×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PHARMALIFE Antiacid 30caps

Μειώνει την καούρα, αντιπαραβάλλει την υπεροξύτητα και την παλινδρόμηση. Προστατεύει τους βλεννογόνους του στομάχου και του οισοφάγου.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω99959 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8032578477375
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
19,10 € 14,32 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 4.78€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Antiacid 30caps

Ενδείκνυται για την εξουδετέρωση της αίσθησης υπεροξύτητας, καούρας και πόνου στο στομάχιπου προκαλείται από μια ερεθιστική κατάσταση του γαστρικού βλεννογόνου.

Ενδείκνυται επίσης γιατη θεραπεία της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης για τη μείωση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με αυτήν, όπως παλινδρόμηση οξέος, γαστρική καούρα, δυσπεψία που σχετίζεται με παλινδρόμηση γαστρικού περιεχομένου, παλινδρόμηση οισοφαγίτιδας, βήχας, δυσκολία στην κατάποση, δυσφωνία, παλινδρόμηση σε όλες τις περιπτώσεις διαταραχών που έχουν τη γαστρική παλινδρόμηση ως κύρια αιτία ή αιτία που συμβάλλει.

Αντιόξινα παρειακά δισκία,εκτελεί τοπική προστατευτική μηχανική δράση, ενσωματώνει τη φυσιολογική προστασία του βλεννογόνου της γαστροοισοφαγικής οδού,εξαλείφοντας το κάψιμο, τον πόνο και την αίσθηση βάρους.

Επιπλέον, το αλγινικό οξύ που περιέχεται στο Antiacid μπορεί να σχηματίσει ένα παχύρρευστο τζελ που τείνει ναεμποδίζει την παλινδρόμηση του περιεχομένου του στομάχου στον οισοφάγο.

Τα αντιόξινα παρειακά δισκίαμπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη του ερεθισμού του στομάχου που προκαλείται από ψυχοφυσικό στρες,ερεθιστικές ουσίες, αλλαγές εποχής, λανθασμένους τρόπους ζωής, χρήση αντιφλεγμονωδών και μη στεροειδών παυσίπονων.

Οδηγίες χρήσης:

  • Συνιστάται η λήψη ενός δισκίου μετά τα δύο κύρια γεύματα, αφήνοντάς το να διαλυθεί αργά στο στόμα.

Συστατικά:

Αλγινικό οξύ, ισομάλτη, ξηρό εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας (Glycyrrhiza glabra, μαλτοδεξτρίνη), ξηρό εκχύλισμα ρίζας marshmallow (Althaea officinalis, μαλτοδεξτρίνη), ξηρό εκχύλισμα μολόχας (Malva sylvestris, μαλτοδεξτρίνη), ξηρό εκχύλισμα συμπυκνωμένου ζελέ Αλόης 200:1 ( Aloe barbadensis), ξηρό εκχύλισμα χαμομηλιού (Matricaria chamomilla, μαλτοδεξτρίνη), ανθρακικό ασβέστιο, διττανθρακικό νάτριο, αραβικό κόμμι, στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου, αρωματικές ουσίες, σουκραλόζη

Προειδοποιήσεις:

  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
  • Τα συμπληρώματα δεν προορίζονται ως υποκατάστατα μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
  • Λόγω της παρουσίας κρεατίνης, το προϊόν προορίζεται μόνο για ενήλικες.
  • Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τη διάρκεια του θηλασμού. 
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω99959
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
PHARMAQ Chios Mastiha Powder 15φακ. PHARMAQ Chios Mastiha Powder 15φακ.
-22%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Η ΝΕΑ Μαστίχα Χίου σε Σκόνη έχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της Mastiha var. Chia , κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία φακελίσκου μιας δόσης 1080mg, έχει τιτλοποιημένη σταθερή δόση Μαστίχας & είναι εύκολη στην...
BIO-KULT Boosted Extra Strength 15caps BIO-KULT Boosted Extra Strength 15caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Ενισχυμένη προβιοτική φόρμουλα με τετραπλάσια ποσότητα φιλικών βακτηρίων και προσθήκη βιταμίνης Β12, για άμεση ενίσχυση του ανοσοποιητικού και πεπτικού συστήματος.
EPSILON HEALTH Algoral Infant Πόσιμο Διάλυμα κατά της Παλινδρόμησης με Γεύση Cola-Λεμόνι 210ml EPSILON HEALTH Algoral Infant Πόσιμο Διάλυμα κατά της Παλινδρόμησης με Γεύση Cola-Λεμόνι 210ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Πόσιμο διάλυμα, κατάλληλο για τη συμπτωματική αντιμετώπιση της παλινδρόμησης από τη γέννηση (0m+).
NOW FOODS Slippery Elm 400mg 100caps NOW FOODS Slippery Elm 400mg 100caps
-58%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

12,43 € 29,60 €
Συμπλήρωμα διατροφής από το φυτό φτέλια για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου & των αιμορροΐδων.
PHARMALIFE Antiacid 30caps PHARMALIFE Antiacid 30caps
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

14,32 € 19,10 €
Μειώνει την καούρα, αντιπαραβάλλει την υπεροξύτητα και την παλινδρόμηση. Προστατεύει τους βλεννογόνους του στομάχου και του οισοφάγου.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος