×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ΑΡΚΑΔΙ Υγρό Πράσινο Σαπούνι Χεριών 500ml

Κωδικός:
85749 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5201109003724
Κατασκευαστής:
2,99 €
Αγαπημένα(2)
Περιγραφή

Υγρό Πράσινο Σαπούνι Χεριών 500ml

Το 100% φυσικό-φυτικό, κατάλληλο για Vegan, ΑΡΚΑΔΙ υγρό πράσινο σαπούνι χεριών με αντιβακτηριδιακό παράγοντα, καθαρίζει ήπια ενώ λειτουργεί προστατευτικά χωρίς να ερεθίζει το δέρμα, διατηρεί την απαιτούμενη φυσική υγρασία των χεριών και είναι ιδανικό για χρήση από όλη την οικογένεια. Η βασική του σύνθεση με αντιβακτηριδιακό παράγοντα και πράσινο σαπούνι δημιουργεί τη πιο φυσική δράση έναντι των μικροβίων.

Το εκχύλισμα καλέντουλας που περιέχει δρα αποτελεσματικά κατά πιθανών φλεγμονών, μολύνσεων ή άλλων δερματικών προβλημάτων, βοηθώντας στη γρήγορη επούλωση των πληγών αναπτύσσοντας αντισηπτική δράση. Παράλληλα η σύνθεσή του με φυσικό χυμό αλόης προσφέρει την απαιτούμενη αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία και συνδυαστικά με τη πανθενόλη προσδίδει καθημερινή απαλότητα και περιποίηση, ειδικά κατόπιν του (απαραίτητου πλέον…) συχνού πλυσίματος των χεριών.

Το Αρκάδι υγρό πράσινο σαπούνι χεριών με αντιβακτηριδιακό παράγοντα, ενυδατώνει βαθιά και λειαίνει το δέρμα των χεριών ενισχύοντας ταυτόχρονα την αναγέννηση των κυττάρων αλλά και την αποκατάσταση των φυσιολογικών φθορών του δερματικού ιστού.

Το 100% φυσικό-φυτικό, κατάλληλο για Vegan, ΑΡΚΑΔΙ υγρό πράσινο σαπούνι χεριών με αντιβακτηριδιακό παράγοντα παράγεται στην Ελλάδα, είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, είναι δερματολογικά ελεγμένο, έχει ισορροπημένο pH, περιέχει 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, δεν περιέχει συνθετικά ή άλλα χημικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες ή αρώματα ενώ δεν έχει ελεγχθεί/δοκιμαστεί σε ζώα.

Έχει αναγνωριστεί ως 100% κατάλληλο για Vegan, από τον διεθνή οργανισμό «The Vegan Society» (που είναι ο μόνος αρμόδιος, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τέτοιου είδους αναγνωρίσεις), αφού δε φέρει κανενός είδους ζωικό παράγωγο, έχει συσκευαστεί σε χώρους που δε γίνεται επεξεργασία ζωικών προϊόντων ή και υποπροϊόντων ενώ τόσο η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται όσο και το ίδιο το τελικό προϊόν, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Παράλληλα, συμβάλλοντας στην προστασία του υδάτινου στοιχείου αλλά και του περιβάλλοντος, οι συσκευασίες του ΑΡΚΑΔΙ υγρού πράσινου σαπουνιού χεριών, κατάλληλο για vegan, με αντιβακτηριδιακό παράγοντα, είναι 100% ανακυκλώσιμες αφού έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλωμένα αλιευτικά δίχτυα, σχοινιά και κάβους!

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
85749
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
KORRES Promo Spread Joy με Σαμπουάν για Λεπτά & Αδύναμα Μαλλιά 250ml & Σαπούνι Αγνό Βαμβάκι 150gr KORRES Promo Spread Joy με Σαμπουάν για Λεπτά & Αδύναμα Μαλλιά 250ml & Σαπούνι Αγνό Βαμβάκι 150gr
-45.8%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Πακέτο περιποίησης που περιλαμβάνει σαμπουάν για αδύναμα, λεπτά μαλλιά & μπάρα σαπουνιού για καθαρισμό σώματος.
ALOE+ COLORS Promo Το Άρωμα της Χαράς με Κρεμοσάπουνο 200ml, Κρέμα Χεριών 80ml & Eau de Toilette 30ml ALOE+ COLORS Promo Το Άρωμα της Χαράς με Κρεμοσάπουνο 200ml, Κρέμα Χεριών 80ml & Eau de Toilette 30ml
-24%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Η ζωή είναι μικρή για να μην μυρίζουμε υπέροχα! Η Αloe+ Colors σε συνεργασία με την ομάδα think pig δημιούργησε Το Άρωμα Της Χαράς.
APIVITA Promo A Kiss On The Hand Honey με Hand Cream 50ml & Natural Soap Honey 125gr APIVITA Promo A Kiss On The Hand Honey με Hand Cream 50ml & Natural Soap Honey 125gr
-53%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ένα πανέμορφο και χρηστικό δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε ένα γιορτινό κουτί με δυο απαραίτητα προϊόντα για την υγιεινή των χεριών.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος