×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Κολλοειδής άργυρος – ο φύλακας του οργανισμού μας!

Καταχωρήθηκε στις2022-10-11

Ο κολλοειδής άργυρος λειτουργεί ως φύλακας του ανθρώπινου οργανισμού. Τα οφέλη που προσφέρει είναι τόσα πολλά, που σίγουρα αναβαθμίζει τον τρόπο ζωής μας! Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτό το ισχυρό συμπλήρωμα υγείας καθώς και τα κατάλληλα προϊόντα για να ενσωματώσεις στην καθημερινότητά σου.

Ποια είναι τα οφέλη που έχει ο κολλοειδής άργυρος

Αυτό το συμπλήρωμα υγείας δρα ενάντια στους παθογόνους μικροοργανισμούς με τον πιο φυσικό τρόπο.Συγκεκριμένα,χαρακτηρίζεται ως «δολοφόνος» των μικροβίων, των μυκήτων και των ιών. Έρευνες έχουν δείξει πως μόλις έρθει σε επαφή με τις παθογόνες ουσίες, έχει άμεση δράση(από 1 έως 6 λεπτά) και τις εξουδετερώνει.Πέρα από τη μικροβιακή λειτουργία του, ο κολλοειδής άργυρος βοηθά στην κυτταρική αναγέννηση. Έχει επουλωτική δράση καθώς είναι φιλικά προς το δέρμα. Κάποιες ακόμη ιδιότητες που έχει ο κολλοειδής άργυρος είναι ότι βοηθά στη πρόληψη του κρυολογήματος, της γρίπης ή άλλων ασθενειών. Παράλληλα, θεραπεύει τον έρπη και τις μυκητιάσεις. Όπως καταλαβαίνει κανείς, συμβάλλει στη βελτίωση της ολιστικής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού.

Ποια προϊόντα είναι ενισχυμένα με κολλοειδή άργυρο

Τα ελληνικά φυτικά προϊόντα της Natureway είναι 100% ενισχυμένα με κολλοειδή άργυρο και συμβάλλουν σημαντικά στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού. Παρακάτω θα αναλύσουμε κάποια από τα προϊόντα της εταιρίας που

  1.        To ABIA Αντισηπτικό προσφέρει εντυπωσιακή θεραπευτική και επουλωτική δράση σε δερματίτιδες και μυκητιάσεις. Δρα αποτελεσματικότατα κατά του κνησμού που έχει προκληθεί από τσιμπήματα εντόμων και παράλληλα επουλώνει άμεσα τραύματα ή εγκαύματα. Επιπλέον, έχει καλλυντική του δράση καθώς αναζωογονεί και σταθεροποιεί την επιδερμίδα κυτταρικά.
  2.        Το Συνεργιστικό N-8 Spray Καθαρισμού είναι ιδανικό για έναν καθαρό χώρο! Άπλωσε ένα πέπλο υγιεινής σε όλα τα είδη καθημερινής χρήσης. Με αυτό το spray μπορείς να ψεκάσεις και να καθαρίσεις κοινόχρηστες επιφάνειες όπως πόμολα, τηλέφωνα κ.ά., κοινόχρηστες συσκευές, ψυγεία, πλυντήρια ακόμη και χώρους υγιεινής. Εξουδετερώνει παράλληλα τη μούχλα και τις δυσάρεστες οσμές χαρίζοντας μια ευχάριστη αίσθηση.
  3.        Το Health Skin Gel φροντίζει το δέρμα σου. Είναι ενισχυμένο με κολλοειδή άργυρο και χρησιμεύει τόσο στην επούλωση πληγών, όσο και στον καθαρισμό του δέρματος. Επιπλέον, έχει αντιβακτηριδιακή δράση, κάτι που το καθιστά ιδανικό ακόμη και για την αντιμετώπιση της ακμής. Επίσης, βοηθά την κυτταρική αναπνοή, το διαβητικό πόδι, τις μυκητιάσεις και τα συγκάματα.

Εκμεταλλεύσου και εσύ τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει ο κολλοειδής άργυρος! Βρες όλα τα προϊόντα εδώ.

Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος