×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

MUSTELA Stelatopia Cleansing Oil Λάδι Καθαρισμού για Βρέφη & Παιδιά, Χωρίς Άρωμα για Ατοπικό Δέρμα 500ml

Καθαρίζει απαλά και επανορθώνει το βρεφικό και παιδικό δέρμα, καθώς μειώνει άμεσα το αίσθημα ερεθισμού και καταπραΰνει το αίσθημα τραβήγματος.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω15007 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 3504105034306
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
31,06 € 19,88 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 11.18€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Stelatopia Cleansing Oil Λάδι Καθαρισμού για Βρέφη & Παιδιά, Χωρίς Άρωμα για Ατοπικό Δέρμα 500ml

Το Stelatopia® Λάδι Καθαρισμού Mustela®,χωρίς άρωμα, είναι ιδανικό για το ατοπικό δέρμα.Καθαρίζει απαλά και επανορθώνει το βρεφικό και παιδικό δέρμα*, καθώς μειώνει άμεσα το αίσθημα ερεθισμού και καταπραΰνει το αίσθημα τραβήγματος.Αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Η φόρμουλα του προϊόντος περιέχει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, συμπεριλαμβάνοντας το πατενταρισμένο εκχύλισμα ηλιανθελαίου (sunflower oil Distillate), το οποίο επιλέχθηκε για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. 

Όταν έρχεται η ώρα να κάνετε μπάνιο το παιδάκι σας με δέρμα με τάση ατοπίας, η προτεραιότητά σας είναι να αποφύγετε οποιοδήποτε δερματικό ερεθισμό.Το Stelatopia® Λάδι Kαθαρισμού Mustela®είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καταπραΰνει και να προστατεύει την ισορροπία του δέρματος του μωρού ή του παιδιού σας.

Η λιπαρή υφή του καθαρίζει απαλά και αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα,αντισταθμίζοντας την αφυδάτωση που προκαλεί το μπάνιο (σκληρό νερό). 

Ο κρεμώδης αφρόςτου λαδιού ξεπλένεται γρήγορα και διαλύεται εύκολα στο νερό του μπάνιου, το οποίο μετατρέπεται σε λάδι προϊόν διπλής χρήσης!

Βασικά Συστατικά:

Το βασικό ενεργό συστατικό στην σειρά Stelatopia®είναι το πατενταρισμένο εκχύλισμα ηλιανθελαίου (sunflower oil Distillate). Το συστατικό αυτό επιλέχθηκε ειδικά για το ατοπικό δέρμα, καθώς βοηθά το δέρμα να αναδημιουργήσει το προστατευτικό του φιλμ, αφήνοντάς το απαλό με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Χρησιμοποιούμε ηλίανθους από γαλλικές βιολογικές καλλιέργειες, από τους οποίους προέρχεται το λιπαρό οξύ μέρος του λαδιού. Η συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποιείται στις δικές μας εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στην περιοχή Eur-et-Loire της Γαλλίας.

Οδηγίες χρήσης:

Το εύχρηστο μπουκάλι παρέχει την κατάλληλη ποσότητα (καμία σπατάλη!). Το Stelatopia® Λάδι Καθαρισμού Mustela® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σώμα και μαλλιά.

  • Βήμα 1:Πιέστε το μπουκάλι (αρκεί μία φορά!) και βάλτε την σωστή ποσότητα από το λάδι στα χέρια σας.
  • Βήμα 2:Ρίξτε απευθείας το προϊόν στη μπανιέρα ή απλώστε το απευθείας στο βρεγμένο δέρμα του μωρού σας.
  • Βήμα 3:Καθαρίστε απαλά το σώμα του μωρού και το τριχωτό της κεφαλής κάνοντας ελαφρύ μασάζ. 
  • Βήμα 4:Ξεβγάλτε και στη συνέχεια στεγνώστε το μωρό σας πολύ απαλά: προσπαθήστε να στεγνώσετε ταμποναριστά με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα (σε αντίθεση με το τρίψιμο, το οποίο πρέπει να αποφευχθεί).

* Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω15007
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
LA ROCHE POSAY Lipikar Syndet AP+ Refill Κρεμώδες Αφρόλουτρο για Ατοπικό Δέρμα 400ml LA ROCHE POSAY Lipikar Syndet AP+ Refill Κρεμώδες Αφρόλουτρο για Ατοπικό Δέρμα 400ml
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Κρεμώδες αφρόλουτρο αναπλήρωσης λιπιδίων. Αντι-ερεθιστικό. Κατά των κνησμών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νεογέννητα.
PHARMASEPT Promo New Born Essentials με Extra Sensitive Bath 250ml, Soothing Cream 150ml & Extra Calm Cream 150ml PHARMASEPT Promo New Born Essentials με Extra Sensitive Bath 250ml, Soothing Cream 150ml & Extra Calm Cream 150ml
-28.7%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Πακέτο με όλα τα απαραίτητα για την βρεφική φροντίδα με αφρόλουτρο, κρέμα αλλαγής πάνας και απαλή κρέμα για πρόσωπο και σώμα.
BEPANTHOL Bepanthene SensiDaily Μαλακτική Κρέμα για Δέρμα με Ατοπική Προδιάθεση 400ml BEPANTHOL Bepanthene SensiDaily Μαλακτική Κρέμα για Δέρμα με Ατοπική Προδιάθεση 400ml
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Η Bepanthene SensiDaily® είναι μια μαλακτική κρέμα που παρέχει αποτελεσματική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση του δέρματος με ατοπική προδιάθεση. 

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος