×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH R-Lipoic Acid 250mg 60 φυτοκάψουλες

Κωδικός:
89558 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900414
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
50,00 € 37,50 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 12.5€
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

R-Lipoic Acid 250mg 60 φυτοκάψουλες

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ R(+) ΛΙΠΟΙΚΟ ΟΞΥ.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:100% RALA με τη μορφή του νατριούχου άλατος (Na-RALA), Yλικό κάψουλας: φυτική κυτταρίνη.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα.
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Θρεπτικά Συστατικά 1 cap ΣΗΔ

R -ALPHA-LIPOIC ACID 250 mg ***

Αριθ. Γνωστ. Ε.Ο.Φ: 125960/22-10-2019 (Ο Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ
Η έρευνα δείχνει ότι το (R)-λιποϊκό οξύ είναι μια πιο βιολογικά δραστική μορφή ALA του λιποικού οξέος που προσφέρει μεγαλύτερα αντιοξειδωτικά και νευροπροστατευτικά οφέλη σε σημαντικά χαμηλότερες δόσεις από τις συνθετικές μορφές του λιποϊκού οξέος που είναι σήμερα διαθέσιμες. Το αλφα-λιποϊκό οξύ αποτελείται από ένα μείγμα 50/50 των R-(φυσικό ή δεξιόστροφο) και S-(μη φυσικό ή αριστερόστροφο) εναντιομερών που είναι “καθρέφτες” μεταξύ τους και ονομάζεται «ρακεμικό» μείγμα. Είναι η πιο ευρέως διαθέσιμη εμπορική μορφή του άλφα λιποϊκού οξέος.

ΤΟ R-ΛΙΠΟΪΚΟ ΟΞΥ
Σχηματίζεται φυσικά στα μιτοχόνδρια των ζωντανών φυτικών και ζωικών κυττάρων. Το R-λιποϊκό οξύ το R(+) εναντιομερές είναι η μορφή λιποϊκού οξέος που απαντάται φυσικά, στα φυτά, στα ζώα και στο ανθρώπινο σώμα και είναι υπεύθυνη για τα ειδικά ευεργετικά αποτελέσματα του άλφα- λιποϊκού οξέος. Το R-λιποϊκό οξύ (RLA) είναι η μόνη μορφή που λειτουργεί ως συν-παράγοντας για τα μιτοχονδριακά ένζυμα που εμπλέκονται στην παραγωγή ενέργειας.

ΤΟ S-ΛΙΠΟΪΚΟ ΟΞΥσυντέθηκε στην πραγματικότητα από επιστήμονες στο εργαστήριο τη δεκαετία του 1950. Το S(-)εναντιομερές δεν απαντά στη φύση. Το S-λιποϊκό οξύ (SLA) είναι ένα παραπροϊόν από τη χημική σύνθεση του ρακεμικού Αλφα-λιποϊκού οξέος και μπορεί να αναστείλει τις πιο ουσιαστικές ιδιότητες της μορφής R, συμπεριλαμβανομένων των αλληλεπιδράσεων με πρωτεΐνες, ένζυμα και γονίδια.

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ
Το R-λιποϊκό οξύ, παρά τα οφέλη για την υγεία, όταν διαχωρίζεται από τη μορφή S, είναι φυσικά ασταθές, αποδυναμώνεται σχετικά γρήγορα και μεταπίπτει σε ένα κολλώδες αδιάλυτο πολυμερές, κάτι που γίνεται ακόμα και κατά την καψουλοποίηση. Χωρίς ειδική επεξεργασία, το R-λιποϊκό οξύ είναι εξαιρετικά ασταθές και δύσκολο να απορροφηθεί.
ΜΕ ΤΗΝ FULL HEALTH AYTO TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Το R-λιποϊκό οξύ με τη μορφή του νατριούχου άλατος (Na-RALA) περιέχει 8-9% νάτριο και σχηματίζεται χρησιμοποιώντας μια πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης για να εξασφαλιστεί η μέγιστη σταθερότητα και απορρόφηση του. Το κύριο όφελος από την μορφή αυτή είναι ότι τα υψηλά επίπεδα παρουσίας του RALA στο σώμα μπορούν να επιτευχθούν γρήγορα. Το R-Lipoic Acid με την μορφή που η FULL HEALTH χρησιμοποιεί μπορεί να προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του λιποϊκού οξέος με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα χωρίς την παρουσία του SALA.

TA OΦΕΛΗ ΤΟΥ R-LIPOIC ACID
Με βάση στοιχεία από μελέτες σε ζώα και ανθρώπους, το λιποϊκό οξύ προσφέρει τα ακόλουθα βασικά οφέλη.
• Βελτιώνει διάφορες παραμέτρους του μεταβολικού συνδρόμου, έναν συνδυασμό παραγόντων κινδύνου που αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη, αλλά και παχυσαρκίας.
• Αυξάνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη.
• Βελτιώνει το προφίλ των λιπιδίων.
• Βελτιώνει τη διαβητική νευροπάθεια.
• Βελτιώνει την οπτική λειτουργία στο γλαύκωμα.
• Αφαιρεί τοξικά μέταλλα από το σώμα.
• Προστατεύει από το σχηματισμό καταρράκτη.
• Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, προωθεί και διατηρεί την δράση των βιταμινών Ε, C και την ενδογενή παραγωγή και δράση της γλουταθειόνης.
• Υποστηρίζει την ομαλή αρτηριακή πίεση.
• Δρα ρυθμιστικά στην αντίσταση στην ινσουλίνη.
• Υποστηρίζει την διατήρηση φυσιολογικού σωματικού βάρους.
• Μειώνει το οξειδωτικό στρες στο σώμα με την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του.
• Προστατεύει τον εγκέφαλο περιορίζοντας τις επιπτώσεις των ισχαιμικών επεισοδίων.

ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ
Το λιποϊκό οξύ είναι ένα ασυνήθιστο αντιοξειδωτικό επειδή μπορεί να δράσει τόσο σε υδατοδιαλυτά όσο και σε λιποδιαλυτά πεδία σε κύτταρα και ιστούς. Χάρη στις ιδιότητες του, απορροφάται εύκολα και μεταφέρεται σε πολλά όργανα και συστήματα εντός του σώματος, για παράδειγμα, στον εγκέφαλο, στο ήπαρ και στα νεύρα. Αλλα αντιοξειδωτικά, συγκρινόμενα με το R LIPOIC ACID είναι σαφώς σε πιο μειονεκτική θέση, για παράδειγμα η βιταμίνη C, η οποία δεν είναι πολύ λιποδιαλυτή (έτσι δεν είναι ικανή να διεισδύσει πολύ καλά στο λιπιδικό τοίχωμα των κυτταρικών μεμβρανών) ή βιταμίνη Ε, η οποία δεν είναι πολύ υδατοδιαλυτή. Όταν το λιποϊκό οξύ συνδυάζεται με αυτά τα αντιοξειδωτικά, η ικανότητα του οργανισμού να καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες αυξάνεται σημαντικά. Στην πραγματικότητα, το λιποϊκό οξύ βοηθά στην αναγέννηση των βιταμινών C και E. Επιπλέον, το λιποϊκό οξύ βοηθά στην ενίσχυση των θετικών επιδράσεων άλλων σημαντικών αντιοξειδωτικών στο σώμα όπως η γλουταθειόνη και το συνένζυμο Q10. Επίσης, συνεργάζεται με την οικογένεια Β-βιταμινών για τη στήριξη της παραγωγής ενέργειας μετατρέποντας τα συστατικά των τροφίμων, δηλαδή τους υδατάνθρακες, τις πρωτεΐνες και τα λίπη, σε αποθηκευμένη ενέργεια για μελλοντική χρήση.

ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Το λιποϊκό οξύ προστατεύει τα μιτοχόνδρια, τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας των κυττάρων, από το να υποστούν βλάβη από το οξειδωτικό στρες, διασφαλίζοντας έτσι ότι η παραγωγή ενέργειας στο σώμα παραμένει αποτελεσματική.Δρα άμεσα μέσα στα μιτοχόνδρια όπου βοηθά τα ένζυμα να μετατρέψουν τα θρεπτικά συστατικά σε ενέργεια.Η μεγαλύτερη πηγή ελευθέρων ριζών στο σώμα σας είναι οι κυτταρικές σας “μονάδες ηλεκτροπαραγωγής”, τα μιτοχόνδρια. Είναι και η προέλευση και ο στόχος των περισσότερων βλαβών από τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Καθώς μεγαλώνουμε, τα μιτοχόνδρια μας γίνονται όλο και λιγότερο αποτελεσματικά, παράγουν όλο και λιγότερη ενέργεια δημιουργώντας όλο και περισσότερες ελεύθερες ρίζες.Το R λιποϊκό οξύ, καθιστά τα μιτοχόνδρια πιο αποτελεσματικά, έτσι ώστε να παράγουν περισσότερη ενέργεια και να δημιουργούν λιγότερες ελεύθερες ρίζες.Η ζημιά που σχετίζεται με την ηλικία στη μιτοχονδριακή δομή μειώνεται σημαντικά.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ
Η γήρανση του ανθρώπου χαρακτηρίζεται από μείωση της συγκέντρωσης, σύνθεσης και ανακύκλωσης των κεντρικών αντιοξειδωτικών, όπως η βιταμίνη Ε, η βιταμίνη C, το συνένζυμο Q-10 και η γλουταθειόνη. Αυτή η απώλεια αντιοξειδωτικής λειτουργίας μειώνει σοβαρά την ικανότητα του σώματος να ελέγχει τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες - επικίνδυνα, μη συζευγμένα ηλεκτρόνια - πολλαπλασιάζονται σε όλο το σώμα, καταστρέφοντας τις κυτταρικές μεμβράνες και τα όργανα, βλάπτοντας την ανοσολογική λειτουργία, διαταράσσοντας τις ίνες DNA και συμβάλλοντας στην πρόοδο του καρκίνου και άλλων εκφυλιστικών ασθενειών. Τα τελευταία χρόνια οι ερευνητές έχουν δείξει πως το λιποϊκό οξύ ανακυκλώνει τις βιταμίνες Ε και C για να αποτρέψει τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, αυτό το ισχυρό αντιγηραντικό θρεπτικό συστατικό έχει αποδειχθεί ότι μιμείται μερικά από τα αποτελέσματα του θερμιδικού περιορισμού, τη μόνη αποδεδειγμένη μέθοδο επέκτασης της διάρκειας ζωής.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ
Το λιποϊκό οξύ είναι ικανό να περάσει εύκολα στον εγκέφαλο Μερικά από τα προστατευτικά αποτελέσματα που προσδίδει το λιποϊκό οξύ στην προαγωγή της υγιούς νευρικής λειτουργίας μπορεί να σχετίζονται με την ικανότητά του να αναγεννάει την αντιοξειδωτική γλουταθειόνη, η οποία συχνά μειώνεται σημαντικά από το επιβλαβές οξειδωτικό στρες που σχετίζεται με αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια όπως το εγκεφαλικό επεισόδιο. Νέες ενδείξεις επίσης υποδεικνύουν ότι το λιποϊκό οξύ μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη μιας από τις πιο επίφοβες καταστάσεις που συνδέονται με τη γήρανση-τη νόσο του Alzheimer. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το λιποϊκό οξύ μπορεί να αυξήσει την παραγωγή ακετυλοχολίνης, ενός αγγελιαφόρου του βασικού νευρικού συστήματος που είναι ανεπαρκής στους εγκεφάλους των θυμάτων της νόσου. Επιπλέον, το λιποϊκό οξύ μπορεί να είναι χρήσιμο σε εκείνους που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η συμπλήρωση λιποϊκού οξέος βελτίωσε μια ποικιλία φλεγμονωδών καταστάσεων που σχετίζονται με την ασθένεια. Το λιποϊκό οξύ είναι γνωστό για την ικανότητά του να προστατεύει τον εγκέφαλο και τα νευρικά κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και τις τοξίνες. Τα υπερβολικά επίπεδα “μεταβατικών μετάλλων” όπως ο σίδηρος, ο χαλκός και το κάδμιο πιστεύεται ότι παίζουν σημαντικό ρόλο σε πολλές νευρολογικές διαταραχές. Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι ηλικιωμένοι με νόσο του Alzheimer είχαν υψηλότερη συσσώρευση σιδήρου στον ιππόκαμπο, ενώ οι ηλικιωμένοι υγιείς άνθρωποι δεν είχαν αυτή τη συσσώρευση. Ο ιππόκαμπος είναι η περιοχή του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνη για τη μνήμη και τη μάθηση και επηρεάζεται έντονα νωρίς από τη νόσο του Alzheimer.

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
Το λιποϊκό οξύ μπορεί επίσης να προστατεύσει το σώμα από τοξικές μεταλλικές προσμίξεις που υπάρχουν στο περιβάλλον καιστις τροφές . Αυτός ο πολυλειτουργικός παράγοντας λειτουργεί με τη χηλικοποίηση αυτών των επικίνδυνων παραγόντων, όπως το αρσενικό, το κάδμιο, τον μόλυβδο και τον υδράργυρο, καθιστώντας τα ανενεργά ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν από το σώμα. Σε μελέτες έχει αποδειχθεί ότι το λιποϊκό οξύ προστατεύει από δηλητηρίαση από αρσενικό και προστατεύει το ήπαρ από τις επιπτώσεις της έκθεσης σε κάδμιο Μια άλλη μελέτη έδειξε επίσης ότι το λιποϊκό οξύ συνέβαλε στην προστασία του ευαίσθητου νευρικού συστήματος από τις επιβλαβείς επιδράσεις της δηλητηρίασης από τον υδράργυρο.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΥΓΙΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΑΚΧΑΡΟΥ
Το λιποϊκό οξύ έχει χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει τον υγιή μεταβολισμό του σακχάρου στο αίμα. Η αντίσταση στην ινσουλίνη, στην οποία τα κύτταρα του σώματος σταματούν να ανταποκρίνονται σωστά στην ορμόνη ινσουλίνη, συμβαίνει σε κάποιο βαθμό σχεδόν σε όλους μας καθώς γερνάμε. Είναι αποδεδειγμένο ότι ελαττώνει τα συμπτώματα της νευρικής βλάβης και μειώνει τον κίνδυνο διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας (βλάβη των ματιών) που μπορεί να εμφανιστεί με κακώς ελεγχόμενο διαβήτη. Οι συντριπτικές αποδείξεις δείχνουν τώρα ότι το λιποϊκό οξύ μπορεί να είναι κρίσιμο για τη διατήρηση όχι μόνο των βέλτιστων επιπέδων σακχάρου στο αίμα βοηθώντας το σώμα να χρησιμοποιήσει τη γλυκόζη, αλλά και για την υποστήριξη της ευαισθησίας στην ινσουλίνη και των βασικών πτυχών της καρδιαγγειακής υγείας, όπως η ενδοθηλιακήλειτουργία και το μεταβολικό σύνδρομο - ένας συνδυασμός παραγόντων κινδύνου όπως η αντίσταση στην ινσουλίνη, η υψηλή αρτηριακή πίεση, τα υψηλά τριγλυκερίδια και η χαμηλή λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας (HDL) - αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη και καρδιαγγειακών νοσημάτων.

 

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
89558
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
NATURES PLUS Mega CLA 1200mg 60caps & Δώρο Ασύρματο Ηχείο Bluetooth 1τμχ NATURES PLUS Mega CLA 1200mg 60caps & Δώρο Ασύρματο Ηχείο Bluetooth 1τμχ
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
46,10 € 65,86 €
Για έλεγχο βάρους, μείωση του λίπους & διατήρηση του μυϊκού ιστού, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
NATURES PLUS Promo Hema-Plex Iron 30tabs + 10tabs Δώρο NATURES PLUS Promo Hema-Plex Iron 30tabs + 10tabs Δώρο
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
17,28 € 24,69 €
Μοναδική φόρμουλα με σίδηρο, μέταλλα & βιταμίνες που συμβάλλει κατά της αναιμίας.
NATURES PLUS Promo Immune Booster 90tabs & Δώρο Vitamin C 500mg 90tabs NATURES PLUS Promo Immune Booster 90tabs & Δώρο Vitamin C 500mg 90tabs
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
32,89 € 46,99 €
Πακέτο που περιλαμβάνει συμπλήρωμα διατροφής για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού & βιταμίνη C με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό.
SUSTENIUM My Vita B Boosts My Mood Mango Passion Fruit 20αναβ.δισκ. SUSTENIUM My Vita B Boosts My Mood Mango Passion Fruit 20αναβ.δισκ.
-55%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
4,39 € 9,76 €
Συμπλήρωμα διατροφής Βιταμινών Β, με μαγνήσιο, χολίνη και ashwagandha. 
FULL HEALTH Arjuna Bark Extract 10:1 Wild Crafted 250mg 90caps FULL HEALTH Arjuna Bark Extract 10:1 Wild Crafted 250mg 90caps
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
19,50 € 26,00 €
Ο φλοιός Arjuna περιέχει το φυσικό συνένζυμο Q10 και το arjunolic acid που σύμφωνα με την Αγιουρβέδα έχουν καρδιοτονική δράση.
CELL FOOD Συμπλήρωμα Διατροφής με Οξυγόνο & 129 Θρεπτικά Συστατικά, 30ml CELL FOOD Συμπλήρωμα Διατροφής με Οξυγόνο & 129 Θρεπτικά Συστατικά, 30ml
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
38,42 € 60,99 €
Προμηθεύει το σώμα με οξυγόνο και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες που αποτελούν αιτία ασθενειών και γήρανσης.
POWER HEALTH Platinum Range Zinc Premium 5 30caps + Vitamin C 1000mg 20tabs POWER HEALTH Platinum Range Zinc Premium 5 30caps + Vitamin C 1000mg 20tabs
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
15,64 € 26,96 €
Πακέτο προσφοράς με ψευδάργυρο και βιταμίνη C, για τόνωση, ενέργεια του οργανισμού και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος