×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

OTOSAN Κώνος Καθαρισμού της Ακουστικής Κοιλότητας 2τμχ

Κωδικός:
82100 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8016887001063
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
8,31 € 4,17 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 4.14€
Αγαπημένα(2)
Περιγραφή

Κώνος Καθαρισμού της Ακουστικής Κοιλότητας 2τμχ

Κώνος καθαρισμού αυτιών με Propolis,μαλακώνει την κυψελίδα και προλαμβάνει τη δημιουργία κυψελίδας που μπορεί να προκαλέσει βουητά, σφιρίγματα, απώλεια ακοής & φράξιμο αυτιών.

Ο κώνος Otosan προέρχεται από μια παλιά λαϊκή παράδοση. Είναι μια απλή, σίγουρη και αποτελεσματική μέθοδος για την υγιεινή του αυτιού στο σπίτι σας. Τώρα είναι εμπλουτισμένος και με πρόπολη, φυσική ουσία με αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Ο κώνος Otosan διευκολύνει τις φυσικές άμυνες του αυτιού και προλαμβάνει τη δημιουργία της άφθονης κυψελίδας, η οποία μπορεί να γίνει αιτία αρκετών ενοχλήσεων, όπως βουητά, σφυρίγματα, θόρυβοι βάθους, αστάθεια ακουστικής πίεσης, απώλεια ακοής και φράξιμο των αυτιών.

 

Οδηγίες Χρήσης:

Περάστε τον κώνο στον προστατευτικό δίσκο, τοποθετήστε το πιο στενό μέρος του κώνου στο αυτί και ανάψτε το πιο φαρδύ μέρος. Καθώς ο κώνος καίγεται, προκαλεί :

Ζέστη : Η ζέστη που ελευθερώνεται από τον κώνο εισχωρεί στον ακουστικό πόρο, μαλακώνει την κυψελίδα και χάρη στο πτητικό κλάσμα της πρόπολης, δυναμώνει τις φυσικές άμυνες του αυτιού. Επίσης, δρα στα σημεία που χρησιμοποιείται ο βελονισμός, αναζωογονεί την κυκλοφορία του αίματος προκαλώντας μια αίσθηση υγείας και φυσική χαλάρωση.

Απορρόφηση : Η απορρόφηση που δημιουργείται στη βάση του κώνου από τον ζεστό αέρα που ανεβαίνει, διευκολύνει την αφαίρεση των ακαθαρσιών, ιζημάτων και νερού από τον πόρο του αυτιού. Επίσης βοηθά στην αποκατάσταση της σωστής έντασης του τυμπάνου μετά από διακοπές στα βουνά, πτήσεις, κολύμβηση και καταδύσεις που μπορούν να φράξουν το αυτί.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
82100
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος