×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

VICAN Wise Men Beard & Hair Shampoo Spicy Σαμπουάν για τα Γένια & τα Μαλλιά των Ανδρών με Άρωμα Κάρδαμου & Bitter Orange 200ml

Κωδικός:
30747 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5204559515618
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
15,10 € 7,55 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 7.55€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Wise Men Beard & Hair Shampoo Spicy Σαμπουάν για τα Γένια & τα Μαλλιά των Ανδρών με Άρωμα Κάρδαμου & Bitter Orange 200ml

Σαμπουάν για τα μαλλιά και τη γενειάδα του άνδρα που καθαρίζει και ενυδατώνει τη τρίχα με νότες κάρδαμου και bitter orange.

Καθαρίζει και ενυδατώνει την τρίχα.

96,56% Φυσικά συστατικά.

Το beard shampoo της wise men από τη VICAN καθαρίζει σε βάθος τα γένια αφήνοντάς τα μαλακά, ενώ παράλληλα θρέφει και προστατεύει την τρίχα από την καθημερινή φυσική ή χημική καταπόνηση.

Ενεργά συστατικά:

  • Εκχύλισμα Σπόρων Σταφυλιού:Το εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, πολυφαινόλες και βιταμίνες Α, Β1, Β2 και Β6. Περιέχει λινολεϊκό οξύ, το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας.
  • Jojoba Oil:Το jojoba είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, σε πρωτεΐνες και μέταλλα καθώς επίσης και σε μυριστικό οξύ το οποίο προσδίδει μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες στο έλαιο. Στην τρίχα, δίνει λάμψη, ενυδατώνει και αντιμετωπίζει τη φθορά.
  • Αμυγδαλέλαιο:Το αμυγδαλέλαιο έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Προσφέρει στο δέρμα θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη Α, Β1, Β2, Β6 και Ε και εμποδίζει την εμφάνιση ρυτίδων και κηλίδων.
  • Argan Oil:Το argan oil είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθάνε στη θρέψη της επιδερμίδας και της τρίχας. Έχει ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
  • Πρωτεΐνες Σιταριού:Αυξάνουν την μηχανική αντοχή της τρίχας και την προστατεύουν από την καθημερινή φυσική ή χημική καταπόνηση. Επιδιορθώνουν, μαλακώνουν και τρέφουν την τρίχα που το έχει ανάγκη. Τονώνουν και ενυδατώνουν την τρίχα που συγκρατεί τα αποθέματα υγρασίας στα φυσιολογικά επίπεδα.
  • Πανθενόλη:H πανθενόλη είναι ένα φυσικό συστατικό, το οποίο εξασφαλίζει πλούσια και άμεση ενυδάτωση. Χάρη στην πλούσια ενυδατική της δράση και τη μεγάλη διεισδυτικότητα, η πανθενόλη επιτυγχάνει να καταπραΰνει άμεσα τους μικροερεθισμούς της επιδερμίδας. Αποτελεί βασικό συστατικό σε προϊόντα για την άμεση ανακούφιση της επιδερμίδας από έντονο κνησμό, ξηρότητα ή ηλιακό έγκαυμα.

Χρήση:
Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε βρεγμένα γένια και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να σχηματιστεί αφρός. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Συστατικά:Πρωτεΐνες Σιταριού, Argan Oil, Αμυγδαλέλαιο, Jojoba Oil, Εκχύλισμα σταφυλιού, Πανθενόλη.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
30747
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
NIVEA Men Sensitive Pro Menimalist Τζελ Καθαρισμού για Πρόσωπο και Γένια 200ml NIVEA Men Sensitive Pro Menimalist Τζελ Καθαρισμού για Πρόσωπο και Γένια 200ml
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το νέο Nivea Men Sensitive Pro Menmalist Gel καθαρισμού για πρόσωπο & γένια είναι πολύ ήπιο με την επιδερμίδα αλλά και πολύ αποτελεσματικό.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος