×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Βιολογικά προϊόντα

Καταχωρήθηκε στις2022-10-18

Βιολογικά προϊόντα, η βοήθεια σου για μια υγιεινή ζωή. Σε αντίθεση με τα συμβατικά προϊόντα, τα βιολογικά δεν είναι επεξεργασμένα και δεν καλλιεργούνται με τη χρήση φυτοφαρμάκων και παρασιτοκτόνων. Με την κατανάλωση βιολογικών προϊόντων λοιπόν, δεν υπάρχει ανάγκη να ανησυχείς για χημικές ουσίες, οι οποίες ίσως βλαβερές. 

Επιπλέον, τα βιολογικά προϊόντα αποτελούν μια λύση που σέβεται το περιβάλλον, καθώς η καλλιέργειά τους γίνεται με συγκεκριμένες μεθόδους. Συγκεκριμένα, κατά την καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων το χώμα δεν αφήνει το φωτοσυνθετικό διοξείδιο του άνθρακα να φτάσει στην ατμόσφαιρα. Αντιθέτως, εκείνο παραμένει στο χώμα, κάτι που το καθιστά υγιές. 

Παρακάτω θα σου παρουσιάσουμε τα αγαπημένα μας βιολογικά προϊόντα που θα γίνουν το στήριγμά σου. 

Βιολογικά προϊόντα για υγιεινή ζωή

EMELIA Μελάσα 350gr  

Η μελάσα αποτελεί μια από τις 9 θρεπτικότερες υπερτροφή που του πλανήτη. Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα είδη, η Emelia μελάσα δεν είναι καθόλου επεξεργασμένη, αλλά είναι παρασκευασμένη από συμπυκνωμένο χυμό ζαχαροκάλαμου. Ο χυμός αυτός είναι η αιτία για την εξαιρετική γεύση αυτής της υπερτροφής. 

Είναι ιδανική για άτομα με στίγμα μεσογειακής αναιμίας ή χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά και εγκυμονούσες ή άτομα που έχουν τριχόπτωση. Αυτό ισχύει διότι αυξάνει τις τιμές του σιδήρου, της φερριτίνης και του αιματοκρίτη, χωρίς να βλάπτει το συκώτι. Βοηθάει επίσης στην τόνωση της ενέργειάς σου και στην εξαφάνιση των μαύρων κύκλων των ματιών. Η Emelia μελάσα περιέχει επιπλέον Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Κάλιο Φώσφορο αλλά και βιταμίνες Β1, Β2 και B3. Για αυτό το λόγο συμβάλλει στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης ακόμα και στα παιδιά. Τέλος, αν είσαι αθλητής και θες βελτιωμένες αποδόσεις ή/και ακολουθείς κάποια δίαιτα, η υπερτροφή αυτή είναι αυτό που ψάχνεις. 

ΕΛΟΒΑΡΗ Royal Jelly Φυσικός Βασιλικός Πολτός 2x20gr με παγοκύστη μέσα σε θερμομονωτικό κουτί 

Ο βασιλικός αυτός πολτός είναι προϊόν βιολογικής παραγωγής και καταπολεμά την αδυναμία. Συμβάλλει επίσης στην καλύτερη λειτουργία της μνήμης και της άμυνας του ανθρώπινου οργανισμού. Συν τοις άλλοις, θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογική κατάστασή σου. Χρήση της μπορούν να κάνουν τόσο παιδιά, όσο και ενήλικες. Για να καταναλωθεί το αναμιγνύουμε με μέλι, αφού το έχουμε διατηρήσει στη συντήρηση. 

MEDICHROM Aloe Vera Gel Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη D & Γεύση Ροδάκινο 1kg 

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής περιέχει Αλόη, χυμώδες φυτό γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Η αλόη συμβάλλει στην αποτοξίνωση, στην διαχείριση του βάρους και στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Το συμπλήρωμα αυτό έχει γεύση ροδάκινο, χωρίς ζάχαρη, με στέβια και είναι κατάλληλο για διαβητικούς. 

Αν θες να βρεις όλα τα βιολογικά μας προϊόντα, κάνε κλικ εδώ

Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος