×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BIOSLINE Biokap Miglio Forte Συμπλήρωμα Διατροφής με Θειούχα Αμινοξέα, Βιταμίνες, Μέταλλα & Φυτικά Εκχυλίσματα για Υγιή Μαλλιά & Νύχια 60 caps

Κωδικός:
44389 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8030243007650
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
40,62 € 29,84 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 10.78€
Αγαπημένα(5)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Biokap Miglio Forte Συμπλήρωμα Διατροφής με Θειούχα Αμινοξέα, Βιταμίνες, Μέταλλα & Φυτικά Εκχυλίσματα για Υγιή Μαλλιά & Νύχια 60 caps

Τονεο BIOKAP Miglio FORTE capsείναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για μαλλιά και νύχια.Ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά τουBIOKAP Miglio  FORTEισχυροποιεί τη ρίζα της τρίχας, την κάνει πιο ελαστική και ανθεκτική και καταπολεμά δραστικά την τριχόπτωση. 

Συγχρόνως με την αυξημένη ποσότητα κερατίνης που παράγεται τα νύχια γίνονται πιο σκληρά και η ευθραυστότητά τους μειώνεται αισθητά, οι λευκές κηλίδες περιορίζονται , και γενικά διατηρείται σε άριστο επίπεδο η καλή υγεία των μαλλιών και των νυχιών.

Μια ισορροπημένη διατροφή παρέχει στον οργανισμό τις απαραίτητες ουσίες που χρειάζεται για να διατηρήσει ,σε άριστο επίπεδο, την καλή υγεία των μαλλιών και των νυχιών.

Όταν δεν λαμβάνονται με τις τροφές τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μπορεί να παρουσιαστεί  έλλειψη  πρωτεϊνών, Θειούχων αμινοξέων, βιταμινών, σιδήρου, ιχνοστοιχείων ή άλλων συστατικών και τότε εμφανίζεται συχνά τριχόπτωση και τα νύχια γίνονται εύθραυστα με άσπρα στίγματα.

Σε μια τέτοια περίπτωση είναι απαραίτητη η λήψη ενός συμπληρώματος διατροφής που να περιέχει τα  θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός, για να αυξήσει την παραγωγή κερατίνης, ώστε να ενισχυθεί η ρίζα της τρίχας και η τρίχα να γίνει πιο ελαστική και πιο ανθεκτική και να αντιμετωπιστούν η τριχόπτωση , η ευθραυστότητα των νυχιών και τα άλλα προβλήματά τους.

Το κύριο συστατικό τρίχας και των νυχιών κατά 90% αποτελείται από την πρωτεΐνη που ονομάζεται  κερατίνη και περιέχει θείο.

Η κερατίνη δίνει δύναμη, ελαστικότητα και αντοχή στο στέλεχος της τρίχας.

Η κερατίνη είναι δύο ειδών ,στα μαλλιά βρίσκεται η μαλακή και στα νύχια η σκληρή. Το θείο είναι απαραίτητο συστατικό για την καλή υγεία των μαλλιών και των νυχιών.

Τα θειούχα αμινοξέα είναι πολύ σημαντικά διότι με το θείο που περιέχουν αυξάνουν την παραγωγή κερατίνης, ισχυροποιούν το στέλεχος της τρίχας και περιορίζουν σημαντικά την τριχόπτωση και την ευθραυστότητα των νυχιών.

Η Κυστίνη είναι θειούχο αμινοξύ με το μεγαλύτερο ποσοστό θείου 27%.Η βιοσύνθεση της Κυστίνης αυξάνει σημαντικά στον οργανισμό , όταν συνυπάρχει και αρκετή ποσότητα του θειούχου αμινοξέως Μεθειονίνη που λειτουργεί ως δότης θείου. Είναι ένα σύγχρονο προϊόν με ενισχυμένη και ιδανική σύνθεση.

Ολα τα θειούχα αμινοξέα που υπάρχουν Κυστίνη, Μεθειονίνη &Tαυρίνη.

Τα τρία θειούχα αμινοξέα περιέχουν τις ποσότητες θείου που χρειάζεται ο οργανισμός για να ισχυροποιειθεί η ρίζα της τρίχας να παραχθεί νέα κερατίνη και να σταματίσει η τριχόπτωση και η ευθραυστότητα των νυχιών.

Περιέχει ακόμα τις σωστές ποσότητες σε βιταμίνες ,μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυτικά εκχυλίσματα που δρουν συνεργικά, ισχυροποιούν τη ρίζα της τρίχας. Με τη νέα κερατίνη που παράγεται η τρίχα γίνεται πιο ανθεκτική και περιορίζεται σημαντικά η τριχόπτωση και η ευθραυστότητα των νυχιών.

Το BIOKAP miglio Forte περιέχει ακόμα:

  • Βeta carotene (προβιταμίνη Α), Βιταμίνες B3, B6, B7, C , E, Σίδηρο ,Ψευδάργυρο ,Χαλκό, Σελήνιο, Ασβέστιο και τα ειδικά ,για την τριχόπτωση ,φυτικά εκχυλίσματα των φυτών Millet και Equisetum.
  • Η Προβιταμίνη Α ισχυροποιεί τη ρίζα της τρίχας και βοηθά στην παραγωγή κερατίνης .
  • Η βιταμίνη Β3 (Νιασίνη) αυξάνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος στο βολβό της τρίχας .
  • Η βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη) είναι σημαντική για τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών.
  • Η βιταμίνη Β7 (Βιοτίνη) ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος στους αδένες.
  • Οι βιταμίνες C, Ε , η προβιταμίνη Α και το ΣΕΛΗΝΙΟ είναι αντιοξειδωτικές που καταπολεμούν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που παράγει ο  οργανισμός μας.
  • Οι ελεύθερες ρίζες είναι ενώσεις καταστρεπτικές που προκαλούν, αλλαγές στη δομή των κυττάρων, (αφυδάτωση και πρόωρη γήρανση.)
  • O Σίδηρος αναπτύσσει και δυναμώνει την τρίχα. Η έλλειψή του δημιουργεί εύθραυστα μαλλιά και νύχια.
  • Ο Χαλκός ισχυροποιεί την τρίχα, της δίνει γυαλάδα και λειτουργεί και ως αντιοξειδωτικό.
  • Ο Ψευδάργυρος ενισχύει την ανάπτυξη της τρίχας και των νυχιών και παίζει σημαντικό ρόλο στη   σύνθεση της κερατίνης και στην μείωση των λευκών κηλίδων στα νύχια.
  • Εκχυλίσματα των φυτών Equisetum και Millet που περιέχουν Ακόρεστα λιπαρά οξέα, Βιταμίνες Β1, Β2,Νικοτιναμίδιο, Μέταλλα , Ασβέστιο, Κάλιο, Μαγνήσιο, Σίδηρο, Φώσφορο,Ψευδάργυρο και αρκετό Πυριτικό οξύ που είναι σημαντικό και αναντικατάστατο δομικό συστατικό της τρίχας , των νυχιών και του δέρματος.

 

 

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
44389
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDISEI Panthenol Extra Holistic Beauty Complex 30caps MEDISEI Panthenol Extra Holistic Beauty Complex 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Panthenol Extra Holistic Beauty Complex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με κύρια συστατικά τον ψευδάργυρο, τον σίδηρο, τη βιοτίνη, την L-λυσίνη και το υαλουρονικό νάτριο, τα οποία υποστηρίζουν την καλή υγεία του...
MY ELEMENTS B50 Complex 30caps MY ELEMENTS B50 Complex 30caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,44 € 14,06 €
Το My Elements Vitamin B50 Complex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ισχύος που συνδυάζει όλες τις βασικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β και Χολίνη.
MY ELEMENTS Glow Me Up με Γεύση Raspberry 30 ζελεδάκια MY ELEMENTS Glow Me Up με Γεύση Raspberry 30 ζελεδάκια
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το My Elements Glow Me Up είναι ένα ολοκληρωμένο υψηλής δραστικότητας συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει μια πιο ομαλή ισορροπία των ενεργειακών αποθεμάτων μεταξύ των γευμάτων.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος