×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

NOW FOODS GTF Chromium 200mcg 250tabs

Συμπλήρωμα διατροφής με χρώμιο για τη σταθεροποίηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα & την ενίσχυση της δράσης της ινσουλίνης.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω50063 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 733739014320
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
47,48 € 19,94 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 27.54€
Αγαπημένα
Περιγραφή

GTF Chromium 200mcg 250tabs

Τοχρώμιοείναι ένα σημαντικό ιχνοστοιχείο που λειτουργεί στο εσωτερικό των κυττάρων καιρυθμίζει την ομαλή λειτουργία της ινσουλίνης,για γρηγορότερο και αποδοτικότερο μεταβολισμό του λίπους, των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών.

Το χρώμιο ενισχύει τη δράση της ινσουλίνης στο σώμα και πιθανόν προωθεί την είσοδο της ινσουλίνης μέσα στα κύτταρα,διευκολύνοντας τη μεταφορά της κατά μήκος των κυτταρικών μεμβρανών.

Ηφυσική μορφή του χρωμίου ονομάζεται GTF(Glucose Tolerance Factor) χρώμιο και απορροφάται πιο εύκολα από τον οργανισμό.

Έρευνες έχουν δείξει, ότι το χρώμιομπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους,ενώ καθίσταται απαραίτητο σε αθλητές αντοχής ή δυναμικών αθλημάτων, αφού μετά την άσκηση αυξάνεται η ουρική απώλεια χρωμίου.

Στον διαβήτη τύπου 2, αν και το πάγκρεας παράγει αρκετή ινσουλίνη, τα μυϊκά κύτταρα και άλλοι ιστοί αναπτύσσουν αντίσταση στη δράση της. Πολλές μελέτες έχουν εξετάσει την επίδραση των συμπληρωμάτων χρωμίου σε ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2, καιέδειξαν ότι τα συμπληρώματα χρωμίου πράγματι βελτιώνουν τον έλεγχο σακχάρου στο αίμα.

Το GTF Chromium 200mcg της NOW,περιέχει 200 mcg GTF χρώμιο ανά ταμπλέτα,ικανό να βοηθήσει στην σταθεροποίηση του επιπέδου της γλυκόζης

Το GTF Chromium 200mcg της Nowδεν περιέχειζάχαρη, αλάτι, άμιλο, μαγιά, γαλακτοκομικά, καλαμπόκι, αυγά, σιτάρι, συντηρητικά και αρώματα.

Οδηγίες χρήσης:

  • 1 ταμπλέτα Now GTF Chromium 200mcg , 1-2 φορές την ημέρα με το φαγητό. 
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω50063
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
POWER HEALTH Platinum Range Chromium 100mg 30caps POWER HEALTH Platinum Range Chromium 100mg 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με χρώμιο που συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.
TERRANOVA Promo με Chromium, Cinnamon & Lipoic Acid 50veg.caps & Δώρο Active Iron 30caps TERRANOVA Promo με Chromium, Cinnamon & Lipoic Acid 50veg.caps & Δώρο Active Iron 30caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Terranova φυτικό σύμπλεγμα με αντιοξειδωτική δράση για τον έλεγχο του σακχάρου του αίματος και του σωματικού βάρους και δώρο κάψουλες σιδήρου.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος