×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Αντηλιακά Προσώπου – Ο Καθημερινός σου Σύμμαχος!

Καταχωρήθηκε στις2022-04-15

Τα αντηλιακά προσώπου είναι ο καθημερινός μας σύμμαχος κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών της άνοιξης και του καλοκαιριού. Είναι σημαντικό να προστατευτούμε σωστά από το θερμό ήλιο.

Η επιλογή όμως του ιδανικού αντηλιακού καμιά φορά μας μπερδεύει λόγω της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά. Μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι, έχουμε αρχίσει να αναζητάμε τα καλύτερα προϊόντα για να είμαστε κάτω από τον ήλιο χωρίς ενδοιασμούς.

Έτοιμοι να απολαύσετε τις διακοπές με ασφάλεια και λαμπερή επιδερμίδα;

Αντηλιακά Προσώπου: Οι τοπ επιλογές μας

Τα κατάλληλα αντηλιακά προσώπου θα πρέπει πάνω από όλα να καλύπτουν τις ανάγκες του δέρματός μας. Όσο και αν αγαπάμε τον ήλιο, η προστασία της επιδερμίδας μας από τις βλαβερές ακτίνες του είναι άκρως απαραίτητη. Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε τις τοπ επιλογές μας για να τις ενσωματώσετε στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου σας.

 

Αντηλιακά Προσώπου για Ευαίσθητη Επιδερμίδα

Τα αντηλιακά προσώπου για ευαίσθητη επιδερμίδα είναι ενισχυμένα με ειδικά συστατικά για να προσφέρουν έξτρα προστασία. Καθώς το ευαίσθητο δέρμα είναι πιο επιρρεπές στα ηλιακά εγκαύματα, η επιλογή ιδανικού αντηλιακού θα πρέπει να γίνει με προσοχή! Συγκεκριμένα, είναι σημαντικό να προσφέρουν επαρκή κάλυψη έτσι ώστε να έχετε ασφαλή έκθεση στον ήλιο. Προτείνουμε να επιλέγετε αντηλιακά προσώπου με δείκτη προστασίας SPF 50+ καθώς προσφέρουν τη μέγιστη προστασία από την φωτογήρανση, τις πανάδες και την αφυδάτωση του προσώπου.

Τα αντηλιακά προσώπου για ευαίσθητη επιδερμίδα θα σε προστατέψουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες του δέρματός σου ώστε να αποφύγεις τις βλαβερές συνέπειες τις ακτινοβολίας. Πλέον, οι εταιρίες που ειδικεύονται στην κατασκευή καλλυντικών προϊόντων, αναγνώρισαν τη σημαντικότητά τους και δημιούργησαν ειδικά αντηλιακά που δε δημιουργούν προβλήματα στην επιδερμίδα. Για την ακρίβεια, μια καλή αντηλιακή κρέμα προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καλλυντικό προϊόν, καθότι διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη με βελούδινη υφή.

Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες επιλογές αντηλιακών προσώπου για το καλοκαίρι του 2022 που θα καλύψουν όλες σου τις ανάγκες.

 

Στις τοπ επιλογές μας βρίσκεται η Sun Screen Velvet Face Cream SFP 50+ Διάφανη αντηλιακή κρέμα προσώπου 50ml.  Μια πρωτοποριακή αντηλιακή κρέμα προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες με άριστη εφαρμογή και άψογη καλλυντική συμπεριφορά.

Είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση και για όλο το χρόνο, καθώς η σύνθεσή της είναι ιδανική για φωτοευαίσθητα δέρματα. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και τις δερματικές δυσχρωμίες που προκαλούνται από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία της SecondSkinTechnology,  προσφέρει ματ και βελούδινη όψη στην επιδερμίδα σας απορροφώντας το σμήγμα, αλλά και απαλύνοντας την όψη των ρυτίδων. Η μη λιπαρή υφή της, την καθιστά ιδανική βάση για μακιγιάζ.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι η σειρά αντηλιακών της Frezyderm δε διαθέτει φαγεσωρογόνα συστατικά, βοηθώντας έτσι στη πρόληψη της ακμής και των ατελειών της επιδερμίδας.

Για εσένα λοιπόν που έχεις λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, σου τη συνιστάμε ανεπιφύλακτα!

 

Δεύτερο στη λίστα, αλλά εξίσου κορυφαίο προϊόν είναι από τη σειρά νέας γενιάς αντηλιακών της Apivita, BeeSunSafe αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων & ρυτίδων SFP50+, 50ml 

Αντηλιακή κρέμα προσώπου για ευαίσθητη επιδερμίδα με βελούδινη και μη λιπαρή υφή, περιέχοντας 75% συστατικά φυσικής προέλευσης. Χαρίζει υψηλή προστασία και διαθέτει ενισχυμένη 2 σε 1 δράση κατά των πανάδων και των ρυτίδων.

Προσφέρει φωτοπροστασία από τις ακτίνες UVA, UVB, IR  και BLUELIGHT καθώς τα συστατικά της (θαλάσσια φύκη, αλόη και υαλουρονικό οξύ) ενυδατώνουν άμεσα την επιδερμίδα σας. Ιδανική για πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και των σημαδιών του χρόνου με εκχύλισμα πρόπολης και θαλάσσιας φύκης. 

Τα αντηλιακά BEESUNSAFE της ελληνικής εταιρίας Apivita έχουν καθαρές συνθέσεις που περιλαμβάνουν βιοαποκοδομήσιμα συστατικά, εξασφαλίζοντας ασφάλεια στην επιδερμίδα αλλά και στο περιβάλλον.  

Ευχαριστηθείτε το ελληνικό μεσογειακό καλοκαίρι με τη μέγιστη προστασία και το πιο λαμπερό δέρμα!

 

Αντηλιακά Προσώπου με Χρώμα

Τα αντηλιακά προσώπου με χρώμα αποτελούν την ιδανική πλέον επιλογή για μια φωτεινή επιδερμίδα, η οποία έχει και την κατάλληλη προστασία από την ακτινοβολία.

Αξίζει να αναφερθεί, φυσικά, ότι πρέπει να λάβεις υπόψη σου τρεις παράγοντες πριν προχωρήσεις στην αγορά του σωστού προϊόντος. Τον τύπο της επιδερμίδας σου, τον φωτότυπό σου και τις ανάγκες σου για την τέλεια κάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, διάλεξε αντηλιακό προσώπου ελαφριάς υφής που δε θα προκαλέσει λιπαρότητα στο δέρμα σου. Ακόμη, όσον αφορά το χρώμα της επιδερμίδας σου να θυμάσαι ότι οι ανοικτόχρωμες επιδερμίδες, που καίγονται ευκολότερα, χρειάζονται δείκτη προστασίας SFP 50, ενώ οι σκουρόχρωμες 30+. Τέλος, θα πρέπει να σκεφτείς τις ανάγκες της επιδερμίδας σου στο θέμα της κάλυψης κι έτσι να αποφασίσεις για την αγορά μιας κρέμας ελαφριάς κάλυψης ή ένα makeup με υψηλή αντηλιακή προστασία.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρεις τα κορυφαία αντηλιακά προσώπου με χρώμα που θα σε συνοδεύσουν όχι μόνο στις διακοπές σου, αλλά και σε κάθε βόλτα κάτω από τον ήλιο.

 

Anthelios Mineral One Αντηλιακή Κρέμα προσώπου με 12ωρη κάλυψη & 24ωρη ενυδάτωση ματ Αποτέλεσμα με χρώμα. SPF50+

Βρες την κορυφαία αντηλιακή με χρώμα για ματ αποτέλεσμα της La Roche Posay, κατάλληλη για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.  Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι ότι περιέχει μόνο ένα φυσικό UV φίλτρο για ευρέως φάσματος προστασία. Προσφέρει άψογη φυσική κάλυψη, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα για 24 ώρες και την προστατεύει από τη φωτορύπανση. Λόγω της λεπτόρευστης υφής της, προσδίδει ματ και ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα.

Η Anthelios Mineral One είναι ultra ανθεκτική στο νερό και κατάλληλη για δέρματα που παρουσιάζουν αλλεργίες στην έκθεση του ηλίου. Συνδυασμένη με φυσικές χρωστικές, βοηθάει στην πρόληψη των υπερμελαγχρώσεων, ενώ παράλληλα είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και Ιαματικό νερό που βοηθά στη πρόληψη του οξειδωτικού στρες.

Δες όλα μας τα αντηλιακά εδώ 

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος