×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Παιδικά αντηλιακά

Καταχωρήθηκε στις2022-06-14

Τα τοπ παιδικά αντηλιακά για πλήρη προστασία του παιδιού σου! Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ, και μαζί του έφτασαν ιδιαίτερα ζεστές ημέρες. 

Το αντηλιακό είναι κάτι απαραίτητο για όλες τις ηλικιακές ομάδες, από μικρά παιδιά μέχρι και άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Συγκεκριμένα, ο κάθε άνθρωπος οφείλει να φροντίζει την επιδερμίδα του και να την προστατέψει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Οι ακτινοβολίες UVB και UVA προκαλούν σημαντικές παρενέργειες όπως εγκαύματα, πρόωρη γήρανση επιδερμίδας ή μείωση ελαστικότητας του δέρματος.

Σε κάθε περίπτωση, πέρα από τη χρήση αντηλιακού προτείνουμε τα παιδιά να αποφύγουν τον έντονο ήλιο για πολλές ώρες, να φορούν ανοιχτόχρωμα ρούχα και καπέλο. Επιπλέον, για την καλύτερη προστασία είναι απαραίτητο να γίνει χρήση αντηλιακού τουλάχιστον ένα τέταρτο πριν την έκθεση στον ήλιο. Εξίσου σημαντικό που πρέπει να γνωρίζουμε αφορά του δείκτες προστασίας SPF (Sunburn Protection Factor) και PPD (Persistent Pigment Darkening).  Ο δείκτης SPF σε ενημερώνει για το διάστημα που το αντηλιακό προστατεύει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία UVB. Από την άλλη, ο δείκτης PPD σε ενημερώνει για το πόσο «ανεκτικό» είναι το δέρμα απέναντι στην ακτινοβολία UVA. Για ακρίβεια, το SPF 50 μπλοκάρει περίπου το 98% της ακτινοβολίας UVB.

Παιδικά αντηλιακά που προτείνουμε για μέγιστη προστασία



1. LA
ROCHE POSAY Anthelios Dermo-Pediatrics Lotion Παιδική Αντηλιακή Λοσιόν Προσώπου & Σώματος με SPF50+ Χωρίς Άρωμα για Ευαίσθητο Δέρμα 250ml.

Το συγκεκριμένο αντηλιακό είναι ιδανικό τόσο για το σώμα, όσο και για το πρόσωπο του παιδιού σου. Ιδανικό για τις διακοπές ή τις εκδρομές στην παραλία, καθώς είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό. Επίσης, είναι κλινικά ελεγμένο και δεν προκαλεί αλλεργίες.

2. FREZYDERM Sea Side Dry Mist SPF50+ Αντηλιακό Spray Προσώπου & Σώματος για Όλη την Οικογένεια και Παιδία από 3 ετών με Πολύ Υψηλή Προστασία 300ml.

Το αντηλιακό αυτό είναι η τέλεια λύση για όλη την οικογένεια! Είναι κατάλληλο για κολύμπι, καθώς η Wet Skin Formula επιτρέπει την εφαρμογή του αντηλιακού και σε βρεγμένο σώμα.

3. MUSTELA High Protection Sun Spray SPF50 Αντηλιακό Σώματος & Προσώπου Υψηλής Προστασίας 200ml.

Το αντηλιακό αντηλιακό αυτό μπορείς να εφαρμόσεις στην επιδερμίδα του μωρού σου ακόμη και από την ημέρα της γέννησής του! Είναι το κατάλληλο προϊόν σε περίπτωση που εκείνη έρθει σε επαφή με άμμο ή θαλασσινό και χλωριωμένο νερό. Ιδανικό για παιδιά με ευαίσθητο, μη ανεκτικό, ατοπικό ή/και φωτοευαίσθητο δέρμα, χάρη στο φυσικό ενεργό συστατικό avocado Perseose.

 

 

Σχετικά προϊόντα
MUSTELA High Protection Sun Spray SPF50 Αντηλιακό Σώματος & Προσώπου Υψηλής Προστασίας 200ml MUSTELA High Protection Sun Spray SPF50 Αντηλιακό Σώματος & Προσώπου Υψηλής Προστασίας 200ml
-44.5%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Αντηλιακό σώματος & προσώπου υψηλής προστασίας σε μορφή spray για μωρά και παιδιά. Προστατεύει προστατεύει το ευαίσθητο, το μη ανεκτικό, το ατοπικό και το φωτοευαίσθητο δέρμα από τις ακτίνες UVΑ και UVB. Χωρίς άρωμα,...

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος