×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

TERRANOVA Magnesium Calcium Complex 100veg.caps

Μαγνήσιο με ασβέστιο σε ιδανική αναλογία 2:1, για καλύτερη απορρόφηση.

Read moreShow less
Κωδικός:
M102370 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5060203791131
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
30,55 € 19,86 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 10.69€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Magnesium Calcium Complex 100veg.caps

Το συμπλήρωμα διατροφής Magnesium Calcium Complex της Terranovaπεριέχει μια μοναδική σύνθεση μαγνησίου με ασβέστιο σε ιδανική αναλογία 2:1,για μέγιστη απορρόφηση.

Χάρη στη συνεργιστική δράση με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood(ειδικό μείγμα υπερτροφών που βοηθά να δημιουργηθεί στο σώμα μας το κατάλληλο βιοχημικό περιβάλλον ώστε να μεγιστοποιήσει την απορρόφηση και άρα τη δράση και την αποτελεσματικότητα των βιταμινών και των μετάλλων) με βρώμη, τζίντζερ, βρώμη, αλφάλφα, τσουκνίδα και βλαστό εκουιζέτου,επιτυγχάνεται μέγιστη αποτελεσματικότητα. 

Δράσεις:

  • Συμβάλλει στην καλύτερη μυϊκή λειτουργία και ανακούφιση από κράμπες.
  • Συμβάλλει στην προστασία της καρδιαγγειακής λειτουργίας.
  • Συμβάλλει στην τόνωση του νευρικού συστήματος.
  • Συμβάλλει στην χαλάρωση και προστασία ατόμων που γυμνάζονται συστηματικά.

Συστατικά / Περιεκτικότητες ανά κάψουλα:

  • Alflafa (άνθη & φύλλα) 50mg:ένα από τα πιο θρεπτικά φυτών της φύσης, το Alflafa, παρέχει Β-βιταμίνες (και μαγνήσιο, το οποίο διευκολύνει την χρήση τους), καθώς και άλλα θρεπτικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας των νεύρων. Η αλφάλφα αποτελεί επίσης σημαντική πηγή βιταμίνης Κ, ασβεστίου, μαγνησίου και βορίου, και επίσης είναι πλούσια σε ισοφλαβόνες, οι οποίες χρησιμοποιούνται συχνά για την ενίσχυση της καλής υγείας των οστών.
  • Avena Sativa (σπόροι πράσινης βρώμης) 25mg:η γαλακτώδης ουσία των σπόρων βρώμης αποτελεί από τα πιο χαλαρωτικά τονωτικά για την ενίσχυση της υγείας του νευρικού συστήματος, ενώ αποτελεί πλούσια πηγή των νευρικών τονωτικών Β-βιταμινών και μετάλλων.
  • Ρίζωμα και ρίζα τζίντζερ 50mg:η ανεπαρκής πεπτική δραστηριότητα στο στομάχι σχετίζεται με τη μικρή απορρόφηση ασβεστίου και μαγνησίου. Η επίδραση του τζίντζερ στην πέψη που διενεργείται στο στομάχι μπορεί να διευκολύνει τη βιοδιαθεσιμότητα και των δύο μεταλλικών στοιχείων.
  • Βλαστάρι κριθαριού 75mg:το βλαστάρι κριθαριού αποτελεί πηγή του σημαντικού αντιοξειδωτικού ενζύμου, του υπεροξειδίου της δισμουτάσης (SOD), καθώς και αντιοξειδωτικών βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και καροτενοειδών.
  • Βλαστός εκουιζέτου 25mg:όπως και η τσουκνίδα, το εκουιζέτο περιέχει ασβέστιο και πολλές θρεπτικές ουσίες που ενισχύουν τη δράση του ασβεστίου, όπως πυρίτιο, μαγνήσιο, βιταμίνη D, βιταμίνη C και θείο. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η περιεκτικότητά του σε πυρίτιο, το οποίο είναι απαραίτητο για τη δημιουργία ενός είδους «κόλλας» για τη διατήρηση της ακεραιότητας του σκελετικού ιστού.
  • Φύλλα τσουκνίδας 50mg:η τσουκνίδα είναι σημαντική πηγή ασβεστίου και μαγνησίου. Επίσης, παρέχει στον οργανισμό διάφορες θρεπτικές ουσίες, οι οποίες είναι γνωστό ότι ενισχύουν τη λειτουργία ή/και τη βιοδιαθεσιμότητα ασβεστίου στο σώμα (και ιδίως στα οστά), όπως βόριο, βιταμίνη Κ, βιταμίνη D, πυρίτιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη C.
  • Πίτουρο ρυζιού 150mg:το πίτουρο ρυζιού περιέχει περισσότερα από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, μεταξύ των οποίων τοκοτριενόλες, τοκοφερόλες, α-λιποϊκό οξύ (το οποίο επίσης ανακυκλώνει αντιοξειδωτικές ουσίες όπως αυτές των βιταμίνη C και Ε αφού έχουν εξαντληθεί), συνένζυμο Q10 (CoQ10) και πολλά καροτενοειδή. Είναι επίσης γνωστό ότι περιέχει τα αντιοξειδωτικά ένζυμα υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD), υπεροξειδάση και καταλάση.

Το Terranova Magnesium Calcium Complexείναι 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλο για vegeterians και vegans.
  • Το προϊόν παρασκευάζεται στην Αγγλία σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
  • Τα βότανα/φυτά έχουν αποξηρανθεί με τη μέθοδο της λυοφιλίωσης (fresh freeze dried), η οποία σύμφωνα με μελέτες διατηρεί σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτη τη δραστικότητα, τη βιοχημική δομή και την ενζυματική τους δραστηριότητα.
  • Διατίθεται σε κάψουλες φυτικής κυτταρίνης, από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων.
  • Περιέχει βρώμη και κριθαρόχορτο (συμβουλευτείτε τον ιατρό σε περίπτωση κοιλιοκάκης).

Οδηγίες χρήσης:

  • 2-4 κάψουλες Terranova Magnesium Calcium Complex την ημέρα με το φαγητό.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
M102370
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDEM Magmed 30caps MEDEM Magmed 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,22 € 12,45 €
Το MAG Med είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε οξείδιο του μαγνησίου, την πιο συμπυκνωμένη του μορφή, για την αποκατάσταση και την διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου μαγνησίου στα ανθρώπινα κύτταρα...
POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ. POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ.
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο για μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ισορροπία των ηλεκτρολυτών και φυσιολογική λειτουργία των μυών.
VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ. VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ.
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με μαγνήσιο και βιταμίνη B6, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος