×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

WELEDA Λάδι Σημύδας Κατά της Κυτταρίτιδας Λειαίνει & Ενισχύει την Ελαστικότητα της Επιδερμίδας 100ml

Κωδικός:
16659 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 4001638500821
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
31,54 € 18,92 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 12.62€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Λάδι Σημύδας Κατά της ΚυτταρίτιδαςΛειαίνει & Ενισχύει την Ελαστικότητα της Επιδερμίδας 100ml

Για φυσική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Τονωτικό λάδι μασάζ για δέρμα με ‘όψη φλοιού πορτοκαλιού’ σε μηρούς, γλουτούς και πόδια - γρήγορο, αποτελεσματικό και αποκλειστικά φυτικής προέλευσης.

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται φυσικά όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να συμφιλιωθείτε μαζί της. Το Λάδι Σημύδας κατά της κυτταρίτιδας αποτελεί μία απολύτως φυσική θεραπεία περιποίησης κατά της κυτταρίτιδας, με πολύτιμα φυτικά συστατικά. Εκχυλίσματα από νεαρά φύλλα σημύδας, δενδρολίβανου και ρούσκου βιολογικής καλλιέργειας, ενισχύουν το μεταβολισμό της επιδερμίδας. Συνδυάζονται με ενεργά έλαια βάσης, όπως έλαιο φύτρο σίτου κι έλαιο τζοτζόμπα που είναι πλούσια σε βιταμίνες και γνωστά για την ιδιότητα τους να συγκρατούν την υγρασία όπου χρειάζεται. Περιέχει τονωτικά έλαια γκρέιπφρουτ και κυπαρισσιού για το άρωμά τους - όλα τα συστατικά του λαδιού έχουν επιλεγεί για κάποιο σκοπό, με δραστικά αποτελέσματα.

Οφέλη:

Η τακτική χρήση λειαίνει, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Δερματολογικά ελεγμένο. Δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. Δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.

Κλινικά αποτελέσματα:

  • 22% Αύξηση της ελαστικότητας*
  • 21% Πιο λείο δέρμα*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες.

Οδηγίες χρήσης:
Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το λάδι δύο φορές την ημέρα για τέσσερις εβδομάδες, έπειτα συνεχίστε με μία εφαρμογή καθημερινά για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε μηρούς, γοφούς και γλουτούς. Ενισχύστε την κυκλοφορία του αίματος με χρήση βούρτσας για μασάζ ή εναλλαγή καυτού και κρύου νερού στο ντους, χρησιμοποιώντας το Peeling Σημύδας κατά της κυτταρίτιδας.

Βασικά συστατικά:
Εκχύλισμα Φύλλων Σημύδας: Τα φύλλα σημύδας περιέχουν φλαβονοειδή και τανίνες, που ενεργοποιούν το μεταβολισμό του δέρματος και τον υγρό οργανισμό. Το εκχύλισμα από τα φύλλα του είναι ιδανικό ως έλαιο μασάζ, καθώς και για προϊόντα που λειαίνουν το δέρμα κι ενισχύουν την ενδυνάμωση του συνδετικού ιστού.

Συστατικά: Έλαιο Πυρήνων Βερίκοκου  Έλαιο Σπόρων Jojoba  Έλαιο Φύτρων Σίτου  Άρωμα1  Εκχύλισμα Φύλλων Σημύδας  Εκχύλισμα Ρούσκου του Κεντρωτού  Εκχύλισμα Δενδρολίβανου  Λιναλοόλη1  Κιτρονελλόλη1  Γερανιόλη1  Κιτράλη1.

1Από φυσικά αιθέρια έλαια

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
16659
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τζελ για μείωση της κυτταρίτιδας και του όγκου των λιποαποθηκών, εντατικό αδυνάτισμα, σύσφιγξη και αναδιαμόρφωση γραμμών σώματος σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα και κοιλιά.
ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
My Coach! Πακέτο σε ειδική τιμή με αντικυτταριτιδική κρέμα για την επίμονη κυτταρίτιδα και αφρόλουτρο για τόνωση και σφριγηλό δέρμα.
LIERAC Promo Body-Slim με Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml & Δώρο Slimming Roller 1τμχ LIERAC Promo Body-Slim με Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml & Δώρο Slimming Roller 1τμχ
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ενεργή υφή ροζ γέλης με άμεσο αποτέλεσμα κρυολιπόλισης που διαρκεί, διεισδύει στην επιδερμίδα ενώ διευκολύνει το μασάζ για σίγουρο αποτέλεσμα.
LIERAC Body-Slim Slimming Concentrate Sculpting & Beautifying 200ml LIERAC Body-Slim Slimming Concentrate Sculpting & Beautifying 200ml
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το συμπύκνωμα αδυνατίσματος, ομορφιάς και σύσφιγξης με τριπλή δράση αδυνατίσματος και ενισχυμένη αποδοτικότητα Body Slim Concentre Amincissant Embellisseur & Regalbant της Lierac, βελτιώνει ορατά τη σιλουέτα,...
LIERAC Body-Slim Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml LIERAC Body-Slim Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Εμπνευσμένο από την τεχνική της κρυολιπόλυσης, μειώνει την εγκατεστημένη κυτταρίτιδα, λειαίνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και τονώνει την επιδερμίδα.
ZARBIS Camoil Slimming Gel για Αδυνάτισμα 200ml ZARBIS Camoil Slimming Gel για Αδυνάτισμα 200ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ολοκληρωμένη δράση κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας με εκχυλίσματα του φυτού Centella Asiatica, Φυκιών & Κισσού με προσθήκη L – Carnitine.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος