×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

CAUDALIE Premier Cru The Cream Refill Κάψουλες Αναπλήρωσης - Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου 50ml

Η κάψουλα αναπλήρωσης της Premier Cru The Cream, τοποθετείται με μια μόνο κίνηση και διορθώνει τα 8 σημάδια της γήρανσης χωρίς κανένα συμβιβασμό. 

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω15418 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 3522932003562
Κατασκευαστής:
76,90 €
Αγαπημένα
Περιγραφή

Premier Cru The Cream Refill Κάψουλες Αναπλήρωσης - Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου 50ml

Η Caudalie αναλαμβάνει δράση έτσι ώστε η ομορφιά να συμβαδίζει με την ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον.Οι κάψουλες δίνουν τη δυνατότητα να ξαναγεμίζετε το βάζο της Premier Cru The Creamμε πολύ απλό τρόπο. Για καλύτερη συντήρηση, η κάψουλα αναπλήρωσης έχει σχεδιαστεί να χρησιμοποιείται μόνο με το βάζο που ξαναγεμίζεται. 

H Premier Cru The Cream, ένα εξαιρετικό αντιγηραντικό προϊόν, έχει ενισχυθεί με την πατενταρισμένη τεχνολογία TET8® για να διορθώσει χωρίς κανένα συμβιβασμό τα 8 σημάδια της γήρανσης: εγκατεστημένες ρυτίδες, λεπτές γραμμές, σύσφιγξη, όγκος, ελαστικότητα, κηλίδες, ενυδάτωση, λάμψη.

Χαρακτηριστικά:

  • Vegan.
  • Άρωμα 100% φυσικής προέλευσης.
  • 97% συστατικά φυσικής προέλευσης.
  • Δερματολογικά ελεγμένη φόρμουλα. Μη φαγεσωρογόνο.
  • Μια κρέμα πλούσια σε πολυσακχαρίτες που συσφίγγουν την επιδερμίδα, με ορατό αποτέλεσμα μέσα σε 3 λεπτά και διάρκεια έως και 6 ώρες. 
  • Οι κάψουλες είναι 100% ανακυκλώσιμες.
  • Πρόκειται για ένα σύστημα πιο φιλικό προς το περιβάλλον, αφού κάθε αγορά κάψουλας αναπλήρωσης μας επιτρέπει να εξοικονομούμε περίπου 3,12 τόνους συσκευασιών διαφόρων υλικών και 18 τόνους γυαλί.

Βασικά συστατικά & Οφέλη:

  • Πατενταρισμένη τεχνολογία TET8® (Caudalie x Harvard Medical School):Χρειάστηκαν 10 χρόνια έρευνας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Harvard για να κατοχυρωθεί αυτή η επαναστατική τεχνολογία που συνδυάζει τη Ρεσβερατρόλη του αμπελιού με τη Χονοκιόλη (φιλική προς το περιβάλλον εκχύλιση από Μανόλια). Ενισχύει τη δραστηριότητα του ενζύμου TET και δρα στις πρωτεΐνες της νεότητας για να διορθώσει τα 8 σημάδια της γήρανσης. 
  • Βινιφερίνη:Πατενταρισμένο συστατικό της Caudalie που προέρχεται από τον χυμό του αμπελιού. Προσφέρει εξαιρετική δράση κατά των κηλίδων, 62 φορές* πιο αποτελεσματική από τη βιταμίνη C.
  • Υαλουρονικό οξύ:100% φυσικής προέλευσης, παράγεται μέσω βιοτεχνολογίας, λειαίνει και ενυδατώνει διαρκώς την επιφάνεια της επιδερμίδας.
  • Πολυσακχαρίτες που τεντώνουν την επιδερμίδα:Συστατικό 100% φυσικής προέλευσης, λαμβάνεται με φιλική προς το περιβάλλον διεργασία. Λειαίνει ορατά τις ρυτίδες μέσα σε 3 λεπτά με διάρκεια έως και 6 ώρες, μειώνοντας το βάθος, το μήκος και την επιφάνειά τους.

Οδηγίες χρήσης:

  • Όταν τελειώσει η κρέμα σας, βγάλτε την άδεια κάψουλα, τοποθετήστε στο βάζο την καινούργια και αφαιρέστε το φύλλο αλουμινίου.  
  • Χρησιμοποιήστε την Premier Cru The Cream πρωί και βράδυ, στο πρόσωπο και στον λαιμό, μόνη της ή μετά από τον ορό σας. 

*Τεστ in-vitro της ανασταλτικής δράσης της Βινιφερίνης στην τυροσινάση.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω15418
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Μία κρέμα νύχτας πλούσια σε αντιοξειδωτικά και άλλα ενεργά συστατικά βοηθάει τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης της επιδερμίδας από τις βλαβερές επιδράσεις των περιβαλλοντικών ρύπων, του οξειδωτικού στρες και...
MEDISEI Promo Panthenol Extra Love Me! με Retinol Anti-Aging Face Cream 30ml, Collagen Boost 5% 5τμχ & Δώρο Ασημένια Σκουλαρίκια 1 ζευγάρι MEDISEI Promo Panthenol Extra Love Me! με Retinol Anti-Aging Face Cream 30ml, Collagen Boost 5% 5τμχ & Δώρο Ασημένια Σκουλαρίκια 1 ζευγάρι
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το σετ Love Me της Panthenol Extra συνδυάζει δύο μοναδικά προϊόντα που προσφέρουν εξειδικευμένη περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος