×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Βιταμίνες για μαλλιά

Καταχωρήθηκε στις2022-09-16

Βιταμίνες για μαλλιά με τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα υγιή μαλλιά είναι ένδειξη νιότης και τραβούν την προσοχή. Η τέλεια διατήρησή τους μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο έργο και σε περιπτώσεις απαιτεί προσπάθεια. Ρόλο στην υγιή όψη και την λάμψη τους διαδραματίζουν τα έτη ενός ατόμου, όπως και οι ορμόνες του. Κομβικής σημασίας είναι όμως και η καθημερινή διατροφή. Συγκεκριμένα, οι βιταμίνες που περιέχουν συγκεκριμένα τρόφιμα είναι αυτές που συμβάλλουν στην ανάπτυξη υγιών μαλλιών. Αντιθέτως, η έλλειψη βιταμινών όπως οι B και C οδηγεί μέχρι και στην πτώση των τριχών. Οι τροφές που περιέχουν τις βιταμίνες αυτές είναι πολλές και διαφορετικές, από θαλασσινά έως λαχανικά και γαλακτοκομικά. 

Επειδή όμως η άψογα ισορροπημένη διατροφή είναι κάτι που αρκετά άτομα δεν μπορούν να πετύχουν, τα συμπληρώματα τροφίμων δίνουν την λύση. Τα συμπληρώματα αυτά περιέχουν όλες τις βιταμίνες για μαλλιά που είναι υγιή. Το σημαντικότερο πράγμα που οφείλεις να προσέχεις είναι η υπερβολική χρήση τους, η οποία μπορεί να αποδειχθεί βλαβερή. Παρακάτω θα σου παρουσιάσουμε τις δικές μας προτάσεις από συμπληρώματα που περιέχουν τις πιο κατάλληλες βιταμίνες για μαλλιά. 

Βιταμίνες για μαλλιά που λάμπουν  

LAMBERTS Maxi Hair Φόρμουλα κατά της Τριχόπτωσης & Ενδυνάμωσης των Μαλλιών 60 Tabs 

Αν θες να ενδυναμώσεις τα μαλλιά σου, το συμπλήρωμα αυτό είναι ιδανική περίπτωση, χάρη στα μικροθρεπτικά συστατικά που περιέχει. Συν τοις άλλοις, είναι κατάλληλο και για χορτοφάγους. Η συσκευασία περιέχει 60 ταμπλέτες, όμως δεν πρέπει να χρησιμοποιείς πάνω από 1 την ημέρα. 

SOLGAR Skin, Nails & Hair Formula Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Καλή Υγεία του Δέρματος, των Νυχιών & των Μαλλιών 60 Ταμπλέτες 

Αν ψάχνεις για ένα προϊόν που τα κάνει όλα αυτό το συμπλήρωμα είναι τέλειο για εσένα. Όχι μόνο διαφυλάσσει την υγεία των μαλλιών, αλλά και του δέρματος και των νυχιών σου. Μπορείς να χρησιμοποιείς 1 με 2 την ημέρα, μετά από το γεύμα σου. 

HEALTH AID HairSkiNail Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνες, Μέταλλα, Αμινοξέα & Ιχνοστοιχεία για την Ανάπτυξη & τη Δύναμη των Μαλλιών, του Δέρματος & των Νυχιών 30 Ταμπλέτες 

Καθώς περιέχει βιταμίνες C και E, το προϊόν αυτό έχει ότι χρειάζονται τα μαλλιά σου για να δείχνουν λαμπερά. Προσοχή όμως στην κατανάλωσή του, καθώς δεν πρέπει να χρησιμοποιείς πάνω από 1 την ημέρα. 


Μπορείς να βρεις όλα τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν βιταμίνες και τα οποία διαθέτουμε κάνοντας κλικ εδώ

Ετικέτα: Βιταμίνες
Σχετικά προϊόντα
VITABIOTICS Hairfollic Man Συμπλήρωμα Διατροφής για Άνδρες για την Υγεία του Τριχωτού της Κεφαλής, 60tabs VITABIOTICS Hairfollic Man Συμπλήρωμα Διατροφής για Άνδρες για την Υγεία του Τριχωτού της Κεφαλής, 60tabs
-45.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σύνθεση εξειδικευμένων συστατικών με αποδεδειγμένη δράση στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής και το μεταβολισμό του θύλακα της τρίχας.
MEY MEYRIN Συμπλήρωμα Διατροφής για την Προστασία & Αναζωογόνηση των Μαλλιών 30caps MEY MEYRIN Συμπλήρωμα Διατροφής για την Προστασία & Αναζωογόνηση των Μαλλιών 30caps
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμβάλλει στην Υγιή Ανάπτυξη της Τρίχας & παρέχει Καταπραϋντική & Αντιφλεγμονώδη Δράση στο Τριχωτό της Κεφαλής.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος