×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Ασβαγκάντα (Ashwagandha), Αλικάκαβο ή κεράσι του Χειμώνα της Ανατολής!

Καταχωρήθηκε στις2021-11-07

Η Ασβαγκάντα είναι ένα βότανο γνωστό από την αρχαιότητα για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες και τα πολλά οφέλη του στην υγεία. Η λέξη είναι ένας συνδυασμός των σανσκριτικών λέξεων ashwa (άλογο) και gandha (μυρωδιά). Όπως υποστηρίζουν οι Ινδοί η ρίζα του βοτάνου έχει μυρωδιά ιδρωμένου αλόγου και σε αυτό οφείλει την ονομασία του. Φύεται κυρίως στην Ινδία, αλλά και στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Έχει κίτρινα άνθη και κόκκινους καρπούς που μοιάζουν με μούρα. Στην Ινδία είναι γνωστό και σαν κεράσι του χειμώνα.

Η Ασβαγκάντα είναι ένα από τα δημοφιλή βότανα που κατέχουν ξεχωριστή θέση στην Αγιουβέρδα, η οποία είναι ένα παραδοσιακό ινδικό φυσικό θεραπευτικό σύστημα, το οποίο χρονολογείται από το 3.000 π.Χ. Η Αγιουβερδική Ιατρική βασίζεται στην ιδέα, ότι η υγεία και ευεξία του οργανισμού εξαρτώνται από την ισορροπία μεταξύ της σωματικής και ψυχικής υγείας. Για τη διατήρηση αυτών σημαντικό ρόλο παίζουν η διατροφή και φύση. Δηλαδή συγκεκριμένες τροφές, φυτά και βότανα με αναζωογονητικές ιδιότητες που προάγουν τη φυσική υγεία και ευεξία του οργανισμού.

Η Ασβαγκάντα είναι ένα προσαρμογόνο βότανο (μοναδική κατηγορία βοτάνων), το οποίο ενισχύει την ικανότητα του οργανισμού να προσαρμόζεται σε εξωτερικούς παράγοντες. Βοηθά το σώμα να διατηρήσει την ισορροπία του, να προσαρμοστεί στο στρες, να αποβάλλει το άγχος, να αποκτήσει ηρεμία.

Συστατικά

Περιέχει φλαβονοειδή, αντιοξειδωτικά, αλκαλοειδή, αμινοξέα, στερόλες, τανίνες, τριτερπένια, πολύτιμα στοιχεία τα οποία σύμφωνα με σύγχρονες κλινικές μελέτες βοηθούν το σώμα να αντιμετωπίσει το καθημερινό άγχος, να βελτιώσει την σκέψη, να ρυθμίσει το στρες, να μειώσει την ψυχική και σωματική κόπωση, να αποκτήσει αντοχή και ενέργεια.

Το εκχύλισμα λαμβάνεται από τα φρούτα, τα φύλλα και τις ρίζες του φυτού. Υπάρχει και σε μορφή σκόνης καθώς και σε μορφή κάψουλας σε εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής, σε συνδυασμό με άλλα μικροθρεπτικά συστατικά.

Το Goli Nutrition Ashwagandha Gummies περιέχει:

  • KSM-66 Ashwagandha: Είναι η υψηλότερη συγκέντρωση εκχυλίσματος Ashwagandha υψηλής ποιότητας, που παράγεται αποκλειστικά από τις ρίζες του φυτού, καθώς αυτές συνιστάται να χρησιμοποιούνται για τις προσαρμογόνες του ιδιότητες, τόσο παραδοσιακά όσο και από την σύγχρονη επιστήμη. Χάρη στη μοναδική διαδικασία φυσικής εκχύλισης, διατηρούνται όλα τα ευεργετικά οφέλη του βοτάνου. Το KSM-66 Ashwagandha, έχει λάβει τον μεγαλύτερο αριθμό πιστοποιήσεων και ασφάλειας. Είναι οργανικό, χωρίς γλουτένη, τεχνητά αρώματα και γλυκαντικά.
  • Βιταμίνη D: Μια λιποδιαλυτή βιταμίνη σημαντική για την υγιή ανάπτυξη των δοντιών, των οστών και των μυών, καθώς και για ένα υγιές ανοσοποιητικό.
  • Πηκτίνη: Το Goli Nutrition Ashwagandha Gummies, παρασκευάζεται με πηκτίνη, μια σημαντική ίνα που παίρνουμε από φλούδες φρούτων, φυσικό συστατικό που τα καθιστά απολαυστικά και φιλικά προς τους vegan και αυτούς που προτιμούν διαφορετικούς τρόπους διατροφής.
  • Mixed berries: Η γεύση από διάφορα μούρα συμπληρώνει τέλεια την Ashwagandha και τα άλλα συστατικά της, δίνοντας ευχάριστη γεύση και άρωμα.

Ιδιότητες

  • Προστατεύει το νευρικό σύστημα. Μειώνει το στρες, παράγει ηρεμία. Μειώνει τα επίπεδα κορτιζόλης της «ορμόνης του στρες», βοηθά στη χαλάρωση, μειώνει την ένταση.
  • Υποστηρίζει τη φυσική απόδοση, αυξάνει την αντοχή, απαλλάσσει από την κόπωση, βελτιώνει τη δύναμη και την ανάπτυξη των μυών.
  • Καταπολεμά την κατάθλιψη.
  • Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.
  • Μειώνει και διατηρεί το υγιές σωματικό βάρος.
  • Βοηθά στην μνήμη και τη συγκέντρωση, μειώνει τον εκφυλισμό των εγκεφαλικών κυττάρων.
  • Υποστηρίζει την σεξουαλική λειτουργία, βελτιώνει τη γονιμότητα ανδρών και γυναικών.
  • Βελτιώνει την συνολική ποιότητα της ζωής.
  • Βοηθά και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Βελτιώνει τη λειτουργία του θυρεοειδούς.
  • Ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου.
  • Προστατεύει τις αρθρώσεις, ανακουφίζει από τον πόνο, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
  • Περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά που καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες προκαλούν γήρανση.

Όπως όλα τα συμπληρώματα διατροφής να λαμβάνεται μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρού.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος