×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

LAMBERTS Lactase Complex 350mg Συμπλήρωμα Διατροφής Φυσικής Λακτάσης 60 tabs

Κωδικός:
92337 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5055148411107
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
25,17 € 17,62 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 7.55€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Lactase Complex 350mg Συμπλήρωμα Διατροφής Φυσικής Λακτάσης 60 tabs

  

Υψηλής Δραστικότητας Φυσική Λακτάση

Η Lactase (λακτάση) αποτελεί ένα απαραίτητο πεπτικό ένζυμο για την διάσπαση του κύριου υδατάνθρακα του γάλακτος της Lactose (λακτόζη). Η λακτάση παράγεται από τον οργανισμό στο λεπτό έντερο. Σε περιπτώσεις μειωμένης ή μηδενικής παραγωγής λακτάσης από το λεπτό έντερο, η αδιάσπαστη λακτόζη οδηγείται στο παχύ έντερο όπου και ζυμώνεται. Αυτό οδηγεί στην παραγωγή υδρογόνου, διοξειδίου του άνθρακα και οργανικών οξέων με αποτέλεσμα την παραγωγή αερίων, την σύσπαση των μυών του εντερικού τοιχώματος και την πρόκληση διάρροιας.Η βαρύτητα των κλινικών εκδηλώσεων εξαρτάται από τον βαθμό ανεπάρκειας του ενζύμου.Η δυσανεξία στη λακτόζη δεν είναι απειλητική για την ζωή, οδηγεί όμως σε διαταραχές της ποιότητας της, καθώς η αποφυγή των γαλακτοκομικών προϊόντων μπορεί να καταλήξει σε διατροφικούς περιορισμούς. Η ισχύς της ενζυμικής δραστικότητας μετράται με μονάδες του Food Chemical Codex (FCC). Το Food Chemical Codex αποτελεί το παγκοσμίως ισχύον πρότυπο καθορισμού της δραστικότητας των φυτικών ενζύμων. Το πρότυπο αυτό περιγράφει την ισχύ της ενζυμικής δραστικότητας σε μονάδες (i.u.), καλύτερα από το άλλο ευρέως χρησιμοποιούμενο πρότυπο, που χρησιμοποιεί για τον καθορισμό της ενζυμικής δραστικότητας το βάρος των ενζύμων (μέτρηση σε mg). Τo συγκεκριμένο προϊόν είναι υψηλής ισχύος και μπορεί να συγκριθεί μόνο με αντίστοιχα προϊόντα άλλων κατασκευαστών, που περιλαμβάνουν ως καθορισμό μέτρησης της δραστικότητας των ενζύμων τις μονάδες (i.u.) και όχι το βάρος (mg).

Ταμπλετοποίηση με:

Φωσφορικό Διασβέστιο, Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη, Λακτάση, Διοξείδιο του Πυριτίου, Στεατικό Οξύ, Διασταυρούμενη Νατριούχος Σελλουλόζη, Στεατικό Μαγνήσιο. *Η ισχύς της ενζυμικής δραστικότητας μετράται με μονάδες του Food Chemical Codex (FCC). Το Food Chemical Codex αποτελεί το παγκοσμίως ισχύον πρότυπο καθορισμού της δραστικότητας των φυτικών ενζύμων.

ΧΡΗΣΗ:

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30λεπτά.

Δοσολογία: 1 ταμπλέτα πριν από γεύμα γαλακτοκομικών προϊόντων (λακτόζη). Το Επιστημονικό Τμήμα της Lamberts παρέχει ενημερωτικό φυλλάδιο για την ποσότητα της λακτόζης που περιέχεται σε διαφορετικά τρόφιμα. Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση των συμπτωμάτων της δυσανεξίας στη λακτόζη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην υπερβαίνετε τις 3 ταμπλέτες ημερησίως.Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

Αλλεργίες: Καμία

Προφυλάξεις: Καμία.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

 

Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα συμβάλλοντας στη μείωση των συμπτωμάτων της δυσανεξίας στη λακτόζη.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 13199/09.02.2021 . Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
92337
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
PHARMALIFE Aloe 100% Aroma Mango 1000ml PHARMALIFE Aloe 100% Aroma Mango 1000ml
-28%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το ALOE  100% Mango Flavour  είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργήθηκε από την Ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της Pharmalife με βάση το  ξηρό εκχύλισμα γέλης Αλόης 200:1
POWER HEALTH Platinum Range Ginger 400mg 30caps POWER HEALTH Platinum Range Ginger 400mg 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το τζίντζερ ή πιπερόριζα είναι ένα ευρέως γνωστό βότανο που περιέχει διάφορες δραστικές ενώσεις, με κυριότερη την τζιντζερόλη, που διαθέτουν ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό.
PHARMAQ Chios Mastiha Powder 15φακ. PHARMAQ Chios Mastiha Powder 15φακ.
-22%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Η ΝΕΑ Μαστίχα Χίου σε Σκόνη έχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της Mastiha var. Chia , κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία φακελίσκου μιας δόσης 1080mg, έχει τιτλοποιημένη σταθερή δόση Μαστίχας & είναι εύκολη στην...
TILMAN Digestil 24 παστίλιες TILMAN Digestil 24 παστίλιες
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Παστίλιες με φυτικά εκχυλίσματα πιπερόριζας, μελισσόχορτου και χαμομηλιού που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στη μείωση της αίσθησης του μετεωρισμού.
TILMAN Enterofytol 60caps TILMAN Enterofytol 60caps
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

16,55 € 23,64 €
Συμπλήρωμα διατροφής για την ανακούφιση του γαστρεντερικού συστήματος. Καινοτόμος σύνθεση με βιοδραστικό εκχύλισμα κουρκουμά και αιθέριο έλαιο μάραθου.
MY ELEMENTS B50 Complex 30caps MY ELEMENTS B50 Complex 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,03 € 14,06 €
Το My Elements Vitamin B50 Complex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ισχύος που συνδυάζει όλες τις βασικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β και Χολίνη.
VIOGENESIS Digestive Enzymes 60caps VIOGENESIS Digestive Enzymes 60caps
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο

16,18 € 20,22 €
Μοναδική σύνθεση πεπτικών ενζύμων με βεταΐνη, πεψίνη, παπαΐνη, βρομελίνη και μαστίχα που έχει ως στόχο τη µεγιστοποίηση της πεπτικής διαδικασίας.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος