×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

UNI-PHARMA Repel Anti-Lice Hair Spray Άοσμο Απωθητικό Σπρέι για τις Ψείρες 150ml

​Πρωτοποριακό σύστημα εξόντωσης και απώθησης ψειρών με άοσμα δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης & προλαμβάνει την επανεμφάνιση τους μετά τη θεραπεία.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω10430 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5206938217205
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
12,15 € 4,56 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 7.59€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Repel Anti-Lice Hair Spray Άοσμο Απωθητικό Σπρέι για τις Ψείρες 150ml

Το Repel Anti-lice Prevent Hair Spray προστατεύει τα μαλλιά από τoν αποικισμό των ψειρών χωρίς να διαταράσσει το μικρο-περιβάλλον του τριχωτού της κεφαλής, χωρίς να ξηραίνει ή να λαδώνει τα μαλλιά.

Χαρακτηριστικά:

  • Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή του περιέχει IR3535, για ασφαλή και υγιεινή προστασία. Η σύνθεση του αυτή επίσης εξασφαλίζει ότι η απώθηση των ψειρών διατηρείται για τουλάχιστον 48 ώρες από την εφαρμογή. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα να τοποθετείται κάθε 2 μέρες και όχι κάθε μέρα, όπως σχεδόν όλα τα άλλα αντίστοιχα προϊόντα.
  • Η χρήση του συνιστάται προληπτικά στα παιδιά κατά την σχολική περίοδο ή την κατασκήνωση και σε άτομα που συνωστίζονται συχνά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, δημόσιους χώρους και λοιπά μέρη όπου δύναται να υπάρχει επαφή με κοινόχρηστα καθίσματα κλπ.
  • Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί μετά από θεραπεία αποφθείρωσης για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων και την αποφυγή νέας αποίκησης του κεφαλιού.
  • Το Repel Anti-lice Prevent Hair Spray είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Κύριο Δραστικό Συστατικό:

  • Το IR3535 είναι ένας ισχυρός και ταυτόχρονα ασφαλής εντομοαπωθητικός παράγοντας, που προέρχεται από το μόριο της β-αλανίνης και συστήνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
  • Ο παράγοντας αυτός, στην συγκέντρωση 20% κ.β. που περιέχεται στο Repel anti-lice Prevent, έχει κλινικά τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα στην προστασία του τριχωτού της κεφαλής από τις ψείρες.

Δεν Περιέχει:

Xημικά βιοκτόνα, χρώματα, αρώματα, parabens.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.

Χρήση:

  • Εφαρμόστε το πρωί σε καθαρά και στεγνά την απαραίτητη ποσότητα ( 9 ψεκασμοί για τους ενήλικες και 4 ψεκασμοί για τα παιδιά εως 11 χρονών) ώστε να καλύψει το τριχωτό της κεφαλής ομοιόμορφα χωρίς να παραλείψετε τον αυχένα και την περιοχή πίσω από τα αυτιά.
  • Η εφαρμογή σε παιδιά κάτω των 11 χρονών θα πρέπει να γίνεται από ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε προσεκτικά της οδηγίες χρήσης.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω10430
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
UNI-PHARMA Repel Anti-Lice Hair Spray Άοσμο Απωθητικό Σπρέι για τις Ψείρες 150ml UNI-PHARMA Repel Anti-Lice Hair Spray Άοσμο Απωθητικό Σπρέι για τις Ψείρες 150ml
-62.5%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
​Πρωτοποριακό σύστημα εξόντωσης και απώθησης ψειρών με άοσμα δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης & προλαμβάνει την επανεμφάνιση τους μετά τη θεραπεία.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος