×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HEALTH AID Ηοmocysteine Balance Συμπλήρωμα Διατροφής με Βεταΐνη, Βιταμίνες B6,B12, Φλικό Οξύ & Χολίνη για το Φυσιολογικό Μεταβολισμό της Ομοκυστεΐνης & Εξισορρόπηση των Επιπέδων της 60 Ταμπλέτες

Κωδικός:
19103 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5019781014576
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
26,96 € 13,75 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 13.21€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Ηοmocysteine Balance Συμπλήρωμα Διατροφής με Βεταΐνη, Βιταμίνες B6,B12, Φλικό Οξύ & Χολίνη για το Φυσιολογικό Μεταβολισμό της Ομοκυστεΐνης & Εξισορρόπηση των Επιπέδων της 60 Ταμπλέτες

Η ομοκυστεΐνη είναι ένα αμινοξύ, που παράγεται κατά το μεταβολισμό ενός άλλου, της μεθειονίνης, η οποία προσλαμβάνεται μέσω των πρωτεϊνούχων τροφών. Τα επίπεδά της στο αίμα αποτελούν δείκτη υγείας της καρδιάς, καθώς οι υψηλές τιμές της αποτελούν παράγοντα κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων, όπως συμβαίνει με την υπέρταση και τη χοληστερόλη. Οι παράγοντες που επηρεάζουν δυσμενώς τα επίπεδα ομοκυστεΐνης είναι η μειωμένη πρόσληψη φολικού οξέως μέσω της διατροφής καθώς και η έλλειψη βιταμίνης Β6 & βιταμίνης Β12. Το κάπνισμα, το αλκοόλ και η λήψη συγκεκριμένων φαρμακευτικών ουσιών είναι επιπλέον παράγοντες που επηρεάζουν τα επίπεδά της στο αίμα. Ως εκ τούτου, η λήψη των παραπάνω βιταμινών συμβάλλουν στη διατήρηση των υγιών επιπέδων ομοκυστεΐνης στο αίμα. Επιπλέον η Τριμέθυλγλυκίνη (TMG), ένα αμινοξύ γνωστό και ως βεταΐνη αποδεδειγμένα βοηθά στον μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, για την συντήρησή της σε χαμηλά επίπεδα.

Το Ηοmocysteine BALANCE της HealthAid είναι μία ειδικά παρασκευασμένη φόρμουλα με φολικό οξύ, βιταμίνες Β6 & Β12 καθώς και Τριμέθυλγλυκίνη (TMG), τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών επιπέδων ομοκυστείνης στο αίμα, σε υγιείς και σε όσους εμφανίζουν υψηλά επίπεδα. Επιπλέον περιέχει ινοσιτόλη και χολίνη για τη διατήρηση της υγιούς ηπατικής λειτουργίας. Κατάλληλο για όσους οι εργαστηριακές εξετάσεις δείχνουν αυξημένα επίπεδα ομοκυστεΐνης στο αίμα, σε όσους ενδεχομένως να έχουν κληρονομικότητα σε καρδιακά νοσήματα, καπνιστές, αλλά και για όσους επιθυμούν τη διατήρηση της υγείας του καρδιαγγειακού συστήματος.

Διατροφικός πίνακας:

Κάθε ταμπλέτα περιέχειΠοσότητα
Trimethylglycine(TMG) 
Choline 
Inositol 
Vitamin B6(Pyridoxine HCI) 
Vitamin B12
Folacin (Folic Acid)
Zinc
 500mg
100mg
100mg
10μg
50μg
400μg
8mg

Οδηγίες χρήσης:

  • Ενήλικες & άνω των 16 ετών, 1 ταμπλέτα ημερησίως με το φαγητό.
  • Κατάλληλο για φυτοφάγους (vegetarian).
  • Δεν περιέχει μαγιά, γλουτένη, σιτηρά, καλαμπόκι, άμυλο, σόγια, γαλακτοκομικά, ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές, συντηρητικά ή βελτιωτικά γεύσης.

Σημείωση:
Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
19103
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MY ELEMENTS Vitamin B12 1200mg 30caps MY ELEMENTS Vitamin B12 1200mg 30caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το συμπλήρωμα διατροφής My Elements Vitamin B12 περιέχει 1200μg βιταμίνης Β12, η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία του νευρικού συστήματος και συμμετέχει στο σχηματισμό των ερυθροκυττάρων του αίματος.
EPSILON HEALTH AriChol Jump 60tabs EPSILON HEALTH AriChol Jump 60tabs
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

14,58 € 18,23 €
Εμπλουτισμένη φόρμουλα με μια σειρά συστατικών που συμβάλουν στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης & προστατεύουν το καρδιαγγειακό σύστημα.
SCIENCE OF NATURE Vitamin B12 Liposomal Spray με Γεύση Φράουλα - Βανίλια 30ml SCIENCE OF NATURE Vitamin B12 Liposomal Spray με Γεύση Φράουλα - Βανίλια 30ml
-58%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το συμπλήρωμα διατροφής SON Liposomal Vitamin B12 Spray περιέχει βιταμίνη Β12 (ως υδροξοκοβαλαμίνη) σε λιποσωμιακή μορφή, ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος