×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HARTMANN Stulpa Fix Δικτυωτός Σωληνωτός Επίδεσμος Δακτύλων 1cmx25m 1τμχ

Χρησιμοποιείται για την στερέωση κάθε είδους και μεγέθους. Για τη στερέωση προστατευτικού υλικού κάλυψης σε σημεία του σώματος που κινδυνεύουν εξαιτίας της άσκησης πίεσης.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω14566 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 4049500304337
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
14,24 € 11,39 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 2.85€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Stulpa Fix Δικτυωτός Σωληνωτός Επίδεσμος Δακτύλων 1cmx25m 1τμχ

Πλεκτός σωληνωτός επίδεσμος χωρίς ραφές για γενική χρήση με υψηλή ελαστικότητα κατά μήκος και εγκάρσια.Τοποθετείται εύκολα χωρίς βοηθητικά μέσα. Κόβεται σε οποιοδήποτε μέγεθος χωρίς να δημιουργούνται θηλιές. Εφαρμόζει χωρίς πτυχώσεις. Χάρη στην πυκνή επιφάνειά τος δεν χαλαρώνει ακόμη και υπό μηχανική καταπόνησηπροστατεύοντας έτσι με σιγουριά τραύματα ή ευαίσθητες περιοχές του δέρματος.Απορροφητικός και αεροδιαπέρατος. Αποστειρώνεται σε ατμό 134οC.

Χαρακτηριστικά:

  • Σύνθεση: 70% βισκόζη, 30% βαμβάκι
  • Μέγεθος 1.
  • Μήκος τεντωμένο, πλάτος σε χαλαρή κατάσταστη 1cm.

Εφαρμογή:

Ως επίδεσμοι στερέωσης παντός τύπου. Για επίδεση ακινητοποίησης (Desault) και επίδεση συνεχούς εκτάσεως. Για την εσωτερική ή εξωτερική κάλυψη επιδέσμων ψευδαργύρου ή γύψου καθώς και ως προστασία του δέρματος κάτω από επιδέσμους συμπίεσης. Με επένδυση για επίδεση κλείδας οπίσθιας στήριξης. Για την κάλυψη ναρθήκων και υλικού επένδυσης από φαρμακευτικό βαμβάκι.

Τραυματισμός δακτύλων:

Τα κατάγματα των οστών των δακτύλων και  του  χεριού, είναι πολύ συνηθισμένα, καθώς το χέρι προβάλλει στο χώρο κατά τις καθημερινές δραστηριότητες και επομένως είναι το πλέον εκτεθειμένο σε κακώσεις. Είναι πολύ σημαντικό να  αντιμετωπισθεί σωστά ένα κάταγμα δακτύλου, ώστε να διατηρηθεί η λειτουργικότητα του χεριού. Η πλημμελής θεραπεία ενός κατάγματος στο χέρι θα οδηγήσει σε χρόνιο πόνο, παραμόρφωση και δυσκαμψία αυτού και με τελικό  αποτέλεσμα την δυσλειτουργία και την απώλεια της λειτουργικότητάς του.

Τα οστά του χεριού είναι σαφώς πιο εκτεθειμένα καθώς περιβάλλονται από πολύ ευγενή μόρια, με τα οποία πρέπει να συνεργαστούν ιδιαίτερα αρμονικά. Η συνύπαρξη κακώσεων στα ευγενή αυτά μόρια αυξάνει πολύ το βαθμό  δυσκολίας  της  αντιμετωπίσεως των δακτύλων και του χεριού. Έτσι μια φαινομενικά απλή βλάβη σε μια απλή καθημερινή δραστηριότητα είναι δυνατόν να οδηγήσει σε μια επώδυνη και χρονοβόρα διαδικασία  θεραπείας  αντιστρόφως ανάλογη με την βαρύτητα του τραυματισμού και την πρώτη κλινική εντύπωση. Σε κάθε περίπτωση, το κύριο σύμπτωμα που υπάρχει είναι ο πόνος.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω14566
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
PIC Co Fix Benda Elastica Ελαστικός Επίδεσμος 6cm x 5m σε Μπεζ Χρώμα 1τμχ PIC Co Fix Benda Elastica Ελαστικός Επίδεσμος 6cm x 5m σε Μπεζ Χρώμα 1τμχ
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συνεκτικός, συμπιεστικός ελαστικός επίδεσμος, ιδανικός για την υποστήριξη σε περίπτωση εξαρθρημάτων, τενοντίτιδας και θλάσεων.
PIC Co Fix Benda Elastica Ελαστικός Επίδεσμος 8cm x 5m σε Μπεζ Χρώμα 1τμχ PIC Co Fix Benda Elastica Ελαστικός Επίδεσμος 8cm x 5m σε Μπεζ Χρώμα 1τμχ
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συνεκτικός, συμπιεστικός ελαστικός επίδεσμος, ιδανικός για την υποστήριξη σε περίπτωση εξαρθρημάτων, τενοντίτιδας και θλάσεων.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος