×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

VICAN Wise Men Beard Oil Fresh Λάδι Περιποίησης της Γενειάδας του Άνδρα με Άρωμα Σανταλόξυλου & Musk 30ml

Κωδικός:
36989 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5204559515526
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
14,24 € 7,12 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 7.12€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Wise Men Beard Oil Fresh Λάδι Περιποίησης της Γενειάδας του Άνδρα με Άρωμα Σανταλόξυλου & Musk 30ml

Λαδάκι για τη γενειάδα του άνδρα που προστατεύει και μαλακώνει την τρίχα με νότες musk και σανταλόξυλου.

Ενυδατώνει προστατεύει και μαλακώνει την τρίχα.

97% Φυσικά συστατικά.

Το beard oil της wise men από τη VICAN μαλακώνει και δίνει λάμψη στο μούσι του άντρα χωρίς να λαδώνει. Επιπλέον προστατεύει και ενυδατώνει τόσο την επιδερμίδα όσο και την τρίχα.

Βασικά συστατικά & οφέλη:

  • Εκχύλισμα Σπόρων Σταφυλιού:Το εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, πολυφαινόλες και βιταμίνες Α, Β1, Β2 και Β6. Περιέχει λινολεϊκό οξύ, το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας.
  • Jojoba Oil:Το jojoba είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, σε πρωτεΐνες και μέταλλα καθώς επίσης και σε μυριστικό οξύ το οποίο προσδίδει μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες στο έλαιο. Στην τρίχα, δίνει λάμψη, ενυδατώνει και αντιμετωπίζει τη φθορά.
  • Αμυγδαλέλαιο:Το αμυγδαλέλαιο έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Προσφέρει στο δέρμα θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη Α, Β1, Β2, Β6 και Ε και εμποδίζει την εμφάνιση ρυτίδων και κηλίδων.
  • Βιταμίνη Ε:Η Βιταμίνη Ε είναι ένα αντιοξειδωτικό που χτίζει και επανορθώνει τους ιστούς. Δρα εναντίον των ελεύθερων ριζών και «κλειδώνει» την υγρασία στην τρίχα προστατεύοντάς τα έτσι από την αφυδάτωση. Επιπρόσθετα, κρατάει το δέρμα υγιές ενώ βοηθάει και στην κυκλοφορία του αίματος.
  • Argan Oil:Το argan oil είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθάνε στη θρέψη της επιδερμίδας και της τρίχας. Έχει ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Χρήση:

Απλώστε 3-4 σταγόνες στις παλάμες σας. Σε στεγνό και καθαρό μούσι κάντε απαλό μασάζ από τη ρίζα ως την άκρη της τρίχας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Συστατικά: Βιταμίνη Ε, Argan Oil, Αμυγδαλέλαιο, Jojoba Oil, Εκχύλισμα σταφυλιού.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
36989
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
NIVEA Men Sensitive Pro Menimalist Τζελ Καθαρισμού για Πρόσωπο και Γένια 200ml NIVEA Men Sensitive Pro Menimalist Τζελ Καθαρισμού για Πρόσωπο και Γένια 200ml
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το νέο Nivea Men Sensitive Pro Menmalist Gel καθαρισμού για πρόσωπο & γένια είναι πολύ ήπιο με την επιδερμίδα αλλά και πολύ αποτελεσματικό.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος