×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

VERSION C20% Velvet Cream 30ml

Η C20% velvet cream είναι μια εξελιγμένη θεραπεία αναδόμησης. Μειώνει και απαλύνει τις δυσχρωμίες και τη μελάγχρωση του δέρματος όπως τις καφέ κηλίδες, τις φακίδες ή τη μελάγχρωση λόγω έκθεσης στον ήλιο ή μετά την εγκυμοσύνη. Είναι ιδανική για άνδρες και γυναίκες.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω16479 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5206037100248
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
76,73 € 61,38 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 15.35€
Αγαπημένα
Περιγραφή

C20% Velvet Cream 30ml

24ωρη, αντιοξειδωτική velvet κρέμαπολύ υψηλής συγκέντρωσης 20% εξαιρετικά σταθεροποιημένης βιταμίνης C. Eίναι μια εξελιγμένη θεραπείαλάμψης και αναδόμησης.

Η C20% velvet creamείναι μια εξελιγμένηθεραπεία αναδόμησης,που περιέχει εξαιρετικά σταθεροποιημένο ασκορβικό οξύ σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση 20%.Μειώνει και απαλύνει τις δυσχρωμίες και τη μελάγχρωση του δέρματος όπως τις καφέ κηλίδες, τις φακίδες ή τη μελάγχρωση λόγω έκθεσης στον ήλιο ή μετά την εγκυμοσύνη.Το προϊόν εμποδίζει αποτελεσματικά τη σύνθεση μελανίνης. Έχει την ικανότητα να διαπερνά την κεράτινη στοιβάδα χωρίς να είναι τοξικό για τα κερατινοκύτταρα. Η βιταμίνη C παρέχει ολοκληρωμένηαντιγηραντική δράσηπεριορίζοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα και τηνενυδάτωσητης ξηρής και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας για πιο νεανική εμφάνιση.

Ιδιότητες:

  • Μειώνει τις ρυτίδες, το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα, γίνεται φωτεινό και πιο νεανικό.
  • Αναγεννά την επιδερμίδα και της προσφέρει ελαστικότητα.
  • Καταπολεμά τα συμπτώματα φωτογήρανσης.
  • Ελέγχει και απορροφά το σμήγμα.
  • Λειαίνει την επιδερμίδα και χαρίζει ματ εμφάνιση.
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας.
  • Έχει επουλωτική δράση.
  • Η velvet υφή της κρέμας κάνει το δέρμα σας λείο και δίνει ματ φινίρισμα.

Συνιστάται επίσης για:

  • Επούλωση πληγών.
  • Εφαρμογή πριν και μετά την επέμβαση λείανσης της επιδερμίδας με λέιζερ.
  • Μετά την ηλιοθεραπεία, καθώς τα αντηλιακά δεν προλαμβάνουν την ανοσοκαταστολή από την ακτινοβολία UV.

Ενεργά συστατικά & Οφέλη:

  • Ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C) 20%:Το ασκορβικό οξύ είναι η βιοενεργή μορφή της βιταμίνης C. Ο οργανισμός δεν μπορεί να συνθέσει βιταμίνη C από τη γλυκόζη, επειδή δεν διαθέτει το ένζυμο που απαιτείται για αυτή την αντίδραση. Κατά συνέπεια, ο άνθρωπος προσλαμβάνει τη βιταμίνη C μόνο μέσω των τροφίμων. Η βιταμίνη C που λαμβάνεται από το στόμα δεν μπορεί να μεταφέρει στο δέρμα ικανή ποσότητα ασκορβικού οξέος. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αναπλήρωση της βιταμίνης C στο δέρμα είναι να εφαρμοστεί πάνω σε αυτό. Η βιταμίνη C, για να δράσει πλήρως τοπικά, πρέπει: Να φτάσει βαθιά στο δέρμα. Να παραμείνει εκεί σταθερή και σε υψηλή συγκέντρωση. Το κλειδί για να συμβούν τα παραπάνω είναι ένα προϊόν με ασκορβικό οξύ σε υψηλή συγκέντρωση (μεγαλύτερη από 15%) και χαμηλό pH (λιγότερο από 3). Μόλις η βιταμίνη C απορροφηθεί από το δέρμα, γίνεται αναπόσπαστο μέρος του. Δεν αφαιρείται ούτε με τρίψιμο, ούτε με νερό, ούτε με τον ιδρώτα ή το μακιγιάζ. Η βιταμίνη C έχει πολλαπλά οφέλη για το δέρμα: Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου που επιβραδύνεται με τη γήρανση και λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Αναστρέφει τη διαδικασία της φωτογήρανσης και αυξάνει τη φωτεινότητα του δέρματος. Καταπολεμά την υπερμελάγχρωση και τις δυσχρωμίες και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Ελέγχει τις φλεγμονές, μειώνει το ερύθημα και επιταχύνει την επούλωση πληγών.
  • Granactive™ AA-20:Το Granactive™ AA-20 είναι ένα πλέγμα μεταφοράς της βιταμίνης C. Συνδυάζει μικροσωματίδια βιταμίνης C (20% του βάρους ασκορβικό οξύ) με την πολυσιλικόνη-11. Αυτή η νέα τεχνολογία εφαρμογής της βιταμίνης C επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση του ασκορβικού οξέος στο δέρμα, σε συγκεντρώσεις πολύ μεγαλύτερες από αυτές που μπορούν να προσληφθούν από την τροφή ή από συμπληρώματα διατροφής. Το Granactive™ AA-20 επίσης προστατεύει τη βιταμίνη C από την οξείδωσή της και παρέχει: Παρατεταμένο χρόνο επαφής με το δέρμα, επιτρέποντας έτσι τη διαδερμική απορρόφηση πολύ μεγαλύτερης ποσότητας βιταμίνης C. Εξαιρετική σταθερότητα του ασκορβικού οξέος στον χρόνο ζωής του προϊόντος (>90%).

Οδηγίες χρήσης:

  • Καθαρίστε καλά το δέρμα σας και απλώστε την κρέμα στο πρόσωπο και τον λαιμό.
  • Χρησιμοποιήστε τη 2 φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ), για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
  • Μπορεί να νιώσετε ένα ελαφρύ τσίμπημα στο δέρμα τις πρώτες φορές που θα χρησιμοποιήσετε την C20%.
  • Αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει.
  • Μετά την εφαρμογή της C20%, να χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό, κατά τις ώρες ηλιοφάνειας.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω16479
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Μία κρέμα νύχτας πλούσια σε αντιοξειδωτικά και άλλα ενεργά συστατικά βοηθάει τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης της επιδερμίδας από τις βλαβερές επιδράσεις των περιβαλλοντικών ρύπων, του οξειδωτικού στρες και...
MEDISEI Promo Panthenol Extra Love Me! με Retinol Anti-Aging Face Cream 30ml, Collagen Boost 5% 5τμχ & Δώρο Ασημένια Σκουλαρίκια 1 ζευγάρι MEDISEI Promo Panthenol Extra Love Me! με Retinol Anti-Aging Face Cream 30ml, Collagen Boost 5% 5τμχ & Δώρο Ασημένια Σκουλαρίκια 1 ζευγάρι
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το σετ Love Me της Panthenol Extra συνδυάζει δύο μοναδικά προϊόντα που προσφέρουν εξειδικευμένη περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος