×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

AM HEALTH Smile Q10 200mg Συμπλήρωμα Διατροφής με Συνένζυμο Q10, Ενδυναμώνει το Καρδιαγγειακό & Ανοσοποιητικό Σύστημα, Ενισχύει την Ενέργεια του Οργανισμού & Παρέχει Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες 60 Κάψουλες

Κωδικός:
67745 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200119880509
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
40,34 € 22,59 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 17.75€
Αγαπημένα(4)
Περιγραφή

Αμινοξεα - Συνενζυμο Q10

Συμπληρωματα διατροφης

Smile Q10 200mg Συμπλήρωμα Διατροφής με Συνένζυμο Q10, Ενδυναμώνει το Καρδιαγγειακό & Ανοσοποιητικό Σύστημα, Ενισχύει την Ενέργεια του Οργανισμού & Παρέχει Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες 60 Κάψουλες

Τα τελευταία χρόνια και ύστερα από κλινικές έρευνες, το συνένζυμο Q10 έγινε γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, συμβάλει στην αύξηση της παραγωγής κυτταρικής ενέργειας και στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που δημιουργούνται στον οργανισμό εξ’ αιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Με το Smile Q10 200mg της AM Health απολαμβάνετε στο μέγιστο τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου συνενζύμου, χωρίς τεχνητά αρώματα και άλλες πρόσθετες χημικές ουσίες.

Το Smile Q10 200mg της AM Health προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υπεισέρχεται στον κύκλο παραγωγής της κυτταρικής ενέργειας.

Δοσολογία:
Λαμβάνετε 1 κάψουλα ανά ημέρα με το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.

Σημείωση:
Nα μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
67745
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDEM Magmed 30caps MEDEM Magmed 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,22 € 12,45 €
Το MAG Med είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε οξείδιο του μαγνησίου, την πιο συμπυκνωμένη του μορφή, για την αποκατάσταση και την διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου μαγνησίου στα ανθρώπινα κύτταρα...
LERIVA Immuvit Electrolytes με Γεύση Λεμόνι 20αναβ.δισκ. LERIVA Immuvit Electrolytes με Γεύση Λεμόνι 20αναβ.δισκ.
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Immuvit Electrolytes είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μίγμα ηλεκτρολυτών (νάτριο, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο) με βιταμίνες (C και Β2) για την ενυδάτωση και τόνωση του οργανισμού.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος