×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BIONAT Biogreen Oto Spray Ωτικό Διάλυμα Καθαρισμού Αυτιού σε Σπρέι με Αντιβακτηριακή, Αντιφλεγμονώδη, Αντιική & Αντιμυκητιακή Δράση 13ml

Κωδικός:
89577 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5206856000019
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
14,08 € 5,23 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 8.85€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Biogreen Oto Spray Ωτικό Διάλυμα Καθαρισμού Αυτιού σε Σπρέι με Αντιβακτηριακή, Αντιφλεγμονώδη, Αντιική & Αντιμυκητιακή Δράση 13ml

ΤοBiogreen Oto είναι ένα ωτικό spray, Ιατροτεχνολογικό Προϊόν, με δραστικό συστατικό του το εκχύλισμα Lapacho. Το Lapacho δρα ενάντια σε βακτήρια, μύκητες και ιούς, ενώ παράλληλα έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Αποτελεσματικά και χωρίς παρενέργειες, ρευστοποιεί και απομακρύνει το συσσωρευμένο κερί άμεσα (15-60 λεπτά) και ανακουφίζει από τα ενοχλητικά συμπτώματα της συσσώρευσής του. Δεν περιέχει αλκοόλες, χημικούς διαλύτες ή άλλα συστατικά που θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν με τη φυσιολογική λειτουργία του εξωτερικού καναλιού του αυτιού και την τυμπανική μεμβράνη.

Συμβάλλει στον καθαρισμό του αυτιού από συσσωρευμένο κερί, στην ανακούφιση και στην πρόληψη των συμπτωμάτων εξωτερικής ωτίτιδας, στη μείωση του κνησμού και στην πρόληψη από βακτηριακές, μυκητιασικές και ιικές μολύνσεις. Για τον καθαρισμό και την βελτίωση της λειτουργίας των ακουστικών βοηθημάτων. Κατάλληλο από 6 μηνών και άνω.

Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο στον άνθρωπο - Ιατροτεχνολογικό προϊόν - Διεθνές Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας.

Κατάλληλο για:

  • Βρέφη από 6 μηνών και άνω.
  • Παιδιά.
  • Ενήλικες.

Δοσολογία & τρόποι χρήσης:

  1. Κερί (Κυψελίδα): Ψεκάστε 8-10 φορές συνεχόμενα στο εσωτερικό του αφτιού. Για τα παιδιά μέχρι 5 ετών ο αριθμός των ψεκασμών μειώνεται στους 5-6. Περιμένετε για κάποιο διάστημα (από 15’-60’) ώστε να δράσει το Biogreen Oto. Επαναλάβετε 2-3 ψεκασμούς στο αυτί.
  2. Κνησμός (φαγούρα) του έξω ακουστικού πόρου, καθαρισμός, ξεβούλωμα και αναχαίτηση της εξωτερικής ωτίτιδας: 3-4 ψεκασμοί, 3 φορές την ημέρα για μία εβδομάδα. Μην πλένετε την θεραπευόμενη περιοχή ώστε η απορρόφηση του ψεκαζόμενου υγρύ να γίνεται με φυσιολογικό τρόπο.
  3. Προληπτική χρήση: 4 ψεκασμοί σε κάθε αυτί (πρωί και βράδυ) για 3 συνεχόμενες μέρες, επαναλαμβάνοντας την εφαρμογή και τους επόμενους μήνες.

Συστατικά:Διάλυμα λαπάτσο, νιπαγίνη, νιπασόλη, απιονισμένο νερό.

Προειδοποίηση:

  • Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν μετά την ημερομηνία λήξης και σε περίπτωση που το φιαλίδιο δεν παρουσιάζεται άθικτο. Υπάρχει πιθανότητα υπερευαισθησίας στα επιμέρους συστατικά. Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες παρενέργειες.
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.

Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 40996/03.06.2011

 

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
89577
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος