×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

VERSION Trichogen Lotion 75ml

Η Trichogen Lotion είναι λοσιόν ενδυνάμωσης και θρέψης του τριχωτού της κεφαλής. Κατάλληλη για κουρασμένα, λιπαρά μαλλιά ή μαλλιά με πιτυρίδα και αυξημένη τριχόπτωση.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω16475 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5206037200054
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
41,32 € 33,06 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 8.26€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Trichogen Lotion 75ml

Λοσιόν ενδυνάμωσης και θρέψης του τριχωτού της κεφαλής.Eνεργοποιεί και ενισχύει την τριχοφυΐα χάρη στην πλούσια φόρμουλα βιταμινών. Για την καθημερινή φροντίδα των κουρασμένων, λιπαρών μαλλιών, ή όσων ταλαιπωρούνται από πιτυρίδα και αυξημένη τριχόπτωση.

Η Trichogen Lotionείναι ένα ιδανικό παρασκεύασμα για την καθημερινήφροντίδα των κουρασμένων, λιπαρών μαλλιών,ή όσων ταλαιπωρούνται απόπιτυρίδα και αυξημένη τριχόπτωση.

Έχει δράση δυναμωτική και ρυθμιστική,καθώς περιέχει θρεπτικά για το τριχωτό της κεφαλής συστατικά, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη βέλτιστηισορροπία στην έκκριση του σμήγματος και την τόνωση της τριχοφυΐας.

Η Trichogen Lotionενεργοποιεί και ενισχύει την τριχοφυΐα χάρη στην πλούσια φόρμουλα βιταμινών.

Ιδιότητες:

  • Ελαττώνει την τριχόπτωση.
  • Ρυθμίζει τη λιπαρότητα.
  • Καταπολεμά την πιτυρίδα.
  • Ρυθμίζει την σμηγματόρροια και παρέχει αντιφλεγμονώδη δράση.
  • Δυναμώνει τα λεπτά και κουρασμένα μαλλιά.
  • Τονώνει και ενισχύει τα μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής.
  • Χρησιμοποιείται ως έκδοχο σε γαληνικά σκευάσματα.

Ενεργά συστατικά & Οφέλη:

  • D-Panthenol (προβιταμίνη B5):Είναι τμήμα του συνενζύμου A που είναι σημαντικό για την ανάπτυξη και τη χρώση της τριχοφυΐας. Η D-Panthenol ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Στα μαλλιά, προσφέρει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και βελτιώνει τη λάμψη τους.
  • Βιοτίνη (βιταμίνη Η ή Β7):Ενισχύει την υγεία των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής. Συμβάλει αποτελεσματικά στη φυσιολογική ανάπτυξη των τριχών.
  • Niacinamide (βιταμίνη Β3):Συμβάλλει στην αύξηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης της κερατίνης και επιταχύνει τη διαφοροποίηση των κερατινοκυττάρων. Ταυτόχρονα, μειώνει τον ρυθμό έκκρισης του σμήγματος.
  • Piroctone Olamine:Η δράση του ενάντια στον μηχανισμό σχηματισμού πιτυρίδας οφείλεται τόσο στην αντιμικροβιακή όσο και στην αντιοξειδωτική δράση του. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός παράγοντας κατά των ειδών Malassezia, τα οποία θεωρούνται κύριες αιτίες της πιτυρίδας.
  • Cegaba (αμινοξύ):Είναι ένα αμινοξύ που ενεργεί στον βολβό της τρίχας, αναζωογονεί δραστικά τις ρίζες των μαλλιών και ενισχύει τη φυσική διαδικασία της κερατινοποίησης των τριχών.
  • Εκχύλισμα Ginkgo Βiloba:Το εκχύλισμα Ginkgo Βiloba έχει τονωτική δράση για την μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής καθώς και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Οδηγίες χρήσης:

  • Σε πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά ή σε αυξημένη τριχόπτωση χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ.
  • Για πρόληψη ή συντήρηση χρησιμοποιείται 2-4 φορές την εβδομάδα. 
  • Απλώνουμε το προϊόν στις ρίζες των μαλλιών. Κάνουμε ελαφρύ μασσάζ.
  • Η διείσδυση των βασικών συστατικών στις ρίζες των μαλλιών αυξάνεται κατά τη διάρκεια του μασάζ, καθώς αυτή η μηχανική δράση συμβάλλει στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας του αίματος στους θύλακες των τριχών, η οποία είναι απαραίτητη για τη φυσική ανάπτυξη των μαλλιών.
  • Δεν ξεπλένουμε τα μαλλιά. Χτενιζόμαστε.
  • Απλό σπρέι:Για μεγάλες επιφάνειες του τριχωτού της κεφαλής. Ψεκάστε 2-3 φορές την περιοχή που χρειάζεται θεραπεία και κάντε μασάζ.
  • Επέκταση ψεκαστικού:Για μικρές περιοχές του τριχωτού της κεφαλής και τις ρίζες: Αφαιρέστε τη μικρή κεφαλή του ψεκαστήρα από τη φιάλη. Εφαρμόστε την επέκταση του ψεκαστικού στον κορμό του ψεκαστήρα και πιέστε γερά προς τα κάτω. Ψεκάστε τις περιοχές που χρειάζονται θεραπεία και κάντε μασάζ.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω16475
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
APIVITA Promo Hair Strengthening Routine for Women με Tonic Hair Loss Lotion 150ml, Women Tonic Shampoo 75ml & Scalp Brush 1τμχ APIVITA Promo Hair Strengthening Routine for Women με Tonic Hair Loss Lotion 150ml, Women Tonic Shampoo 75ml & Scalp Brush 1τμχ
-53%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Γυναικείο σετ περιποίησης μαλλιών, της εταιρείας Apivita. Δρα κατά της τριχόπτωσης ενισχύοντας το δέρμα και τους θύλακες. 
FOLTENE Pharma Hair & Scalp Treatment For Women Αγωγή κατά της Τριχόπτωσης με Αμπούλες για Γυναίκες, 12x6ml FOLTENE Pharma Hair & Scalp Treatment For Women Αγωγή κατά της Τριχόπτωσης με Αμπούλες για Γυναίκες, 12x6ml
-44.9%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Αγωγή με αμπούλες κατά της τριχόπτωσης για γυναίκες, ενθαρρύνοντας τη φυσική ανάπτυξη των τριχών και αποκαθιστώντας τη φυσική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος