×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

NUK Extra Cool Δακτύλιος Οδοντοφυΐας για Μωρά 3m+ με Σχέδιο Ψαράκι σε Διάφορα Χρώματα 1τμχ

O δακτύλιος οδοντοφυΐας Extra Cool δροσίζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τους συνηθισμένους δακτυλίους οδοντοφυΐας.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω15697 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 4008600271482
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
6,63 € 5,30 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 1.33€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Extra Cool Δακτύλιος Οδοντοφυΐας για Μωρά 3m+ με Σχέδιο Ψαράκι σε Διάφορα Χρώματα 1τμχ

NUK Δακτύλιος οδοντοφυΐας Extra Cool δροσίζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τους συνηθισμένους δακτυλίους οδοντοφυΐας.

Τους πρώτους μήνες της ζωής τους τα βρέφη εξερευνούν διαρκώς τον κόσμο. Εξερευνούν τα παιχνίδια τους, τους αντίχειρες της μαμάς ή τα μπιμπερό τους, όχι μόνο με τα χεράκια τους, αλλά και με το στόμα. Επιπλέον, εμφανίζονται τα πρώτα τους δοντάκια, γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο την ανάγκη τους για μάσηση και δάγκωμα. Ο NUK δακτύλιος οδοντοφυΐας Extra Cool αποσπά το μωρό σας από τον πόνο της οδοντοφυΐας, έτσι ώστε να αποκτήσει ξανά το χαμόγελό του, ενώ είναι γεμάτος με αποστειρωμένο νερό και μπορεί να ψυχθεί στο ψυγείο. Αυτή η ψύξη έχει καταπραϋντική δράση στα ερεθισμένα ούλα του μωρού σας. Σε σύγκριση με τους συνηθισμένους δακτυλίους οδοντοφυΐας, ο NUK δακτύλιος οδοντοφυΐας Extra Cool δροσίζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, προσοχή: Οι δακτύλιοι οδοντοφυΐας δεν τοποθετούνται στην κατάψυξη! Αν ψυχθούν υπερβολικά, ενδέχεται να προκαλέσουν κρυοπαγήματα στα χείλη ή στους βλεννογόνους.

NUK Δακτύλιοι οδοντοφυΐας – Η πρώτη βοήθεια για τα πρώτα του δοντάκια.

Οι έξι διαφορετικές υφές του δακτυλίου οδοντοφυΐας Extra Cool διεγείρουν τις αισθήσεις του μωρού σας και χαρίζουν μια καταπραϋντική και ευχάριστη αίσθηση μασάζ στον ουρανίσκο και στα ούλα του. Επιπλέον, η σταθερή κίνηση του στόματος και των στοματικών μυών προετοιμάζουν το μωράκι σας και για τις στέρεες τροφές.

Χαρίστε το καλύτερο στο μωρό σας βοηθήματα οδοντοφυΐας της NUK.

Ο NUK δακτύλιος οδοντοφυΐας Extra Cool σε σχήμα ψαράκι αποτελεί κάτι πολύ ιδιαίτερο. Τραβά γρήγορα την προσοχή του μωρού σας, το οποίο μπορεί να τον πιάσει εύκολα, χάρη στο καμπυλωτό σχήμα του. Επιπλέον, οι διαφορετικές υφές φροντίζουν για την ανάπτυξη της αίσθησης της αφής του μωρού σας. Η NUK συνδυάζει την πρακτική χρήση και τη διασκέδαση κατά το παιχνίδι. Φυσικά, είναι αυτονόητο ότι οι δακτύλιοι οδοντοφυΐας δεν περιέχουν BPA, έτσι ώστε να μπορεί να τους μασά το μικρό σας χωρίς να ανησυχείτε.

Χαρακτηριστικά:

  • Δροσίζει περισσότερο από τους συνηθισμένους δακτυλίους οδοντοφυΐας.
  • Οι έξι διαφορετικές υφές διεγείρουν τις αισθήσεις του μωρού σας και κάνουν απαλό μασάζ χάρη στον διαφορετικό βαθμό σκληρότητας και στις διαφορετικές υφές των επιφανειών.
  • Ευκολία στο κράτημα.
  • Το διασκεδαστικό θαλάσσιο ζωάκι σε ευχάριστα χρώματα διεγείρει την προσοχή του μωρού σας και φροντίζει για τη διασκέδασή του.
  • Κατάλληλος για παιδιά από 3 μηνών, δεν περιέχει δισφαινόλη (BPA).

Οδηγίες χρήσης:

  • Δεν αποστειρώνεται με βρασμό. Συστήνουμε καθαρισμό με ζεστό νερό και ήπιο υγρό για πιάτα και στη συνέχεια επιμελές στέγνωμα.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω15697
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
NUK Extra Cool Δακτύλιος Οδοντοφυΐας για Μωρά 3m+ με Σχέδιο Ψαράκι σε Διάφορα Χρώματα 1τμχ NUK Extra Cool Δακτύλιος Οδοντοφυΐας για Μωρά 3m+ με Σχέδιο Ψαράκι σε Διάφορα Χρώματα 1τμχ
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
O δακτύλιος οδοντοφυΐας Extra Cool δροσίζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τους συνηθισμένους δακτυλίους οδοντοφυΐας.
NUK All Stages Δακτύλιος Οδοντοφυΐας για Μωρά 3m+ με Σχέδιο Ιππόκαμπος σε Διάφορα Χρώματα 1τμχ NUK All Stages Δακτύλιος Οδοντοφυΐας για Μωρά 3m+ με Σχέδιο Ιππόκαμπος σε Διάφορα Χρώματα 1τμχ
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Mε απαλή και σκληρή υφή για τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του μωρού σας κατά την οδοντοφυΐα.
NUK Cool All-Around Δακτύλιος Οδοντοφυΐας για Μωρά 3m+ με Σχέδιο Χελώνα σε Διάφορα Χρώματα 1τμχ NUK Cool All-Around Δακτύλιος Οδοντοφυΐας για Μωρά 3m+ με Σχέδιο Χελώνα σε Διάφορα Χρώματα 1τμχ
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Δακτύλιος οδοντοφυΐας Cool All-Around με δροσιστικά στοιχεία. Φτάνει σε κάθε σημείο του βρεφικού στόματος και ανακουφίζει τα δόντια.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος