×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ANEMOS Mastic Care Body Lotion with Olive Oil & Mastic Ενυδατική Λοσιόν Σώματος με Φυσική Μαστίχα, Ελαιόλαδο & Βιολολογικά Έλαια & Βότανα Προλαμβάνει την Πρόωρη Γήρανση για Όλους τους Τύπους Δέρματος 300ml

Κωδικός:
27200 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200311051493
Κατασκευαστής:
9,48 €
Αγαπημένα
Περιγραφή

Mastic Care Body Lotion with Olive Oil & Mastic Ενυδατική Λοσιόν Σώματος με Φυσική Μαστίχα, Ελαιόλαδο & Βιολολογικά Έλαια & Βότανα Προλαμβάνει την Πρόωρη Γήρανση για Όλους τους Τύπους Δέρματος 300ml

Body lotion Mastic care με ελαιόλαδο, φυσική Μαστίχα, βιολογικά έλαια και βότανα Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση με ενεργά βιολογικά συστατικά και μαστίχα.

Λοσιόν για το σώμα με βιολογικό ελαιόλαδο που μαλακώνει και θρέφει την επιδερμίδα, με βιολογικό δενδρολίβανο που έχει αντισηπτικές ιδιότητες και με βιταμίνες E, F, και C για υγιές δέρμα. Επίσης, η λοσιόν περιέχει εκχύλισμα από βιολογικά κόκκινα αμπελόφυλλα, το οποίο προστατεύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος και βιολογικής καλλιέργειας δενδρολίβανο, αλόη, κερί μέλισσας και βούτυρο καριτέ.

Με βιταμίνες E, F, C και Shea Butter και με γνήσιο Μαστιχέλαιο το οποίο φροντίζει το δέρμα. Επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι διαθέτει αξιόλογη αντιβακτηριακή και αντιμικροβιακή δράση. Βοηθά τον οργανισμό να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό που αποβάλει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και δημιουργεί νέα και υγιή. Διατηρεί την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα.

Η λοσιόν σώματος mastic care απορροφάται εύκολα και γρήγορα χωρίς να λιπαίνει. Ενυδατώνει, μαλακώνει, προστατεύει το δέρμα. Κρέμα για το σώμα που θρέφει και αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος.

Χωρίς βλαβερά συστατικά, χωρίς παραβίνες (Parabens free)

Ελληνικό προϊόν με διεθνή πιστοποίηση: Κλινικές δοκιμές και δερματολογικός έλεγχος με διεθνή ισχύ απέδειξαν ότι το body lotion Mastic Care έχει:

  • 0% Αλλεργικές αντιδράσεις.
  • 0% Ερεθιστικότητα στο δέρμα.

Ενεργά συστατικά που υπάρχουν στην Λοσιόν «Olive oil & mastic» και τι προσφέρουν:

  • Μαστιχέλαιο:Φροντίζει εντυπωσιακά το δέρμα. Επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι διαθέτει αξιόλογη αντιβακτηριακή και αντιμικροβιακή δράση. Βοηθά τον οργανισμό να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό που αποβάλει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και δημιουργεί νέα και υγιή.  Διατηρεί την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα με ιδιαιτέρως ευεργετικά αποτελέσματα.
  • Ελαιόλαδο (βιολογικό):Περιέχει περισσότερες από 30 φαινολικές ενώσεις, οι οποίες παρουσιάζουν ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιθρομβωτική και αντιβακτηριδιακή δράση. Το ελαιόλαδο δεν οξειδώνεται εύκολα σε υψηλές θερμοκρασίες ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος από τα υπεροξείδια (ελεύθερες ρίζες). Αυτό οφείλεται στη χημική του σύσταση, στο ελαϊκό οξύ και στους ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες που περιέχει. Ακόμη, οι χρωστικές (χλωροφύλλη – καροτενοϊδή) και αρωματικές ουσίες του ελαιόλαδου διεγείρουν το μεταβολισμό και βοηθούν στην ανάπτυξη των κυττάρων.
  • Λάδι Αβοκάντο (βιολογικό): -Avocado oil (Perse Gratissima) Το έλαιο του Αβοκάντο αποτελείται από τριγλυκερίδια των λιπαρών οξέων ελαϊκού, λινελαϊκού, παλμιτικού και παλμιτοελαϊκού. Περιέχει βιταμίνες Α, Ε, και D,  φωσφολιπίδια, φυτοστερόλες, που του προσδίδουν μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Βοηθάει στην απορρόφηση δραστικών ουσιών στο δέρμα.
  • Σησαμέλαιο (βιολογικό) (Sesamum Indicum):Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β και Ε καθώς και σε πρωτεΐνες και μέταλλα. Έχει ευεργετικές αντιοξειδοτικές ιδιότητες, και απορροφάει τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Είναι εξαιρετικό μαλακτικό δέρματος και εμποδίζει την ξηρότητα.
  • Χαμομήλι Camomille Matricaria (βιολογικό):Το υδρογλυκολικό εκχύλισμα των ανθών του χαμομηλιού περιέχει πολυφαινολικές ουσίες και αιθέριο έλαιο χαμομηλιού με αντιφλογιστικές, επουλωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.
  • Η πανθενόλη (Panthenol) είναι η προβιταμίνη Β5.Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα εισχωρεί σε αυτό και μετατρέπεται σε βιταμίνη Β5. Είναι υγροσκοπική ουσία με ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επίσης έχει ήπιες επουλωτικές ιδιότητες διεγείροντας τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.
  • Αλόη Aloe vera barbadensis. (βιολογική).Στην αρχαιότητα ο διάσημος Έλληνας βοτανολόγος Διόσκουρος, περιέγραψε με λεπτομέρεια πως το φυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση του δέρματος καθώς και για πληγές, εγκαύματα, καψίματα από τον ήλιο, πόνους, στομαχικές ανωμαλίες κλπ. Σήμερα, σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιείται η Αλόη σε καψίματα από φωτιά, πληγές, δαγκώματα εντόμων, καψίματα από τον ήλιο οπού η Αλόη καθησυχάζει από τον πόνο και βοηθά στην επούλωση τους διότι έχει επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, είναι ενυδατική και μαλακτική, μειώνει το ερύθημα και τα άλλα χαρακτηριστικά του εγκαύματος.
  • Βούτυρο καριτέ Shea Butter (βιολογικό):Μαλακτικό, κατά της ξηρότητας, αναγεννητικό.
  • Καλέντουλα Calendula Officinalis(βιολογική):Το υδρογλυκολικό εκχύλισμα των ανθών του φυτού Calendula Officinalis είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή, καροτινοειδή, σαπωνίνες και τερπένια προσδίδοντας του αντιφλογιστικές και επουλωτικές ιδιότητες.
  • Βιταμίνες Ε, F, C.Διατηρούν την υγρασία στο δέρμα, αντιοξειδωτική δράση με μη ερεθιστικά αποτελέσματα, μειώνουν τις ρυτίδες, προστατεύουν από την αρνητική επίδραση των ακτινών UV και βοηθούν στην σύνθεση του κολλαγόνου.
  • Κερί μέλισσας Bees wax (βιολογικό):Λειτουργεί ευεργετικά σε καλλυντικά προϊόντα εξαιτίας των συστατικών που ονομάζονται “wax esthers” τα οποία βρίσκονται και στο ανθρώπινο σώμα και στο κερί της μέλισσας. Το κερί της μέλισσας είναι ένας ενυδατικός παράγοντας που αυξάνει την απαραίτητη για το δέρμα υγρασία. Επίσης φιλτράρει τις UV ακτίνες του ηλίου, περιποιείται και μαλακώνει το δέρμα.

Συστατικά: Aqua (Water), Glycerin, Diethythexyl Carbonate, Ethylhexyl Palmitate,  Cetearyl  Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Myristyl Alcohol, Myristyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Sorbitan Olivate, Olea Europaea (Olive*) Fruit Oil, Butylene Glycol, Vitis Vinifera (Grape*) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary*) Leaf Extract, Aloe* Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Linoleic Acid, Pistacia Lentiscus Gum (mastic oil), Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum (Fragrance)**, Benzyl Benzoate, Amyl Cinnamal, Coumarin, Disodium EDTA, Dimethicone, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide,

*organically  cultivated
**26 allergens free

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
27200
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
KORRES Promo Golden Elixir Duo Face + Body με Ελιξήριο Προσώπου 30ml & Ελιξήριο Σώματος 150ml KORRES Promo Golden Elixir Duo Face + Body με Ελιξήριο Προσώπου 30ml & Ελιξήριο Σώματος 150ml
-45.9%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Χρυσός Κρόκος σετ προσφοράς που περιέχει Χρυσός Κρόκος Ελιξήριο Νεότητας για το πρόσωπο και δώρο full size Χρυσός Κρόκος Ελιξήριο Νεότητας για το σώμα.
FAGRON OleoTherapy Macademia Oil Cold Pressed 100ml FAGRON OleoTherapy Macademia Oil Cold Pressed 100ml
-28%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το Macadamia oil απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και χρησιμοποιείται κατά το μασάζ σε συνδυασμό με άλλα έλαια, όπως αμυγδαλέλαιο ή ηλιέλαιο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος