×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

LAMBERTS Vitamin C Time Release 1000mg with Bioflavonoids & Rose Hips Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης C Βραδείας Αποδέσμευσης για την Καλή Υγεία του Ανοσοποιητικού & Τόνωση του Οργανισμού 60 Ταμπλέτες

Κωδικός:
38167 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5055148400293
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
20,71 € 14,50 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 6.21€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Vitamin C Time Release 1000mg with Bioflavonoids & Rose Hips Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης C Ελεγχόμενης Αποδέσμευσης για την Καλή Υγεία του Ανοσοποιητικού & Τόνωση του Οργανισμού 60 Ταμπλέτες

Η βιταμίνη C αποτελεί μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη και μια από τις σημαντικότερες Βιταμίνες για τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.

Η Vitamin C Time Release 1000mg with Bioflavonoids & Rose Hips συμβάλλει:

  • Στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση.
  • Στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των χόνδρων, των ούλων, των δοντιών και του δέρματος.
  • Στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.
  • Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
  • Στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Οι ανάγκες του οργανισμού σε Βιταμίνη C είναι μεγαλύτερες από οποιαδήποτε άλλη υδατοδιαλυτή βιταμίνη και ο ιδανικός τρόπος πρόσληψης της είναι σε μικρές ποσότητες, συνεχόμενα κατά τη διάρκεια όλου του εικοσιτετραώρου, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Για την επίλυση του προβλήματος αυτού ηLambertsδημιούργησε τις ταμπλέτεςΒιταμίνης C Time Release (ελεγχόμενης αποδέσμευσης).Οι ταμπλέτες παράγονται μετά από μία ειδική διαδικασία, η οποία διατηρεί τα θρεπτικά στοιχεία σε μικροσφαιρίδια, επιτρέποντάς την σταδιακή απελευθέρωση τους κατόπιν της κατάποσης. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η σταδιακή και συνεχόμενη απορρόφηση της Βιταμίνης C η οποία διαρκεί για περίπου 6 με 8 ώρες.

To σκεύασμαVitamin C Time Release 1000mgτηςLambertsπαρέχει εγγυημένα 1000mg Βιταμίνης C σε δισκία ελεγχόμενης αποδέσμευσης και μία σημαντική ποσότητα βιοφλαβονοειδών (ρουτίνη, κερσετίνη, κιτρίνη και εσπεριδίνη)τα οποία συμβάλλουν στην απορρόφησή της από τον οργανισμό και σκόνη καρπών αγριοτριανταφυλλιάς (Rose Hips).

Διατροφικός πίνακας:

ΣυστατικάΑνά ταμπλέτα
Βιταμίνη C (ως Ασκορβικό Οξύ)
Σύμπλεγμα Φλαβονοειδών Κίτρου
Σκόνη καρπών Αγριοτριανταφυλλιάς
1000mg
50mg
50mg

Οδηγίες χρήσης:

  • Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.
  • Χρόνος αφομοίωσης:Οι ταμπλέτες αυτές έχουν σχεδιαστεί ώστε να απελευθερώνουν τα συστατικά τους σταδιακά μέσα σε διάστημα 6-8 ωρών.
  • Δοσολογία:1 κάθε 6 ώρες, με μέγιστη δόση 2 ταμπλέτες ημερησίως.Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.
  • Φύλαξη:Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Προφυλάξεις & παρενέργειες:

  • Αλλεργίες:Περιέχει κίτρο.
  • Προφυλάξεις:Λήψη ποσότητας άνω των 1000mg βιταμίνης C ημερησίως μπορεί να προκαλέσει ήπιες γαστρεντερικές διαταραχές.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
38167
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDEM Magmed 30caps MEDEM Magmed 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,22 € 12,45 €
Το MAG Med είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε οξείδιο του μαγνησίου, την πιο συμπυκνωμένη του μορφή, για την αποκατάσταση και την διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου μαγνησίου στα ανθρώπινα κύτταρα...
POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ. POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ.
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο για μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ισορροπία των ηλεκτρολυτών και φυσιολογική λειτουργία των μυών.
VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ. VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ.
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με μαγνήσιο και βιταμίνη B6, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος