×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

CAUDALIE Vinosculpt Contouring Concentrate 75ml

Το Contouring Concentrate Vinosculpt συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών και στην αποστράγγιση του νερού ενώ βελτιώνει την όψη της κυτταρίτιδας. 

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω15499 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 3522930003670
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
26,50 € 16,47 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 10.03€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Vinosculpt Contouring Concentrate 75ml

Το Contouring Concentrate Vinosculpt είναι ένα λάδι που ξανασμιλεύει το σώμα.Τονώνει και λειαίνει την κοιλιά, τους μηρούς, τους γοφούς και τους γλουτούς για πιο λεπτή, υπέροχη σιλουέτα. Ενεργοποιεί την αποστράγγιση, συμβάλλει στην αποβολή του νερού και των τοξινών και στημείωση της όψης "φλοιού πορτοκαλιού" της κυτταρίτιδας.  

Χαρκτηριστικά:

  • Vegan.
  • 99% συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Δερματολογικά ελεγμένη φόρμουλα. 

Το Contouring Concentrate Vinosculptείναι το τονωτικό προϊόν φροντίδας του Προγράμματος Αδυνατίσματος της Caudalie.Αυτή η ρουτίνα σε 4 βήματαπεριλαμβάνει το Crushed Cabernet Scrub, τη Lift & Firm Body Cream, το Contouring Concentrate και το Draining Organic Herbal Tea. Αποτέλεσμα; Παντελόνι ένα νούμερο μικρότερο σε λιγότερο από 28 ημέρες*.  

Βασικά συστατικά & Οφέλη:

  • Έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού:100% φυσικής προέλευσης. Προϊόν ψυχρής έκθλιψης, έχει θρεπτική και αντιοξειδωτική δράση.
  • Κοκτέιλ 6 αιθέριων ελαίων:100% φυσικής προέλευσης, μίγμα από αιθέρια έλαια από βιολογικό λεμόνι, βιολογικό δεντρολίβανο, βιολογικό κυπαρίσσι, βιολογικό αγριοκυπάρισσο, γεράνι και βιολογική σιτρονέλα με αποστραγγιστική, τονωτική και αποσυμφορητική δράση.

Οδηγίες χρήσης:

Το βράδυ, σε νωπή επιδερμίδα μετά το ντους, ζεσταίνετε στα χέρια σας μία επαρκή ποσότητα Contouring Concentrate Vinosculpt και κατόπιν την απλώνετε με κυκλικό μασάζ, επιμένοντας στις προβληματικές περιοχές. Για ακόμα περισσότερη αποτελεσματικότητα, ολοκληρώστε την εφαρμογή με μεγάλα "τσιμπήματα" έτσι ώστε να ξανασμιλέψετε τις προβληματικές περιοχές και έπειτα λειαίνετε την επιδερμίδα σας με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Αν χρειαστεί, αφήνετε να στεγνώσει μερικά λεπτά πριν ντυθείτε.

* Κλινική μελέτη, τεστ παρατήρησης, 21 εθελοντές, 28 ημέρες. 

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω15499
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τζελ για μείωση της κυτταρίτιδας και του όγκου των λιποαποθηκών, εντατικό αδυνάτισμα, σύσφιγξη και αναδιαμόρφωση γραμμών σώματος σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα και κοιλιά.
ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
My Coach! Πακέτο σε ειδική τιμή με αντικυτταριτιδική κρέμα για την επίμονη κυτταρίτιδα και αφρόλουτρο για τόνωση και σφριγηλό δέρμα.
LIERAC Promo Body-Slim με Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml & Δώρο Slimming Roller 1τμχ LIERAC Promo Body-Slim με Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml & Δώρο Slimming Roller 1τμχ
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ενεργή υφή ροζ γέλης με άμεσο αποτέλεσμα κρυολιπόλισης που διαρκεί, διεισδύει στην επιδερμίδα ενώ διευκολύνει το μασάζ για σίγουρο αποτέλεσμα.
LIERAC Body-Slim Slimming Concentrate Sculpting & Beautifying 200ml LIERAC Body-Slim Slimming Concentrate Sculpting & Beautifying 200ml
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το συμπύκνωμα αδυνατίσματος, ομορφιάς και σύσφιγξης με τριπλή δράση αδυνατίσματος και ενισχυμένη αποδοτικότητα Body Slim Concentre Amincissant Embellisseur & Regalbant της Lierac, βελτιώνει ορατά τη σιλουέτα,...
LIERAC Body-Slim Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml LIERAC Body-Slim Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Εμπνευσμένο από την τεχνική της κρυολιπόλυσης, μειώνει την εγκατεστημένη κυτταρίτιδα, λειαίνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και τονώνει την επιδερμίδα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος