×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Μουρουνέλαιο

Καταχωρήθηκε στις2022-10-18

Μουρουνέλαιο, ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής και μία από τις καλύτερες πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων (ΕΡΑ και DHA). Πιο συγκεκριμένα, παράγεται από το συκώτι λευκών ψαριών, όπως μουρούνα και μπακαλιάρος. Η διαφορά με τα υπόλοιπα ιχθυέλαια είναι ότι το μουρουνέλαιο προέρχεται από το συκώτι κι όχι από τον ιστό των λιπαρών ψαριών. Επιπλέον, περιέχει σχετικά υψηλές ποσότητες βιταμίνης Α και D, ενώ σε πολλές χώρες της Βόρειας Ευρώπης αποτελεί φυσικό φάρμακο για ασθένειες και ως πανάκεια για συμπτώματα άλλων.

Ο συνδυασμός των ωμέγα-3 λιπαρών με τις βιταμίνες που περιέχει, προσφέρει πολλαπλά και ανεκτίμητα οφέλη στον οργανισμό.

Μουρουνέλαιο για καλή καρδιά!

Σύμφωνα με μελέτες, οι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι ευεργετικά στον οργανισμό και στη λειτουργία της καρδιάς. Πιο αναλυτικά, οι έρευνες επισήμαναν τη συμβολή τους στη μείωση των τριγλυκεριδίων στο αίμα ως πιθανά αντιθρομβωτικά. Επομένως, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις καρδιοπάθειες βελτιώνοντας τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων.

Super Cod Liver Oil Complex with Added EPA/DHA, A + D 60 κάψουλες

Αν ψάχνεις για ένα προϊόν που να τα συγκεντρώνει όλα και να είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Α+D, τότε αυτό είναι το ιδανικό για εσένα. Το SuperCodLiverOilτης Solgarείναι φόρμουλα πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα και παρέχει μουρουνέλαιο εξαιρετικής πηγής. Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει την ομαλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Βοηθάει στην υγεία των οστών, μυών, δοντιών και επιδρά θετικά στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών.

MOLLERS μουρουνέλαιο με γεύση μήλου 250ml

Αν προτιμάς το συμπλήρωμα διατροφής σε υγρή μορφή, τότε αυτό είναι για εσένα. Το μουρουνέλαιο με γεύση μήλου της εταιρίας MOLLERSσυμπληρώνει την καθημερινή σου διατροφή με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες D3, A και Ε. Είναι η τέλεια λύση για όλη την οικογένεια και ο καλύτερος τρόπος για να αντισταθούμε στις ιώσεις του χειμώνα.

Platinum Omegalen Ultra 30 κάψουλες & Δώρο D-Vit3 2000iu 20 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με μουρουνέλαιο της εταιρίας PowerofNatureτο οποίο περιέχει ιχθυέλαιο μοριακής απόσταξης με ειδική επικάλυψη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μέγιστη απορρόφηση, χωρίς ανεπιθύμητη επίγευση.  Στο πακέτο θα βρεις δώρο D-Vit3 2000iu 20 κάψουλες.  Αναλυτικότερα, περίεχει βιταμίνη D στην πιο βιοδιαθέσιμη μορφή της.

Ανακάλυψε όλα τα συμπληρώματα διατροφής με μουρουνέλαιο και λιπαρά οξέα κάνοντας κλικ εδώ. Θωράκισε τον οργανισμό σου με αυτή την εκπληκτική φυσική υπερτροφή!

Ετικέτα: Λιπαρά οξέα
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος