×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BEMA White Lightening Face Scrub Λευκαντικό Απολεπιστικό Προσώπου 50ml

Peeling προσώπου με λευκαντική δράση για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Εμποδίζει την εμφάνιση των μαύρων κηλίδων.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω12511 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8010047112118
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
19,96 € 14,97 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 4.99€
Αγαπημένα
Περιγραφή

White Lightening Face Scrub Λευκαντικό Απολεπιστικό Προσώπου 50ml

Εξομαλυντικό Scrub προσώπουγια όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα,με λευκαντική δράση,χάρη στο ειδικό φυτικό λευκαντικό σύμπλεγμα από εκχύλισμα ροδιού και βεταΐνη, ενδυναμωμένο με Arbutin και εκχύλισμα Bearberry, μεπροληπτική δράση κατά της εμφάνισης σκούρων κηλίδων.Χαρακτηρίζεται από διπλή απολεπιστική "μηχανική" δράση που δίνεται από τα κουκούτσια βερίκοκου και ενζυματική από το μείγμα των ενζύμων που περιέχονται στον ανανά, την παπάγια και το Gluconolactone, τα οποίαδρουν σε βάθος με το να διεγείρουν την φυσική αναγέννηση των κυττάρων,αφήνοντας το δέρμα οξυγονωμένο και ελαστικό.Αφήνει το δέρμα φυσικά λαμπερό και αποτελεί βασικό βήμα για την προετοιμασία του δέρματος για να δεχτεί τα λευκαντικά στοιχεία της σειράς BEMA WHITE.

Οδηγίες χρήσης:

  • Για κανονικό έως λιπαρό δέρμα:Απλώστε το Lightening Scrub 2 φορές την εβδομάδα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και κάντε απαλό μασάζ και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
  • Για ιδιαίτερα ευαίσθητες επιδερμίδες:Εφαρμόστε το Lightening Scrub μία φορά την εβδομάδα. Απλώστε το προϊόν ομοιόμορφα στο πρόσωπό σας (αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών) και αφήστε το να δράσει για 5-7 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.

Συστατικά:

Aqua/Water, Chamomilla Recutita* (Matricaria) Flower Water, Punica Granatum *(Ρόδι) Εκχύλισμα φρούτων, Cetearyl Glucoside, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Alcohol, Glycine Soja* (Soybean) Oil (Soyabean) , Έλαιο φύτρου Oryza Sativa (Ρύζι), Βεταΐνη, Γλυκονολακτόνη, Κοκογλυκερίδια, Κητυλοφωσφορικό Κάλιο, Καπρυλικό γλυκερύλιο, Χυμός Φρούτων Carica Papaia (Παπάγια), Εκχύλισμα φρούτου Ananas Sativus* (Ανανάς), Arctostaphylos Lee Granateum )Εκχύλισμα φρούτων, υδρολυμένο εκχύλισμα ιβίσκου Esculentus, εκχύλισμα φλοιού Salix Alba (Ιτιά), τοκοφερόλη, βενζυλική αλκοόλη, αφυδροοξικό οξύ, σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο, μαλτοδεξτρίνη, καολίνη, άρωμα/άρωμα.

*prodotto da agricoltura biologica/από βιολογική γεωργία

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω12511
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
KORRES Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού 70ml KORRES Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού 70ml
-45.9%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Μάσκα ήπιας απολέπισης, με ηφαιστειακή άμμο και σφαιρίδια ενεργού άνθρακα για ορατή σύσφιγξη πόρων και απομάκρυνση λιπαρότητας.
APIVITA Promo Bee Party-Ready με Face Scrub Apricot 2x8ml, Face Mask Pomegranate 2x8ml, Eye Mask Ginkgo Biloba 2x2ml & Cleansing Foam 75ml APIVITA Promo Bee Party-Ready με Face Scrub Apricot 2x8ml, Face Mask Pomegranate 2x8ml, Eye Mask Ginkgo Biloba 2x2ml & Cleansing Foam 75ml
-53%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Ετοιμαστείτε για την εορταστική περίοδο με αυτή τη θεραπεία περιποίησης προσώπου που περιλαμβάνει καθαρισμό, μάσκες προσώπου και ματιών για μία λαμπερή επιδερμίδα, σε ένα γιορτινό κουτί!

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος