×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Ανοσοποιητικό σύστημα, τρόποι ενίσχυσης!

Καταχωρήθηκε στις2021-08-21

Ο ρόλος του ανοσοποιητικού μας συστήματος είναι να θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού. Προστατεύει το σώμα μας από βλαβερές ουσίες, ιούς και μικρόβια αποτρέποντας τον κίνδυνο λοιμώξεων και ασθενειών.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατέψουμε το ανοσοποιητικό μας;

Σημαντικό είναι να προσέχουμε τον εαυτό μας σωματικά και ψυχικά, ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής με σωστή διατροφή, άσκηση και μείωση του στρες.

  • Ακολουθούμε διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά (καταναλώνουμε φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, όσπρια, ψάρι κ.ά).
  • Ενυδατώνουμε το σώμα μας πίνοντας αρκετό νερό (φυσικό μεταλλικό νερό), γιατί η ενυδάτωση είναι σημαντική γενικά για την υγεία μας και την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Βοηθά στη συγκέντρωση, στην καλή διάθεση, στην πέψη, στην καλή σωματική απόδοση.
  • Ασκούμαστε τακτικά, για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τη μείωση του στρες (περπάτημα, ποδήλατο, ελαφρύ τρέξιμο).
  • Τηρούμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής, όπως το συχνό πλύσιμο των χεριών με νερό και σαπούνι (αποτρέπει τα μικρόβια να εισέλθουν στον οργανισμό μας).
  • Κοιμόμαστε αρκετά και ποιοτικά. Ο καλός ύπνος βοηθά τον οργανισμό να παράγει τις κυτοκίνες, πρωτεΐνες που καταπολεμούν τις μολύνσεις και τις φλεγμονές.
  • Δεν κάνουμε υπερβολική χρήση αλκοόλ.
  • Δεν καπνίζουμε.
  • Ελέγχουμε το βάρος μας.

Με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας που ακολουθούμε, δεν είναι πάντοτε εφικτό να τρεφόμαστε υγιεινά και να προσλαμβάνουμε όλα τα θρεπτικά που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας. Ιδιαίτερα η δύσκολη περίοδος που διανύουμε ανέδειξε πόσο σημαντική είναι η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, ώστε να μπορεί καταπολεμά με αποτελεσματικότητα κάθε εισβολή από παθογόνους μικροοργανισμούς.

Τα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για να ενισχύσει την άμυνά του είναι οι βιταμίνες, τα μέταλλα, τα αμινοξέα, τα ένζυμα, τα λιπαρά οξέα, τα αντιοξειδωτικά κ.ά. (βιταμίνη C, E, D, σίδηρος, ψευδάργυρος, γλυκάνες, φλαβονοειδή κ.ά.).

Το συμπλήρωμα διατροφής FULL HEALTH Full Defence 60 Φυτικές Κάψουλες είναι η φόρμουλα ενίσχυσης της φυσικής άμυνας του οργανισμού ενάντια στις λοιμώξεις. Περιέχει όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα φυσικά συστατικά που εξασφαλίζουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, υγιή οργανισμό σωματικά και πνευματικά (βιταμίνη C, D, ψευδάργυρος, σκόρδο, πρόπολη κ.ά.). Χαρίζει υγεία, ευεξία, αντοχή και καλή διάθεση.

  • Βιταμίνη C: Ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό. Προστατεύει τα κύτταρα από το περιβαλλοντικό οξειδωτικό στρες. Ενισχύει το ανοσοποιητικό υποστηρίζοντας πολλές λειτουργίες των κυττάρων ενάντια σε ιούς και παθογόνα μικρόβια.
  • Ψευδάργυρος - Zinc: Συμβάλλει στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, συμμετέχει στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών και βιταμινών, έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Σημαντικός για την ενίσχυση και φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού.
  • Βιταμίνη D3: Είναι απαραίτητη για την ενεργοποίηση των Τ-λεμφοκυττάρων και τη μετατροπή τους σε κύτταρα που θα σκοτώσουν τον ιό ή το βακτηρίδιο που θα εισέλθει στο σώμα. Υποστηρίζει τη λειτουργία δύο βασικών τμημάτων του ανοσοποιητικού, της προσαρμοσμένης και της φυσικής ανοσίας.
  • Σκόρδο - Garlic: Διεγείρει το ανοσοποιητικό αυξάνοντας τη δραστηριότητα των μακροφάγων κυττάρων και την παραγωγή Β και Τ λεμφοκυττάρων. Προστατεύει το ανώτερο αναπνευστικό από λοιμώξεις. Επίσης γνωστά είναι τα οφέλη του στο καρδιαγγειακό σύστημα αλλά και για τη χρήση του ως αντιοξειδωτικό.
  • Πρόπολη – Propolis: Η πρόπολη αποτελείται από περισσότερες από 300 ουσίες. Ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα του οργανισμού, έχει αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές ιδιότητες. Καταπολεμά βακτήρια και ιούς.
  • Σαμπούκος – Elderberry: χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Θεωρείται φάρμακο της φύσης για το στήθος και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της γρίπης, της καταρροής, του βήχα. Έχει αποχρεμπτικές ιδιότητες και για αυτό χρησιμοποιείται για τη θεραπεία αναπνευστικών παθήσεων όπως βρογχίτιδα και άσθμα.
  • Αστράγαλος - Astragalus: Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες.
  • Καγιέν - Cayenne: Το πιπέρι καγιέν έχει σαν κύριο συστατικό την καψαϊκίνη, μια αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική και αναλγητική ουσία. Περιέχει βιταμίνη C και Β-καροτένιο που παρέχουν προστασία κατά της εισβολής των παθογόνων παραγόντων.
  • Γκρέιπφρουτ - Grapefruit seed extract: Το εκχύλισμα από σπόρους γκρέιπφρουτ έχει ισχυρές αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιακές και αντιικές ιδιότητες.
  • Φύλλα ελιάς: Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι το φυσικό «αντιβιοτικό», με θεραπευτική δράση στο άνω αναπνευστικό. Περιέχει ελαιοευρωπαΐνη με αντιική και αντιμικροβιακή δράση.
  • Κίστος: Πλούσιος σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά. Έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Δρα ενάντια σε ιούς, βακτήρια, και μύκητες. Κατά των ελευθέρων ριζών, καταπολεμά την πρόωρη γήρανση.

Το συμπλήρωμα διατροφής FULL HEALTH Full Defence 60 Φυτικές Κάψουλες με τα μοναδικά συστατικά του είναι η πληρέστερη φόρμουλα ενίσχυσης και θωράκισης της φυσικής άμυνας του οργανισμού.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος