×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HERBES DEL MOLI Βιολογικό Βότανο Αγριάδα 60gr

Βιολογικό βότανο αγριάδα που βοηθάει στην διούρηση και στις διαταραχές του ουροποιητικού. Κατάλληλο για άτομα με πέτρες χολής ή νεφρών αλλά και προστατίτιδα.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω13229 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8428201100879
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
7,75 € 6,20 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 1.55€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Βιολογικό Βότανο Αγριάδα 60gr

H Αγριάδα (Agropyron repens ή Elymus repens - couch grass) είναι είναι ένα ποώδες, πολυετές φυτό χαμηλής ανάπτυξης το οποίο ανήκει στην οικογένεια Graminaecae και φυτρώνει κυρίως στο βόρειο ημισφαίριο. Τα φύλλα του είναι κίτρινα και στενόμακρα, σαν λεπίδες, και έχει ελαφρώς γλυκιά γεύση.

Τα κύρια συστατικά του φυτού (τριτισίνη,μαννιτόλη,ινοσιτόλη,βιταμίνες Α και Β, γλυκωσιδική βανιλλίνη, σαπωνίνη, κάλιοπυρίτιο, ,αγροπυρόνη, λεκτίνη, φλαβονοειδή, σίδηρος κ.α) φαίνεται πως επιδρούν ευεργετικά σε χρόνιες παθήσεις του δέρματος, ρευματικές παθήσεις αλλά και σε μυϊκούς σπασμούς. Φαρμακολογικές και κλινικές μελέτες παρέχουν ενδείξεις ότιη Αγριάδα μπορεί να συμβάλλει στη θεραπεία λοιμώξεων του ουροποιητικού και του αναπνευστικού συστήματος.Η παρουσία μαννιτόλης, σαπωνινών και βανιλλίνης φαίνεται ότι ευθύνεται για τη διουρητική-καθαρτική δράση του φυτού. Στη λαϊκή ιατρική, είναι γνωστό ότιπρολαμβάνει τη δημιουργία πέτρας στα νεφρά και βοηθά στην αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων.Όσον αφορά τα προβλήματα του αναπνευστικού συστήματος, αποτελεί ένα φυσικό φάρμακο για την ανακούφιση από το βρογχικό ερεθισμό, καθώς απαλύνει τις φλεγμονές που προκαλούν πονόλαιμο και βήχα και συμβάλει στην απόχρεμψη και την αποσυμφόρηση της αναπνοής.Η Αγριάδα χρησιμοποιείται επίσης ως διαιτητικό συστατικό για τους διαβητικούς ασθενείς.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω13229
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
ZARBIS Johnz Ρόφημα Λουΐζα μη Κονιοποιημένη, 10gr ZARBIS Johnz Ρόφημα Λουΐζα μη Κονιοποιημένη, 10gr
-28%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Διουρητικό & εφιδρωτικό, συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης υγρών, στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος & των πεπτικών διαταραχών.
ZARBIS Johnz Ρόφημα Γλυκάνισο, 1,2grx10φακ. ZARBIS Johnz Ρόφημα Γλυκάνισο, 1,2grx10φακ.
-28%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τονώνει το πεπτικό σύστημα, διουρητικές, αντισπασμωδικές ιδιότητες, εμμηναγωγό, για περιπτώσεις εκχυμώσεων και για απόφραξη των μαστών.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος