×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

LACTACYD Pharma Soothing Intimate Wash Καταπραϋντικό Καθαριστικό Ευαίσθητης Περιοχής, Ανακουφίζει από τα Συμπτωμάτα των Κολπικών Ενοχλήσεων 250ml

Κωδικός:
41387 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5391520942433
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
7,55 € 4,83 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 2.72€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Pharma Soothing Intimate Wash Καταπραϋντικό Καθαριστικό Ευαίσθητης Περιοχής, Ανακουφίζει από τα Συμπτωμάτα των Κολπικών Ενοχλήσεων 250ml

Εξειδικευμένη καθημερινή φροντίδα για την ευαίσθητη περιοχή.

ΤοLactacyd Pharma Soothing,βοηθάει στην ανακούφιση και τη μείωση των συμπτωμάτων κολπικών λοιμώξεων. Χάρη στα εκχυλίσματα από Μπλε Μαργαρίτα και Βισαβολόλη, γνωστά για τα καταπραϋντικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη τους αντίστοιχα, ανακουφίζουν την περιοχή από τον ερεθισμό και καταπραΰνουν τη λεπτή ή φλεγμονώδη βλεννογόνο.

Χαρακτηριστικά:

  • Γυναικολογικά Ελεγμένο.
  • 92% μείωση των συμπτωμάτων ερεθισμού.
  • Βοηθά στην ανακούφιση και τη μείωση των συμπτωμάτων κολπικών λοιμώξεων.
  • Χωρίς σαπούνι, SLS, χρωστικές, οινόπνευμα.
  • pH3,5.

Χρήση:

  • Αραιώστε με νερό και εφαρμόστε με το χέρι , καθαρίζοντας την εξωτερική κολπική περιοχή.
  • Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
  • Ενδείκνυται για χρήση ως συμπληρωματική θεραπεία για την αντιμετώπιση των κολπικών λοιμώξεων. Ξεπλένει την περιοχή ερεθισμού καταπραΰνοντας και ανακουφίζοντας.

Προφυλάξεις:

  • Μόνο για εξωτερική χρήση.
  • Ξεπλύνετε καλά με νερό μετά από τη χρήση.
  • Σε περίπτωση ερεθισμού, παρακαλούμε διακόψτε τη χρήση.

Συστατικά:
Όλα τα προϊόντα της σειράςLactacydέχουν ως βάση το βιολογικό L-γαλακτικό οξύ, το οποίο είναι βασικό για την υγεία του κόλπου και του δέρματος, καθώς λειτουργεί ως ρυθμιστής pH και ως ενυδατικός παράγοντας. Με εκχύλισμα από Μπλε Μαργαρίτα, γνωστό για τα καταπραϋντικά οφέλη του και Βισαβολόλη, γνωστή για τα ανακουφιστικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη της.

Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Propanediol, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Globularia Alypum Leaf Extract, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glyceryl Oleate, Sodium Methylparaben, Parfum, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
41387
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
HYDROVIT Colpo-Fresh Vaginal Gel 6x5ml HYDROVIT Colpo-Fresh Vaginal Gel 6x5ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κολπική γέλη με δράση κατά της αιδιοκολπικής ξηρότητας, ιδιαίτερη φόρμουλα για ενυδάτωση, αναζωογόνηση & καταπράυνση της αιδοιοκολπικής περιοχής.
HYDROVIT Intimcare Colpo-Cure Ovules 10x2gr HYDROVIT Intimcare Colpo-Cure Ovules 10x2gr
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ιατροτεχνολογικό προϊόν που βοηθά στη διατήρηση της φυσικής άμυνας του κόλπου και παράλληλα διευκολύνει την αποκατάσταση της κολπικής χλωρίδας.
APIVITA Intimate Plus Gentle Cleansing Gel για την Ευαίσθητη Περιοχή Tea Tree & Propolis 300ml APIVITA Intimate Plus Gentle Cleansing Gel για την Ευαίσθητη Περιοχή Tea Tree & Propolis 300ml
-53%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Απαλό gel καθαρισμού με tea tree και πρόπολη για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει, προστατεύει και καταπραΰνει.
LACTACYD Long Lasting Moisturisation Λοσιόν για την Ευαίσθητη Περιοχή 250ml LACTACYD Long Lasting Moisturisation Λοσιόν για την Ευαίσθητη Περιοχή 250ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Lactacyd Ultra-Moisturising 40+ είναι ένα πλούσιο κρεμώδες καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής, κλινικά αποδεδειγμένο ότι ανακουφίζει από την ξηρότητα και τον κνησμό. 
SEBAMED Sensitive Skin Intimate Wash For Women Aged 50+ pH 6.8 200ml SEBAMED Sensitive Skin Intimate Wash For Women Aged 50+ pH 6.8 200ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Αξιόπιστη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής για γυναίκες ηλικίας 50+. Επαναφέρει και διατηρεί το pH στα σωστά για την περιοχή επίπεδα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος