×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

After Sun

Καταχωρήθηκε στις2022-06-29

{product:176}

After Sun - απαραίτητο αξεσουάρ καλοκαιριού για εσένα που περνάς συχνά ανέμελες στιγμές στην παραλία! Τα προϊόντα αυτά λειτουργούν ως επιπλέον ασφάλεια ενάντια στον ήλιο ακόμα και αν έχεις βάλει αντηλιακό. Επίσης, ανακουφίζουν την επιδερμίδα και χαρίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς.

Η σωστή διαδικασία χρήσης αυτών των προϊόντων είναι πολύ απλή. Όπως λέει και η ίδια κατηγορία, τα χρησιμοποιούμε μετά τον ήλιο. Βοηθούν να αποτρέψεις τα εγκαύματα ή αναζωογονεί και επαναφέρει το δέρμα σου στην αρχική του υγιής μορφή. Ο σκοπός του προϊόντος αυτού είναι πράγματι θαυματουργός.

Κάποιες επιπλέον θετικά χαρακτηριστικά αφορούν στην αποτροπή αφυδάτωσης της επιδερμίδας (η οποία οδηγεί σε ξεφλούδισμα), τις ρυτίδες/φωτογύρανση και παρενέργειες που δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι. Συγκεκριμένα, κάποια από αυτά τα προϊόντα  επιταχύνουν το μαύρισμά σου και διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματός σου.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τις καλύτερες προτάσεις μας γι’ αυτό το καλοκαίρι!

After Sun γι'αυτό το καλοκαίρι

APIVITA After Sun Cool & Sooth Face & Body Gel-Cream Δροσιστική & Καταπραϋντική Κρέμα-Gel για Πρόσωπο & Σώμα με Σύκο, Αλόη & Πρόπολη 100ml

Ιδανικό για εσένα που αναζητάς ένα αρωματικό After Sun σε μικρό μέγεθος για τις βόλτες και τα ταξίδια σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τόσο για προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, όσο και ως γαλάκτωμα σώματος. Τέλος, είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.

AG PHARM Aloe Vera Gel Ενυδατικό Τζελ Προσώπου & Σώματος με Αλόη Βέρα 150ml

Περιέχει βιολογική αλόη με ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Κατάλληλη για ερεθισμένη επιδερμίδα προσώπου και σώματος, ενώ απορροφάται εύκολα και γρήγορα από το δέρμα. Το ήπιο άρωμά του κερδίσει τις εντυπώσεις όλων!

HELENVITA After Sun Care Aloe Vera Gel Ενυαδατκό Τζελ Αλόης για Προστασία Μετά τον Ήλιο 200ml

Περιέχει Gel Αλόης για ανακούφιση, ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας. Παράλληλα, βοηθάει το δέρμα σου να αντιμετωπίσει ερεθισμούς, ραγάδες, ξηρά και σκασμένα σημεία. Ιδανικό για χρήση και μετά το ξύρισμα.

Βρες όλα τα After Sun προϊόντα που έχουμε εδώ.

Ετικέτα: Αντηλιακά, After Sun
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος