία & τρόπος χρήσης:

  • Χρήση με επάλειψη:Απλώνετε μικρή ποσότητα από την κρέμα σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως το λαιμό, τον αυχένα, την πλάτη, το στήθος κ.α. αρκετές φορές την ημέρα.
  • Χρήση με εισπνοή για ενήλικες:Διαλύστε μια κουταλιά του γλυκού από το προϊόν, σε ένα δοχείο με ζεστό νερό. Πάρτε βαθιές εισπνοές πάνω από το δοχείο, τοποθετώντας μια πετσέτα στο κεφάλι σας, με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτει τόσο το κεφάλι όσο και το δοχείο, με σκοπό την εισπνοή όλης της ποσότητας των αιθέριων ελαίων που εκλύονται από το ζεστό διάλυμα.
  • Εγκυμοσύνη / Θηλασμός: Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός κι αν συνιστάται από το γιατρό σας.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω10486
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
POWER HEALTH Doctor Power Nasal Spray 20ml POWER HEALTH Doctor Power Nasal Spray 20ml
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Power of Nature Doctor Power Nasal Spray είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν για τη θεραπεία των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, της ρινοκολπίτιδας και της ιγμορίτιδας.
GENECOM Terra Tosse Kids Παιδικό Σιρόπι 3 Δράσεων για Πονόλαιμο, Ξηρό & Παραγωγικό Βήχα 150ml GENECOM Terra Tosse Kids Παιδικό Σιρόπι 3 Δράσεων για Πονόλαιμο, Ξηρό & Παραγωγικό Βήχα 150ml
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Παιδικό σιρόπι με βάση το μέλι από άνθη πορτοκαλιάς, εκχύλισμα μολόχας και Phytoclad Repair. Γεύση από φρούτα του δάσους.
ESI Propolaid Balsamic Syrup Σιρόπι για Ανακούφιση του Βήχα & του Κρυολογήματος, 180ml ESI Propolaid Balsamic Syrup Σιρόπι για Ανακούφιση του Βήχα & του Κρυολογήματος, 180ml
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Με πρόπολη, echinacea, μέλι καστανιάς, αλθαία, τίλιο, red poppy, verbascum, helichrysum, αιθέρια έλαια των mugopine, redthyme & fennel και συνιστάται για την ανακούφιση του λαιμού.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος