×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

SOLGAR Skin, Nails & Hair Formula 60tabs

Κωδικός:
98788 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 033984017351
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
29,51 € 20,66 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 8.85€
Αγαπημένα(2)
Περιγραφή

Skin, Nails & Hair Formula 60tabs

Διατροφική ανισορροπία, στρες, έλλειψη ύπνου και άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν την κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών ή των νυχιών, στερώντας τη λάμψη και την υγιή εμφάνιση. Διατηρήστε υγιή κατάσταση στο δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά σας με τοSkin, Nails and Hair της SOLGAR®για δυνατά και υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα. ΤοSkin, Nails and Hair της SOLGAR®είναι η ιδανική καθημερινή φόρμουλα ενίσχυσης της ομορφιάς για να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα, και περιέχει ψευδάργυρο, χαλκό,OptiMSM®,οξείδιο του πυριτίου (από κόκκινα φύκια), αμινοξέα και βιταμίνη C.

Χαρακτηριστικά:

  • Μια αποτελεσματική φόρμουλα σχεδιασμένη για να βοηθήσει στη δημιουργία κολλαγόνου, ενός σημαντικότατου στοιχείου του δέρματος, αλλά και την ενίσχυση υγιών μαλλιών και νυχιών.
  • Η εξαιρετικής ποιότητας φόρμουλα καθημερινής υποστήριξης της ομορφιάς θρέφει το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά, καθώς περιλαμβάνει ψευδάργυρο, χαλκό και βιταμίνη C.
  • Ενισχύει τη νεανική λάμψη, με βιταμίνη C που βοηθά στην παρασκευή κολλαγόνου, ενδυναμώνοντας τη δομή και την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Ενισχύει την υφή του δέρματος και το χρώμα των μαλλιών, καθώς ο χαλκός συμβάλλει στη φυσιολογική χρώση δέρματος και μαλλιών και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Παρέχει επίσης MSM, οξείδιο του πυριτίου από σκόνη κόκκινων φυκιών (L corallioides, διοξείδιο του πυριτίου), και αμινοξέα (L-Λυσίνη και L-Προλίνη).
  • Η Βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική δημιουργία κολλαγόνου για την ομαλή λειτουργία του δέρματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Ο Ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση υγιούς δέρματος, υγιών νυχιών και μαλλιών, και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Διατροφικός πίνακας:

Ανά 1 ταμπλέτα περιέχει:Ποσότητα ΠΠΑ
MSM (μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο)
Διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)
Αντισυσσωματικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου, στεαρικό οξύ και στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης)
Κόκκινο άλγος (L.calcareum) σε σκόνη
Βιταμίνη C (l-ασκορβικό οξύ)
L-λυσίνη (ως υδροχλωρική)
L-προλίνη
Ψευδάργυρο (ως κιτρικός)
Κόμμι κυτταρίνης
Επικάλυψη ταμπλέτας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, φυτική γλυκερίνη)
Χαλκό (ως δισγλυκινικός)
500mg
-
-
75mg
60mg
25mg
25mg
7,5mg
-
1000μg
-
-
-
-
75%
-
-
75%
-
-
100%

Δεν περιέχει: Ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.
Κατάλληλο για vegans.

Χρήση & φύλαξη:
Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Προφυλάξεις:
Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
98788
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
POWER HEALTH Platinum Range Brewer's Yeast 500mg 30caps POWER HEALTH Platinum Range Brewer's Yeast 500mg 30caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Η μαγιά μπύρας είναι ένα προϊόν φυσικής ζύμωσης και αποτελεί φυσική πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων.
MEDISEI Panthenol Extra Holistic Beauty Complex 30caps MEDISEI Panthenol Extra Holistic Beauty Complex 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Panthenol Extra Holistic Beauty Complex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με κύρια συστατικά τον ψευδάργυρο, τον σίδηρο, τη βιοτίνη, την L-λυσίνη και το υαλουρονικό νάτριο, τα οποία υποστηρίζουν την καλή υγεία του...
MY ELEMENTS B50 Complex 30caps MY ELEMENTS B50 Complex 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,03 € 14,06 €
Το My Elements Vitamin B50 Complex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ισχύος που συνδυάζει όλες τις βασικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β και Χολίνη.
MY ELEMENTS Glow Me Up με Γεύση Raspberry 30 ζελεδάκια MY ELEMENTS Glow Me Up με Γεύση Raspberry 30 ζελεδάκια
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το My Elements Glow Me Up είναι ένα ολοκληρωμένο υψηλής δραστικότητας συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει μια πιο ομαλή ισορροπία των ενεργειακών αποθεμάτων μεταξύ των γευμάτων.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος