×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Υγιεινή και περιποίηση κατοικίδιου!

Καταχωρήθηκε στις2022-02-20

Η ένταξη ενός κατοικίδιου στην οικογένεια είναι μια μεγάλη απόφαση, γιατί εκτός από τη χαρά και την αγάπη μας προς αυτό, πρέπει να έχουμε υπόψη τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας, ώστε να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο.

Είναι πολύ σημαντικό, εκτός από τη σωστή ισορροπημένη διατροφή που θα του προσφέρει καλή ποιότητα ζωής και μακροζωία, να φροντίζουμε και για την υγεία και την περιποίηση του μικρού μας φίλου.

Η περιποίηση είναι πολύ σημαντική για την υγιεινή και την καθαριότητα του κατοικίδιου. Ένα καθαρό ζώο δεν κινδυνεύει να αρρωστήσει ούτε να μεταδώσει ασθένειες.

  • Χτένισμα. Με τον κατάλληλο τύπο βούρτσας ανάλογα με το μήκος της τρίχας, βουρτσίστε αρκετές φορές την εβδομάδα, ώστε να διαλυθούν οι κόμποι, να αφαιρεθούν οι νεκρές τρίχες και να απελευθερωθούν τα φυσικά σωματικά έλαια τα οποία δρουν ανακουφιστικά στο δέρμα του.
  • Μπάνιο. Το μπάνιο είναι πολύ σημαντικό για την υγεία του τριχώματος και του δέρματος του ζώου, το οποίο διατηρείται καθαρό χωρίς παράσιτα. Χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο σαμπουάν που προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και κνησμό και βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας της χλωρίδας του δέρματος.
  • Νύχια. Διατηρείτε κομμένα τα νύχια του φίλου σας για να τον προστατέψετε από το να πιαστούν κάπου και να σπάσουν, προκαλώντας αφόρητο πόνο.
  • Δόντια. Χρησιμοποιήστε κατάλληλη ζωική οδοντόκρεμα και βουρτσίστε τα δόντια του τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.
  • Αυτιά. Η καθαριότητα των αυτιών του χνουδωτού φίλου σας πρέπει να γίνεται κάθε μήνα.
  • Μάτια. Χρησιμοποιήστε μια μικρή πετσέτα, βρεγμένη με ζεστό νερό και καθαρίστε τις γωνίες των ματιών όπου συγκεντρώνονται σκουπιδάκια από την έκκριση των δακρύων.
  • Αντιπαρασιτικό περιλαίμιο. Τα ειδικά και ποιοτικά περιλαίμια αποτελούν μια ασπίδα προστασίας έναντι των παρασίτων που μπορούν να προσβάλλουν το ζώο (τσιμπούρια, ψύλλοι, κουνούπια κ.ά.). Διαρκούν 4 μήνες και προστατεύουν το ζώο για να μην κολλήσει ή να χρειαστεί θεραπεία.

Ανακαλύψτε τη σειρά περιποίησης Fleriana Pet Health Care της Power Health!

  • Fleriana Pet Health Care Repellent Collar Απωθητικό Περιλαίμιο για Σκύλους και Γάτες: Ειδικά σχεδιασμένο περιλαίμιο για γάτες και σκύλους που περιέχει τις δραστικές ουσίες Μargosa Εxtract (Azadirachta indica) & Γερανιόλη και είναι εμπλουτισμένο με αρωματικά έλαια peppermint & λεβάντα. Οι δραστικές ουσίες ενεργούν αποτελεσματικά προστατεύοντας το κατοικιδίο καθ’όλη τη διάρκεια του έτους,  απωθώντας ψύλλους, κουνούπια, τσιμπούρια, ακάρεα και σκνίπες (φλεβοτόμους).
  • Fleriana Pet Health Care Shampoo Σαμπουάν για την Προστασία και την Περιποίηση του Τριχώματος των Σκύλων: Περιέχει aloe vera (*οργανικής καλλιέργειας), πανθενόλη και βεταΐνη προστατεύει και περιποιείται το τρίχωμα του κατοικιδίου. Είναι ένα σαμπουάν με μαλακτικές και καθαριστικές ιδιότητες που προσφέρει υγεία, όγκο και ευκολία στο χτένισμα. Παράλληλα βοηθά στην εξάλειψη των οσμών  διατηρώντας την υγρασία του δέρματος του κατοικιδίου σε φυσιολογικά επίπεδα. Με υπέροχο άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα.
  • Fleriana Pet Health Care Spray Για Προστασία & Λάμψη του Τριχώματος των Σκύλων: Σπρέι καλλωπισμού για κατοικίδια, με aloe vera (*οργανικής καλλιέργειας) και πανθενόλη, προστατεύει ενώ παράλληλα βελτιώνει την υγεία και τη λάμψη του τριχώματος. Διαθέτει ευχάριστο και φιλικό με το δέρμα άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, που εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά ή όσο συχνά χρειάζεται.
  • Fleriana Pet Health Spot Οn Απωθητικές Πιπέτες για Σκύλους ή Γάτες: Εφαρμόζονται απευθείας στο δέρμα του κατοικιδίου (γάτες & σκύλους). Εφαρμόζεται προληπτικά. Απωθεί τσιμπούρια, ψύλλους, ακάρεα, κουνούπια, σκνίπες (φλεβοτόμους) καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Σύνθεση με Margosa Extract (Azadirachta indica) & Γερανιόλη σε συνδυασμό με αρωματικά έλαια peppermint και λεβάντα, πολύ ισχυρές και υψηλής αποτελεσματικότητας ουσίες οι οποίες διεισδύουν στο δέρμα και το τρίχωμα του ζώου και το προστατεύουν αποτελεσματικά απωθώντας τα εξωπαράσιτα.

Πηγές:

Από την συντακτική μας ομάδα.

Power Health: https://www.powerhealth.gr/?s=Fleriana+Pet+Health

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος