×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

LAMBERTS Maximum Strength Colladeen Συμπλήρωμα Διατροφής με Ανθοκυανιδίνες για την Ενίσχυση του Κολλαγόνου 160mg 60Tabs

Κωδικός:
25624 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5055148404376
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
45,08 € 31,56 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 13.52€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Maximum Strength Colladeen Συμπλήρωμα Διατροφής με Ανθοκυανιδίνες για την Ενίσχυση του Κολλαγόνου 160mg 60Tabs

  

Σκεύασμα υψηλής περιεκτικότητας σε ανθοκυανιδίνες

Οι ανθοκυανιδίνες αποτελούν μια ομάδα από δραστικά συστατικά που βρίσκονται σε φρούτα εντόνου χρώματος.Το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας όσον αφορά στις ανθοκυανιδίνες έχει εστιαστεί στον ρόλο που διαδραματίζουν στην ενίσχυση του κολλαγόνου.Το κολλαγόνο αποτελεί την μεγαλύτερη σε ποσότητα πρωτεΐνη του οργανισμού. Αποτελεί την βασικότερη δομική πρωτεΐνη του συνδετικού ιστού του δέρματος, των μυών, των συνδέσμων, των χόνδρων και των τριχοειδών αγγείων.Το προϊόν αυτό αποτελεί ένα από τις πιο υψηλής ισχύος προϊόντα ανθοκυανιδινών της αγοράς, παρέχοντας 160mg ανθοκυανιδινών (από εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού και μύρτιλων) ανά ταμπλέτα και 20mg Βιταμίνης C, η οποία συμβάλλει* στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών και του δέρματος.Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP).

Ταμπλετοποίηση με:

Φωσφορικό Διασβέστιο, Εκχύλισμα Σπόρων Κόκκινου Σταφυλιού, Κυτταρίνη,Βιταμίνη C (Ασκορβικό Οξύ), Επικάλυψη ταμπλέτας (Υδρόξυπροπυλο Μέθυλοκυτταρίνη, Χρωστικές: Διοξείδιο του Τιτανίου & Οξείδιο του Σιδήρου, Γλυκερόλη), Εκχύλισμα Μύρτιλου, Διοξείδιο του Πυριτίου, Στεατικό Οξύ, Διασταυρούμενη Νατριούχος Σελλουλόζη, Στεατικό Μαγνήσιο.

ΧΡΗΣΗ:

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα

Δοσολογία: 2 ταμπλέτες ημερησίως, (1 το πρωί και 1 το απόγευμα), για τους πρώτους 2 μήνες. Εν συνεχεία ως δόση συντήρησης: 1 ταμπλέτα ημερησίως. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

Αλλεργίες: Καμία

Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

 

* (ΕΕ) αριθ. 432/2012

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 89120/16-12-2015
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
25624
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDEM Magmed 30caps MEDEM Magmed 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,22 € 12,45 €
Το MAG Med είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε οξείδιο του μαγνησίου, την πιο συμπυκνωμένη του μορφή, για την αποκατάσταση και την διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου μαγνησίου στα ανθρώπινα κύτταρα...
POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ. POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ.
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο για μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ισορροπία των ηλεκτρολυτών και φυσιολογική λειτουργία των μυών.
VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ. VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ.
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με μαγνήσιο και βιταμίνη B6, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος