×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

VICHY Promo Neovadiol με Meno 5 Bi-Serum 30ml & Δώρο Day Cream για Ώριμες Επιδερμίδες 15ml

Πακέτο περιποίησης προσώπου από τη Vichy με ορό για την περιεμμηνόπαυση & την εμμηνόπαυση και κρέμα ημέρας για θρέψη.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω50547 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5201100625055
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
46,98 € 35,23 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 11.75€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Promo Neovadiol με Meno 5 Bi-Serum 30ml & Δώρο Day Cream για Ώριμες Επιδερμίδες 15ml

Πακέτο περιποίησης προσώπου από τη Vichy με ορό για την περιεμμηνόπαυση & την εμμηνόπαυση και κρέμα ημέρας για θρέψη.

1. Meno 5 Bi-Serum 30ml

Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης η παραγωγή υαλουρονικού οξέος και η σύνθεση του κολλαγόνου μειώνεται, η κυτταρική ανανέωση επιβραδύνεται,το δέρμα χάνει τη φυσική του προστασία και τα λιπίδια σταδιακά εξαφανίζονται. Το δέρμα γίνεται πιο λεπτό, στεγνώνει, αφυδατώνεται, χάνει τη λάμψη του και εμφανίζει πιο βαθιές ρυτίδες και σκούρες κηλίδες. 

Το Neovadiol Meno 5 Bi-Serum της Vichyείναι σχεδιασμένο να αντισταθμίζει τα ορατά σημάδια της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα,με δράση ενάντια στη χαλάρωση και στα σημάδια γήρανσης, κατά την περίοδο της περιεμμηνόπαυσης και της εμμηνόπαυσης.

Η σύνθεση του Vichy Neovadiol Meno 5 Bi-Serumσυνδυάζει το ιαματικό ηφαιστειακό νερο της Vichy(εμπλουτισμένο με 15 μεταλλικά στοιχεία), Proxylane, Cassia και έναν τριπλό συνδυασμό Βιταμινών Β3- Cg -E και φυτικά έλαια Ωμέγα.

Με φόρμουλα δύο φάσεων:μια λιπαρή που προστατεύει το δέρμα και μια υδατική φάση που το ενυδατώνει.

Δράσεις:

  • Επανασμυλεύει το περίγραμμα. 
  • Επαναφέρει τη λάμψη.
  • Αναπληρώνει τα λιπίδια. 
  • Διορθώνει τα σημαδια γήρανσης και τις ρυτίδες. 

Κύρια συστατικά & οφέλη:

  • Proxylan:μόριο συνθετικής προέλευσης που προσφέρει σφριγηλότητα και πυκνότητα στο δέρμα. Αυξάνοντας τη σύνθεση των προ-κολλαγόνων I και III, των κολλαγόνων IV και των GAGs (γλυκοζαμινογλυκάνες), επιτρέπει στο δέρμα να αποκτήσει όγκο και σφριγηλότητα. Οι ρυτίδες μειώνονται, οι χρωστικές κηλίδες εξασθενούν, αφήνοντας μια πιο καθαρή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.
  • Εκχύλισμα κασσίας (πολυσακχαρίτης):προέρχεται από τους σπόρους ενός ινδικού φυτού, του Cassia Angustifolia, το οποίο είναι παρόμοιο σε μοριακή δομή με το υαλουρονικό οξύ. Αναστέλλει τη δράση της κορτιζόλης στην απώλεια κολλαγόνου και αποκαθιστά τη σύνθεση του υαλουρονικού οξέος, για σφριγηλό δέρμα.
  • Γλυκολικό οξύ:AHA (οξύ φρούτων) που επιταχύνει την απολέπιση της κεράτινης στιβάδας που βρίσκεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Η κερατολυτική του δράση βοηθά στην εξομάλυνση της υφής του δέρματος και στη μείωση των ανομοιομορφιών, στη μείωση των καφέ κηλίδων και στην τόνωση της λάμψης της επιδερμίδας.
  • Νιασιναμίδη:πιο γνωστή ως βιταμίνη Β3, διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Δρα άμεσα στην υφή του δέρματος, στους πόρους, στον φραγμό και στα σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, καφέ κηλίδες, κ.λπ.).
  • Βιταμίνες Cg και E (ασκορβυλική γλυκοζίτη και τοκοφερόλη):η βιταμίνη Cg, που ονομάζεται επίσης γλυκοζίτης βιταμίνης C, είναι παράγωγο της βιταμίνης C. Αντιοξειδωτική, χρησιμοποιείται για να "ξεθωριάσει" τις χρωστικές κηλίδες και να δώσει λάμψη στην επιδερμίδα. Η βιταμίνη Ε είναι ο σύμμαχος του ξηρού και ώριμου δέρματος, αφού αναπληρώνει έντονα την επιδερμίδα, ενώ παρέχει και αντιοξειδωτική δράση.
  • Ωμέγα-6 και Ωμέγα-9:λιπαρά οξέα, απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας και κατά συνέπεια του δέρματός μας. Πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ, τα ωμέγα-6 παρέχουν τα λιπίδια που λείπουν από τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος (το υδρολιπιδικό φιλμ). Θρέφουν το δέρμα, αναπληρώνοντας την ελαστικότητά του. Τα ωμέγα-9 εξασφαλίζουν το βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης του δέρματος και συμβάλλουν επίσης στην ελαστικότητά του.
  • Ηφαιστειακό νερό της Vichy:πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αναζωογονεί, καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα, για να το κάνει πιο δυνατό και λαμπερό.

Αποτελεσματικότητα χρήσης:

Ορατά αποτελέσματα μετά από 2 μήνες:

  • -13% χαλάρωση δέρματος (κλινική βαθμολόγηση, σε 42 γυναίκες μετά από 2 μήνες).
  • + 14% λάμψη (κλινική βαθμολόγηση, σε 42 γυναίκες μετά από 2 μήνες).
  • -22% χρωστικές κηλίδες (εργαστηριακή δοκιμή, μείωση του μεγέθους των καφέ κηλίδων σε 41 γυναίκες μετά από 2 μήνες).
  • -12% ρυτίδες (κλινική βαθμολόγηση, σε 41 γυναίκες μετά από 2 μήνες).
  • +61% αναπλήρωση λιπιδίων (φόρμουλα σχεδιασμένη με λιπίδια για να αντισταθμίζει τη μείωση του σμήγματος κατά την εμμηνόπαυση.

Με το Vichy Neovadiol Meno 5 Bi-Serumτο δέρμα μένει απαλό, ελαστικό και άνετο

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Με απαλά αρωματισμένη, μη λιπαρή υφή.
  • Εύκολο στην χρήση.
  • Δερματολογικά ελεγμένο, ακόμα και στην πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

Οδηγίες χρήσης:

  • Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.
  • Εφαρμόστε το Vichy Neovadiol Meno 5 Bi-Serum πρωί και βράδυ πριν την κρέμα.
  • Αποφύγετε την περιοχή των ματιών και των χειλιών. 

2. Δώρο Day Cream για Ώριμες Επιδερμίδες 15ml

Κατά τη μετεμμηνόπαυση, οι ορμονικές αλλαγές εντείνουν τα σημάδια γήρανσης στην επιδερμίδα.Η παραγωγή λιπιδίων μειώνεται, προκαλώντας έντονη ξηρότητα, οι ρυτίδες γίνονται πιο εμφανείς, η επιδερμίδα χάνει τη σφριγηλότητά της.

Η κρέμα ημέρας Neovadiol Menopause Creme Jour της Vichyεπανενεργοποιεί τους μηχανισμούς της επιδερμίδας, συμβάλλοντας στην αναπλήρωση λιπιδίωνκαι την μείωση χαλάρωσης στην εμμηνόπαυση.

Η σύνθεση της Vichy Neovadiol Menopause Creme Jourσυνδυάζει το ιαματικό ηφαιστειακό νερό Vichyφυσικά εμπλουτισμένο με 15 μεταλλικά στοιχεία, proxylane, εκχύλισμα cassia, βιταμίνη Β3 και Ωμέγα 3-6-9 από φυτικά έλαια.

Δράσεις:

  • Αναπληρώνει την απώλεια λιπιδίων.
  • Διορθώνει ορατά τις ρυτίδες.
  • Συσφίγγει την επιδερμίδα.

Κύρια συστατικά & οφέλη:

  • Proxylane (φυσικής προέλευσης):διεγείρει την σύνθεση κολλαγόνου και ενισχύει τη σύνθεση HA, αυξάνοντας την πυκνότητα και τον όγκο της επιδερμίδας. 
  • Εκχύλισμα Cassia (φυτικής προέλευσης):αντιστρέφει την ανασταλτική δράση της κορτιζόλης στο κολλαγόνο και το HA, αυξάνοντας τη σύνθεσή τους. 
  • Ωμέγα 3-6-9:από φυσικό έλαιο πίτουρου ρυζιού που λαμβάνεται μέσω ενός προγράμματος αλληλέγγυου πορισμού από την Ταϊλάνδη, για θρέψη της επιδερμίδας.
  • Ιαματικό ηφαιστειακό νερό Vichy:ενδυναμώνει την λειτουργία φραγμού, συμβάλλοντας στην μείωση της ευαισθησίας. 
  • Υαλουρονικό οξύ:αναπληρώνει την καθημερινή απώλεια HA, χαρίζοντας εφέ lifting στην επιδερμίδα. 

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα χρήσης:

  • -25% χαλάρωση
  • +17% πυκνότητα
  • -28% ρυτίδες

Η Vichy Neovadiol Menopause Creme Jourαντισταθμίζει τα ορατά σημάδια της εμμηνόπαυσης με στοχευμένη δράση στις βαθιές ρυτίδες,στη χαλάρωση και στην απώλεια λιπιδίων

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
  • Υφή θρεπτικού, απαλού balm.
  • Μη φαγεσωρογόνα.
  • Με ανάλαφρο, λουλουδάτο άρωμα.
  • Υποαλλεργική σύνθεση.

Οδηγίες χρήσης:

  • Εφαρμόστε το πρωί την Vichy Neovadiol Menopause Creme Jour σε πρόσωπο, περίγραμμα και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, μετά το serum.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω50547
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Μία κρέμα νύχτας πλούσια σε αντιοξειδωτικά και άλλα ενεργά συστατικά βοηθάει τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης της επιδερμίδας από τις βλαβερές επιδράσεις των περιβαλλοντικών ρύπων, του οξειδωτικού στρες και...
KORRES Promo 2-Step Firm Boost με Sculpt+Lift Serum 15ml & Bounce Firming Moisturizer 40ml KORRES Promo 2-Step Firm Boost με Sculpt+Lift Serum 15ml & Bounce Firming Moisturizer 40ml
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σετ περιποίησης προσώπου με Μαύρη Πεύκη για στοχευμένη δράση σύσφιξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting για κανονικές-μικτές επιδερμίδες με κρέμα προσώπου και ορό σε ειδικό μέγεθος.
KORRES Promo 2-Step Glow Boost με Spotless Serum 15ml & Day-Brightening Gel-Cream 40ml KORRES Promo 2-Step Glow Boost με Spotless Serum 15ml & Day-Brightening Gel-Cream 40ml
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σετ περιποίησης προσώπου με Άγριο Τριαντάφυλλο για τις πρώτες ρυτίδες της κανονικής-μικτής επιδερμίδας με κρέμα προσώπου ημέρας και ορό σε ειδικό μέγεθος.
APIVITA Promo Bee Radiant με Anti-Fatigue Cream Rich 50ml, Cleansing Foam 75ml & Face Mask Orange 2x8ml APIVITA Promo Bee Radiant με Anti-Fatigue Cream Rich 50ml, Cleansing Foam 75ml & Face Mask Orange 2x8ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
​Ένα μοναδικό σετ δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε ένα χρωματιστό πρακτικό νεσεσέρ. Ένα σετ προϊόντων περιποίησης προσώπου που χαρίζουν φρεσκάδα, λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα.
APIVITA Promo Bee Radiant με Anti-Fatigue Cream Light 50ml, Cleansing Foam 75ml & Face Mask Orange 2x8ml APIVITA Promo Bee Radiant με Anti-Fatigue Cream Light 50ml, Cleansing Foam 75ml & Face Mask Orange 2x8ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
​Ένα μοναδικό σετ δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε ένα χρωματιστό πρακτικό νεσεσέρ. Ένα σετ προϊόντων περιποίησης προσώπου που χαρίζουν φρεσκάδα, λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα.
APIVITA Promo Queen Bee με Anti-Aging & Regenerating Cream Rich 50ml, Cleansing Milk 50ml & Face Mask Royal Jelly 2x8ml
APIVITA Promo Queen Bee με Anti-Aging & Regenerating Cream Rich 50ml, Cleansing Milk 50ml & Face Mask Royal Jelly 2x8ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ένα μοναδικό σετ δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε ένα ξεχωριστό, πολυτελές νεσεσέρ. Ένα σετ προϊόντων περιποίησης προσώπου για απόλυτη αντιγήρανση & αναγέννηση.
APIVITA Promo Queen Bee με Anti-Aging & Regenerating Cream Light 50ml, Cleansing Milk 50ml & Face Mask Royal Jelly 2x8ml
APIVITA Promo Queen Bee με Anti-Aging & Regenerating Cream Light 50ml, Cleansing Milk 50ml & Face Mask Royal Jelly 2x8ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ένα μοναδικό σετ δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε ένα ξεχωριστό, πολυτελές νεσεσέρ. Ένα σετ προϊόντων περιποίησης προσώπου για απόλυτη αντιγήρανση & αναγέννηση.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος