×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Θεραπείες κυτταρίτιδας

Καταχωρήθηκε στις2022-05-31

Θεραπείες κυτταρίτιδας για να απαλλαγείς οριστικά από τη δυσάρεστη παρουσία της! Αυτό το αισθητικό ζήτημα του δέρματος είναι ορατό κυρίως στο γυναικείο σώμα χωρίς απαραίτητα να παίζουν ρόλο τα κιλά του ατόμου.

Συγκεκριμένα, η κυτταρίτιδα είναι ορατή στους μηρούς, στους γλουτούς, στο εσωτερικό των μπράτσων, στην κοιλιά και στις γάμπες. Προκύπτει από διάφορους παράγοντες και μπορεί να γίνει χειρότερο από τον τρόπο ζωής που κάνει κάποιος. Κάποιοι από αυτούς είναι η κληρονομικότητα, οι ορμονικές αλλαγές, η κακή διατροφή, το κάπνισμα και η έλλειψη σωματικής άσκησης.

Όσο και αν σε δυσανασχετεί η όψη της κυτταρίτιδας, μη σε παίρνει από κάτω! Η επιστήμη για άλλη μια φορά έχει κάνει το θαύμα της και έφερε ποικίλες λύσεις για την αντιμετώπισή της. Μάθε και εσύ πως μπορείς να το πετύχεις αυτό παρακάτω.

Τι θεραπείες κυτταρίτιδας μπορείς να ακολουθήσεις;

Σου έχουμε πολλές προτάσεις για θεραπείες κυτταρίτιδας. Αρχικά, κάτι που θα πρέπει να εντάξεις στην καθημερινότητά σου είναι μια ισορροπημένη διατροφή και συχνή σωματική άσκηση. Είναι από τις βασικότερες ενέργειες που συμβάλλουν στην ολική υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Το επόμενο βήμα για ταχύτερα αποτελέσματα, είναι να επιλέξεις τα κατάλληλα προϊόντα για να επιταχύνεις τη βελτίωση της κυτταρίτιδας. Συγκεκριμένα, έχουμε επιλέξει τρία (3) προϊόντα που θεωρούμε ότι ξεχωρίζουν στην αγορά για τα δραστικά τους αποτελέσματα. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια είναι αυτά τα θεραπευτικά προϊόντα!

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με εκλεκτά προϊόντα

Το πρώτο της κατηγορίας είναι το συμπλήρωμα διατροφής AG PHARM Collagen with Pomegranate & Hyaluronic Acid. Είναι ένα πόσιμο κολλαγόνο με ρόδι, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα βιταμινών Β για μέγιστη απορρόφηση. Πέρα απ’ το ότι χαρίζει νεανική επιδερμίδα, βελτιώνει τα νύχια και τα μαλλιά και επιπλέον, βοηθά στην κινητικότητα των αρθρώσεων. Πράγματι, ένα θαυματουργό συμπλήρωμα διατροφής που καλύπτει μεγάλο εύρος καθημερινών ζητημάτων.

Το επόμενο προϊόν που ξεχωρίζει είναι τα άλατα μπάνιου της εταιρίας BEAUTY JAR. Η έκδοση Vitamin Sea με θαλάσσια άλατα και έλαιο grapefruit αποκαθιστά το δέρμα σου και το αναζωογονεί. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε μέταλλα και περιέχει ένζυμα, τα οποία βοηθούν στη διάσπαση της κυτταρίτιδας και τη σύσφιξη του δέρματος. Η τέλεια και σίγουρα η πιο οικονομική επιλογή!

Τέλος, δεν θα έλειπε από τη λίστα η φυτική θεραπευτική σειρά της Anaplasis. Το έλαιο σώματος ANAPLASIS CTL+ για την Βελτίωση της Όψης Φλοιού Πορτοκαλιού στο Δέρμα είναι πολύ δραστικό. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, θρέφει το δέρμα και το βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του. Παράλληλα, είναι 100% κατάλληλο για vegan και έχει 100% φυσική προέλευση

Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος